+3 oy
558 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

3 senelik boşanma davam devam ediyor eşim olacak şahıs 5 ay kadar önce burnunu yaptırmış estetik burnunda bir sıkıntı yoktu diye biliyorum 2 buçuk senelik evliyken çocuğuma bir çikolata bile almayan bir elbise ayakkabı almayan şahıs nafakasını ödememek için bin takla atan şahıs burnunu yaptırmış sizce mahkemede bu durum işe yarar mı zaten son mahkeme olacak büyük ihtimalle Mayıs'ta bende gidecegim hâkime hanıma bu durumu anlatmalımiyim

6 Cevaplar

+4 oy
(5,761 puan) tarafından

Tabi ki soylemelisin. Harcama yapabilecek parasi varsa nafaka da odemeli. Bi burun yaptirmak en az 50 60 bin.

tarafından

Acaba devlettemi yaptırdı özeldemi.tam bilmiyorum ama devlettede yaptırmış olsa yine bir para çıkar yani nafaka tazminat belirlenecek bu son mahkeme olur büyük ihtimalle bir avukata söyliyim bakalım ne diyecek

(5,761 puan) tarafından

Eger saglik sebebi ile yaptirmis olsa paravodemez ama estetik diyosun yani duzeltme var. Mutlaka odeme yapmistir. Benim arkadasim yaptirdi devlette, para odedi.

tarafından

Doğrudur haklısın 

-Reklam-
+3 oy
(180 puan) tarafından

Soyle. Keyfi yuksek meblaglarda harcayacak parasi varsa nafaka odeyecek de parası vardir. Cocuguna bosansa da bakmakla yukumlu. Velayet sizde olursa bakimi sizden sorumlu ve bunun icin maddi destek vermeli.

tarafından

Aynen avukatıma söyleyeceğim bu durumu 

(180 puan) tarafından

Malların yari yariya ayrilmasi sizin hakkiniz nafaka cocugunuzun hakki. Zaten varligimin yarisini aldin fln derse de vazgecme nafakadan. Hatta avukatina sor hala evlisiniz sonucta varligimizi bilgim ve istegim disinda estetik ameliyat icin harcamis oldu birsey ifade ediyor mu diye.

+2 oy
(2,674 puan) tarafından

Beter olsunlar 

Benimkide iğne alip gelmemiştir kapıya iki bin TL'ye babalık yapıyor 

+2 oy
(4,951 puan) tarafından

Bacim avukatina sorcan bunu 

+2 oy
(4,573 puan) tarafından

param yok diye nafaka vermeyip burnunu yaptırıyorsa e tabii ki hakime söylemelisin. dümdüz burun ameliyatı olsa sağlık için deriz ama estetik varsa işin içinde para da vardır. öyle ucuz da değil ameliyatlar.

ne kadar doğru bir karar vermişsin ama çocuğuna çikolata almayan adam kendi keyfine harcıyor. inşallah istediğin gibş sonuçlanır mahkeme 

(4,573 puan) tarafından

amcam garsondu ama öyle aman aman geliri yoktu, ona rağmen mahkeme çatır çatır istiyordu nafakasını. öyle bedavaya babalık yok

+2 oy
(4,258 puan) tarafından

Avukatin yok mu canım şöyle tabi. En küçük ayrıntıyı bile anlat hicbir şey gizleme.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 371 göst.
3 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 420 göst.
1 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Doomrose (929 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 544 göst.
23 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,180 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 317 göst.