+1 oy
132 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (13 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Öncelikle herkese hayırlı bereketli bayramlar..

Benim baba tarafimdan bir akrabamız var uzaktan ancak bana ve benim evliligimde çok desteği olmuş biridir. Amca yerine koyduğum biri (Allah rahmet eylesin vefat etti bir sene oldu) yenge olarak düşündüğüm eşini vefatı sonrası hastaligi döneminde çok ilgilendik. Hatta ben babam hastane döneminde ilgilenmiyor diye babamla bile kötü olmusumdur. Değeri çoktur amcamın çünkü.. Ancak vefati sonrası bebeğimle yanına gittim benim de aile içinde sorunlarım vardı hem yengemi de görürüm iyi gelir bebeğimi sever ona da aynı şekil iyi gelir dedim. Ancak akrabası gelmişti ve biraz kırıcı ve yanlış konuşunca baktım yenge de biraz başlayınca bebeğimi aldım eşimle evime geldim köye gitti. Ben yine sordum kızıyla konuştum vs.. geldiği zaman evime çağırdım. Geldi ve bir saat oturup gitti bu bize yeter dedi ama ben çok yemek yapmıştım hazirlik vs.. gittikten sonra beni aradı maddi durumdan yana iyi olduğunu detayını anlattı alkasiz bir sekilde sonra ben kırıldım açıkçası çünkü o esnada benimde kednimce sikintilarim vardı hiç bana sormuyordu. Aradan üç ay geçti hiç mesaj vs atmadı aramadı bir kere benim kımsem yok babamdan başka.. bebeğimin doğum gününe çağırdım bgelmedi beni yalnız bıraktı eşimin bütün yakınları gelmişti yazdım sonra " 3 aydır eşimin bir akrabası arayıp sormuyor iki yetimi kalmış vs " dedi ben yine cizgimi bozmadım aciklamami yaptım.. Ben tek başımayim senin kimin kimsen yok değil akrabaların, annen, baban bir ordu yaninda durumun iyi devlettende yardım alıyorsun e daha ne istiyorsun yani.. ona rağmen yine SMS arama yapmadı ve ben yine yazdım yine sordum. Elimden geldiğince bugün yazdım bayrama ziyaretine gelmek için yine kapı duvar oldu bize siz olsanız bu kişiyi kandil bayram durumlari vs de yazmaya irtibat kurmaya devam eder miydiniz??

1 cevap

0 oy
(9,618 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

En İyi Cevap

Toprağa hizmet ettim meyve verdi

İnsana hizmet ettim inkar etti azizim😜

İylikten maraz doğarmış.Ohooo benim cevremde çok var alttan aldıkca üsde çıktılar iyi niet suistimal edile edile bir hal oldu bünyem boşver.İylik yap denize at balık bilmezse halik bilir 🙃

Bugün bu ahlaksızlıklardan 3 yakınımı karalisteye ekledim mesela çok kolay oldu .Artık nasıl yorulmuşsam  pohpohlamaktan herkezi üzerimden yük kalktı resmen takma seni bilmeyene kendini isbatlamaya çalışma bile üzülen sen oluyorsun onlar deil

(13 puan) tarafından

Bugün ne düşündüm biliyor musun ben ne yaptım bu insanlara dedim kendimi suçlu hissettirdiler eşim bile şaşırdı "bugün müsait değilsen bile yarın buyrun gelin diyebilirdi" dedi. Bende dedim ben bir daha SMS dahi atmam numarasını tamamiyle silicem diyorum eşim yapma diyor o çok iyi niyetli biri ama yenge dediğimiz kişi gerçekten bizi haketmiyor ya gerçekten 

(9,618 puan) tarafından

Gercekten bosvermek büyük bir nimet iyi niet insanı sudan cıkmış balıga döndürğyor konuşmayı aradaki samimiyeti kes gitsşn demekki yakın deilmiş amcan için susuyormuş içten içe fesatlık yapıyormuş boşver acısı varsa ona göre yaşasın herkez.

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
55 cevap 1,371 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 677 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 719 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde My life (338 puan) tarafından soruldu
0 oy