+2 oy
398 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kayınvalidem çok dindardır. Çocuğumun kreşine laf atıp duruyor sürekli. Sırf dini bir yere vermedim diye.(2 yaşında) Geçen de değişik bir cümle söylüyordu ahh ah o kreşten öğreniyor ben de patladım iftira atma kadının haberi bile yok bu cümleden dedim şimdi bana küsmüş ona iftiracı demişim. O anneymiş, söylenecek söz müymüş. Çok üzülmüş o çatır çatır bilip bilmeden iftira atınca sorun yok yapma bak bu iftiraya girer dedim diye ben suçluymuşum bide şimdi üste çıktı hani o yaşta çocuğa mis gibi bakıyorlar diye şükretmiyor da dans müzikmiş duyunca laf edip duruyor batı özentisi demeye getiriyor. Kızınca da ben seviyeyi aşan oluyorum. İftira atmak suç değil ama iftiracı demek suç mu gerçekten bıktım bu kendini melek zanneden insanlardan yıldım bu kibir değil mi Allah aşkına biri bana söylesin ben nerde hatalıyım böyle bir insana nasıl davranmak lazım 

8 Cevaplar

+3 oy
(3,338 puan) tarafından

O anneyse sen de annesin. Dindarlık adı altında zorbalık ve diktatörlük çok var bu ülkede.

tarafından

Bu yoruma fazlasiyla katiliyorum sen dindar olabilirsin farzı misal karşı taraf dınsiz olabilir sanane kime ne şu dinî uyarma adı altındaki zorbalık yüzünden bi çok insan dinden imandan sogudu hala yaptıkları yanlışı farkında değiller sonra yok gençler camiye gitmiyor yok insanlar dinden uzaklastı diye sitem ediyorlar... Yaşlı diye herşeyi söyleme hakkı yok yok suçlu ilan ediyormuş yok şunu bunu yapıyormuş bırak yapsın umursama canını sıkma istediğini söyleyen istemediğini işitir

(2 puan) tarafından

Haklısınız ama sonra günlerce haftalarca trip atıyor. Üzülüyorum. Gep kibar kibar cevabını verirdim ama Öğretmeni çok iyi ve ona kötü bir şey diyince dayanamadım iftira atma dedim. Saygısızlık ile suçluyor beni, o anneymiş mesafemiz bir miymiş böyle nasıl konuşabiliramişim

tarafından

Hiç üzülme istediği kadar trip atsın her aklına geleni konusmayı biliyorsa bazı şeyleri göze alcak 

(2 puan) tarafından

Teşekkür ederim Allah razı olsun peki bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim sizce? Hiç aramıyım sormiyim mi nereye kadar 

tarafından

Hiç arama sorma gittiğinde mesafeli ol resmi davran eğer olurda o ararsa seni iş tartışma boyutuna dönerse tünele giriyorum çocuk ağlıyor diye bahane bul kapat insanların artık had bilmesi yerini ve sınırını bilmesi gerekiyor sen babaanesin senin işin sadece sevmek oynamak o kadar gerisi anne babanın işi onada karışmamayı böyle böyle öğrenecek

-Reklam-
+3 oy
(1,702 puan) tarafından

Bu gibi durumlarda yukselip tepki vermek yerine gülüp he diyip geçebilirsin yine kendi bildigini okursun ama kotu olmazsin kimseyle sahsen ben tartismalar gerginliklerden olabildigince uzak durup firsat vermemeye calisirim biseyde diyeceksem güzelce gülüp soylerim ha tepki vermem gereken had asilan bir durum olursa o zaman anca ciddi bi sekilde yine tartışmadan soylerim. Kayinvaliden bu görüşlerinden bu yastan sonra vazgecmez bisey diyince gecistirip kendi isine bak derim

(2 puan) tarafından

Yüzyüze olunca ben de gülüp geçiştiriyorum ama hep kırıldığı bişey olursa mesaj atıp söylüyor ve iş kavgaya dönüyor 

+2 oy
(498 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun kardeş

+2 oy
(2,505 puan) tarafından

Kendi bir tane daha doğurup istediği okula versin sana karismasin

(2 puan) tarafından

Keşkee. Kırmadan saygısızlık etmeden karışma nasıl denir? 

(2,505 puan) tarafından

Ben topu eşime atıyorum babası öyle istiyor diyorum konuyu kapatıyorum 😀 eşim de benim çenem ve tribimle uğraşmamak için tamam karıcım der olay kapanır

+2 oy
(498 puan) tarafından

Bu insanlar herşeye karışma, çocuk kötü bir şey öğrenince hemen öğretmenini suçlama hakkını nerden buluyor anlamıyorum 

+1 oy
(2,580 puan) tarafından

Dindarlık adı altında insanlara yobazca davranıp daha sonra karşısı kustahmis gibi  mobing yapmaları yok mu bitiyorum şu kaynana denen terörün aynı hareketleri yapmalarına 

(2 puan) tarafından

Peki ne yapmamız lazım böyle davrananlara?şuan gönlünü almamı, özür dilememi bekliyor ve sürekli kırılmakla, saygısızlıkla ilgili durumlar paylaşıp duruyor 

(2,580 puan) tarafından

Valla ben hiç bişey yapmiyorum yapincada kendilerini haklı sanıyorlar...bırakın kendi haline ben bu yolu buldum..herkesden bitane...

+1 oy
(11,599 puan) tarafından

Öf yetti valla bu dindarlık(!) Adı altında çığırından çıkan insanlar ya. Dinimizde iftira atmak yok, küsmek yok, kibirlenmek hiç yok. 

Önce kendine bi çeki düzen versin sonra kreş öğretmenine laf söylesin. Ki zaten sen öğretmenden memnunmuşsun. Ha bir de çok biliyorsa oturup torununa kendi baksın...

0 oy
(1,569 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun korkarım ben böyle insanlardan uzak dururum 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 266 göst.
0 oy
5 cevap 178 göst.
3 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (247 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 275 göst.

Kategoriler