+2 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde (4,773 puan) tarafından

Napiyorsunuz güzellerim bayramınız mübarek olsun nabersiniz gününüz nasıl geçti biz her zamanki gibi evdeydik memleketede gitmedik bu sene ama mutluyuz şükür evimizde ev işleri devam mutfağı topladım süt helvası yaptım bekliyorum pissin diye sizde ne var ne yok 

2 Cevaplar

+1 oy
(5,784 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Seninde bayramin mubarek olsun canim Rabbım agzinizin tadini hic bozmasin insaAllah valla pek keyfim yerinde degil benim bugun esim geceye gidecekti yemegini hazirladim evimde temizdi kardesim geldi goturdu annemlere gittim aksama kadar oturduk durduk gulduk eylendik aksam namazi vakti annem boya almis sacina boyayamamis vakti olupta bende boysyim dedim sonra benim de dibim gelmisti kardesimle 3 market gezdik istedigim boyayi bolmak icin gittik sozde annem boyadi bi yeri boyamis bi yeri botamamis altlarda renk var zaten diye sadece ustlere boyamis acici boya da degil bi yikadim kafami papagan gibiyim rengarenk bi duzen yok sacma sapan bisey cok cankm sıkkın cocugun uyku saati geldi kardesim eve birakacak saat 21.10 marketler kapali kac arkadasini arsdiacik yer bulamadik benzinlik eczane kapi kapi gezdik de bi sac boyasi bulamadik simdide cocugu uyuttum yemek yiyorum zibarcam hic keyfim yok hic 

(4,773 puan) tarafından

Götürdüler canım internetten birşeyler izlemiş ondan kaynaklı etkilenmiş ekran sınırı getirdi 

(5,784 puan) tarafından

Ay aman cok sukur cok sukur o gunden beri aklim o cocuktaydi valls cok uzulmustum bende oglana tvden hadi izliyoda mecbur da telefondan vermiyodum o gunden beri hic vermedim bazen dusa falan gicem oturtup youtube shortlarini aciyodum seviyo diye eline veriyodum ama yok yok evin icinde sikiliyodu diye sadece tvden izliyo o da benim izin verdigim cizgifilmleri sadece 

(4,773 puan) tarafından

Evet canım oda çizgi flim tarzı bir şey büyükler çekmiş ama çizgi flim gibi yani çocukta görmüş dikkatini çekmiş etkilenmiş 

(5,784 puan) tarafından

O ksdar hakli ki dun oglum annemle salondalar annem orumcek adam seviyo diye onu acmis namaza durmus bi bakiyim diye gittim orumcek adamin kucaginda hulkun kadin karakteri opusuyolar şok oldum Allahtan dua ediyolarmis annemin kucsgindaydi gormedi demekki boyle boyle cocuklar etkileniyo 

(4,773 puan) tarafından

Evet canım baya tehlikeli benimde kızım var ben telefon hiç vermiyorum 

-Reklam-
+1 oy
(4,773 puan) tarafından

Nerdesiniz kızlar 

İlgili sorular

+15 oy
47 cevap 1,722 göst.
+1 oy
7 cevap 298 göst.
16 Haziran 2025 Diğer kategorisinde curious (1,179 puan) tarafından soruldu