+4 oy
392 göst.
Diğer kategorisinde (765 puan) tarafından

2 yakın arkadaşım var kardeşler ikiside bekar tek çocukluyum gelip giderler çoğu zaman kalırlar eşim gece vardiyasiyken sorunum şu şuan hamileyim 2. Ye geldiklerinde mesela evim çok dağılıyor gece uyumuyolae sabaha kadar oturuyorlar benide yanlarinda istiyorlar takılalım diye ama düzenim bozuluyor evim dağılıyor birde üstüne artık hamileyim enerjim az hele çocuk doğunca daha da fena olacak 1 aya yakindr yazmıyorum mesajlarına falan geç cevap veriyorum uzaklaşsinlar diye arkadaşlığımı bitirmek istemiyorum sorumluluk farkında değiller çok iyiler ama bilemiyorum artık onlar gibi değilim evliyim çocukluyum bir duzenim olmalı yalniş mi yapıyorum sizce mesafe koyarak.

Oturmaya gelseler ama kalmasalar birşeyin ucundan tutsalar ama öyle değil malasef kötülükleri dokunmadı bana şuana kadar ama işte şimdi anlatsam anlamazlar direk kuserler hiç gelmezler.

15 Cevaplar

+2 oy
(53,839 puan) tarafından

yani yatılı abartı olmuş bekarken hadi neyse de evlenince olmuyor direkt soyle halim yok ağırlayamiyorum.diye bizde hamile insandan su istenmez kaldı ki yatılı yük olucaz aman aman

(765 puan) tarafından

Evet sorumluluğumun farkında degiller mesafe koyucam.

-Reklam-
+2 oy
(20,925 puan) tarafından

Doğru olan bence de biraz mesafe koymak görüşme olacaksa da gündüz gelip gitsinler onlara güzel bir dille izah et yorulduğunu bu şekilde çok zor olduğunu anlat eminim ki anlayış gösterirler eğer gerçekten seni bir dost olarak görüyolarsa zaten anlarlar halini kalmalı gelmelerini doğru bulmuyorum asla kabul etmezdim ben ki eşim de etmez 

(765 puan) tarafından
+1

Küserler diye korkuyorum tamamen 

(20,925 puan) tarafından

Küserse işte o zaman anlarsın ki sen aslında hiç yakın arkadaşları olmamışsın demektir yakın arkadaş kardeş bildiğin insan senin halinden anlamalı öyle keyfi yiyip içip gitmek her şeyi sana yıkmak ne kadar doğru bir de hamile halinle onlarla mı uğraşacaksın evli insan hiç bi şekilde bekar arkadaşlarına tam olarak ayak uyduramaz karşındaki senin halinden anlamıyosa sen söyleyeceksin anlamasını sağlayacak olan sen olmalısın bu durumda 

+2 oy
(778 puan) tarafından

Ben böyle yakın olduğum bir arkadaşıma net bir şekilde söylerdim. Beni gerçekten seviyorsa anlayışla karşılardı. Bir de eşin evde yokken geliyorlarsa sende eşinin evde olmadığını söyleme hem kırmamış olursun 😊

+1 oy
(6,649 puan) tarafından

Yiyip içip yatsalar olmaz fakat  insan yediğini toplamayrsa otele gtsin  sizde dışarda görüşün . 

Ben kendimi hiç rahat hissetmem .  İllaki bı işin ucundam tutmam lazm.

(765 puan) tarafından

İllaki bir iki yardım ediyolar ama çokda değil 

(6,649 puan) tarafından

Düşünmeleri lazm bu misafirlik seni yoruyirsa yatiliya istemezsin artık cnm 

+1 oy
(4,207 puan) tarafından

Yardım isteyin madem o kadar samimisiniz gelmişken su camları silelim diyin bir börek yapıp buzluğa atalım diyin baktınız saat geç oluyor su evi elden geçirip öyle yatalım artık diyin vs vs

(765 puan) tarafından

Bilmiyorum yardım değilde sürekli  gelmemeleri daha iyi sanirim

+1 oy
(1,575 puan) tarafından

Ben arkadaşlarıma misafir ağırlayacak durumda olmadığımı , agrilarimin çok olduğunu söyledim. Onlar da anlayış gösterdi . 

+1 oy
(130 puan) tarafından

Bence anlatın eminim anlarlar anlamazsalarda demekki seni haketmiyorlar

+1 oy
(1,687 puan) tarafından

Çocuksuz samımı misafırle ev nasıl dağılır ya senin temizliğini bile yapmaları lazım. İnsan sürekli gıttıgı evın bır bıreyı gıbı sorumluluk alır ev sahibi çocuku ve hamile ise. En ıyısını yapıyorsun bacım. Bunlar bencil belli ki 

(765 puan) tarafından

iyilikleri ne iyiler kötülük görmedim ama mesafe koyucam mesajlarına bakmayınca aramalarına cevap vermeyince anlarlar herhalde 

(1,687 puan) tarafından

Kullanmak da kötülük etmektir 

+1 oy
(1,619 puan) tarafından

Başta yanlış olan iki bekar kalması çok saçma ne kadar samimi olursan ol.....esin olmayabilir evde ama.yinede yanlış kahveni iç git 

(765 puan) tarafından

Evet beni çağırıyorlar ben kalmak istemiyorum hatta rahat bir 5 aydır oturmaya dahi gitmedim hep onlar geliyor evli olduğumun sorumluluğumun farkında değiller.

+1 oy
tarafından

Mesafe = rahatlıktir  her anlamda hemde . 

(765 puan) tarafından

Öyle yapcam 

+1 oy
(2,491 puan) tarafından

Vala benimde yatıya arkadaşım geldi ama ben oturdum onlar girdi mutfağa çok yanlış yaptıkları. Gelmek isterlerse hamileliğini kullan yalan söyle ben artık oturamıyorum, doktor hep uzan dedi yorulma dedi sizinle oturamam isterseniz doğumdan sonra gelin hem gece bebeğe de yardım edersiniz de bir daha hiç gelmezler bebeğe yardım edin diyince

(765 puan) tarafından

Doğumda yanımda olmak istiyor kalırım diyor ben sadece ziyarete gelmesini istiyorum bilemiyorum ya yazmayınca anlarlar zaten kalp kırmak istemiyorum sadece 

(2,491 puan) tarafından

İlk doğumunda geldi mi

(765 puan) tarafından

İlk doğumda küstük o yüzden hayır.

(2,491 puan) tarafından

Hmm anladım canım gelmek istiyorsa dediğin gibi yapmaktan başka çare yok sanırım. Yada eşimde evde olacak rahatsız olursunuz gibi bir şeyler dersin. 

+1 oy
(8,659 puan) tarafından

Yakın arkadaşınsa konuşabilirsin. Ben yakın arkadaşımdan cekinmiyorum dusunemeye bilir sonuçta sen söyle rahatsız olduğun şeyleri.

+1 oy
(4,832 puan) tarafından

Biri soylese senin adina 

+1 oy
(4,624 puan) tarafından

Mesafe kot geldiklerinde de sakayla karisik siz nasil arkadassiniz hamile kankaniza is yaptiriyorsunuz, kalkin hadi iki faudaniz dokunsun yardim edin bana de gulerek. Sonra ackk acik kizlar benim cok uykum geldi ayip olmazsa ben uyuyacam dayanamiyorum gozlerim kapaniyor hamilelik boyle yapiuor de, essek degillerse giderler. Gitmezlerse de siz takilin ben dayanamiyorum de yat

0 oy
(22,757 puan) tarafından

Yoo haklısın. Bence de o şekilde devam et 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 89 göst.
4 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rumeysa0196 (1,535 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 236 göst.
31 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Mrv37 (3,785 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 184 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,187 soru

24,054,881 cevap

329,855 kullanıcı

...