+2 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde (415 puan) tarafından

Bezini değiştircektim dibindede durmuyordu koltuğun düşmesin diye düzgün koymuştum hızlı oldum bide bez almaya giderken ama dönmüş düşmüş anlık oluyor kızlar hiç bırakmayin bebeğinizi ben okadar şuan kötüyümki Allah m nolur bebeğime bişey olmasın diye dualar ediyorum hareketleri normal gülüyor aguluyor kafasının isaretledigim yeri kizarikti 5 dk sonra geçti kızarıklık başka hiçbir yerinde bişey yok baktım çok aglamadi kucağıma aldım ettim sustu öyle korktu tabi dusunce yavrum ama hareketlerinde bişey yok bacaklarını hareket ettiriyo elini yiyo guluyo aguluyo kollarını hareket ettiriyo sadece uyutmuyorum ama bişey olur diye aklım çıkıyo yarım saat önce oldu bu kızlar bişey olmaz demi hareketleri normal sonradan birşey falan olmaz demi aglamiyorda biyeri acisa ağlardı diyorum ama normal herzamanki kolunu bacağını hareket ettiriyor yani kıpır kıpır bişey olmaz demi

image

Bunuda şimdi çektim 

2 Cevaplar

+1 oy
(2,495 puan) tarafından

Çok gecmiş olsun 4 aylıkken bende 65 cm yataktan düşürdüm aha çocuk gitti dedim  oluyor yani kaşla göz arasında ben aldığım gibi acile koştum röntgen vs çekildi ultrason bakıldı şükür bırsey cıkmadı 3 saat sonra geldik geri hâlâ gözümün önundedir sizde ne olur ne olmaz götürün isterseniz

(415 puan) tarafından

Doğru diyorsun canım valla kimsenin evladına bişey olmasın okadar kötü oluyoki insan bı anda yüreğim parcalaniyo 

-Reklam-
0 oy
(26,044 puan) tarafından

Canim acile götürme imkanin varsa götür. İnşallah hicbirseyi yoktur. 

Benimkide 6 aylikken düştü cok yuksekten 1 metre yuksekten. Goturduk takip edildi tomografi cekildi cikmadi birşey şükür. Cok iyi anliyorum seni 

2 saat takipte sanla goz segirmesi kusma yoksa endiselenme

(26,044 puan) tarafından

Uyumasina izin verme 2 saat

(415 puan) tarafından

İnternetten araştırdım canım sonradan bişey çıkar diye korkuyorum bı goturucem ama bütün hareketleri normal gülüyor ediyor kıpır kıpır heryeri kızarık yeri hemen geçti ben ona konuşuyorum tepki verip gülüyor biyeri Ağrı'sa ağlardı diye avunuyorum ama gerçekten Ağrı'sa ağlardı demi aglamiyo çok şükür 

(26,044 puan) tarafından

Benim kizim aglamadi ama cok halsizdi. Boyle gulmuyordu bile. 

Eger gülüyorsa korkma canim. Ama imkanin varsa götür çünkü insanin ici rahat etmiyo yoksa 

(415 puan) tarafından

Evet ben çok korktum ama halsiz durmuyor kıpır kıpır elhamdulillah fotosunu da işte o yeni çektim ama yinede içim rahat etsin istiyorum daha öncede büyük oğlum 9 aylıktı o daha kotu dusmustu bişey olmamıştı çok şükür ama bu biraz daha küçük ya aklım gitti 

İlgili sorular

+4 oy
9 cevap 301 göst.
20 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya02 (1,334 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
0 oy
1 cevap 89 göst.
0 oy
4 cevap 335 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,470 soru

24,139,872 cevap

334,446 kullanıcı

...