+6 oy
365 göst.
Diğer kategorisinde (175 puan) tarafından

35 haftalık doğum yaptım 🥹🥹 ama bebişimi küveze aldılar solunum yetmezliği var 

9 Cevaplar

+3 oy
(5,578 puan) tarafından

Bnde 36. Haftada doğum yaptım 10 gün kaldı canm şuan 4,5 yaşına girdi üzülme canm 

(175 puan) tarafından

Allah bağışlasın inşallah teşekkür ederim 

-Reklam-
+3 oy
(9,698 puan) tarafından

Benim 31+6 da doğmuştu şuan 2bıçuk yaşında çok çabuk geçiyor zaman hayırla sağlıkla al kucağına inşallah

(175 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun rabbim sizinki de size bağışlasın inşallah 

(9,698 puan) tarafından

Amin amin cümlemizin evladını

(175 puan) tarafından

😊

+2 oy
(18,580 puan) tarafından

Ciğer geliştirici vurulmadin mi canım ? Rabbim en kısa sürede kavuştursun yavruna

(175 puan) tarafından

Rahim ağzı kısa olduğu için 22. Haftdan beri ilaçlarla durduruluyor hastahanedeyken hemşireler sürekli eve git ilk doğumun açılman erken olmaz diyordu bende artık bunladim kendimi iyi hissetmiyordum imza ile çıktım 

(18,580 puan) tarafından

Hemşireler ne biliyor ki akıl veriyor Allah aşkına bende suyum az olduğu için doğurdum banada eve git havuc suyu iç vs dediler 6 gün içinde su tamamen bitti ben ciğer geliştirici olduğum için sorun yaşamadım tam 34 de doğurdum bende 

(175 puan) tarafından

Ben defalarca doktoruma dedim yap ama yapmadı enazından geçen hafta yapılsaydı böyle olmazdı 

(18,580 puan) tarafından

Muhtemelen hastanede erken doğumun durduruluyordu doğuma alinacagin hafta yapılırdı birde 36 da ciğer gelişimi tamamlaniyor ya sende yakınsın o haftaya ondan yapmamıştır 

(175 puan) tarafından

Benim riskim 22. Haftadan beri vardı zaten serumlar ilaçlar ile açılma durduruluyordu

+2 oy
(174 puan) tarafından

Bende 35 haftalık doğum yaptım solunum yetersizliği ve yorgun bebek denmisti hiç korkma canım benim 2 gün kaldı küvezde inan şimdi canıma okuyo 3 yaşında 

(175 puan) tarafından

Allah bağışlasın insan ister istemez üzülüyor hiç dokunmadım bile

(174 puan) tarafından

Amin inşallah canım.ben yüzünü bile görmemiştim doğumdan bir gün sonra gorebilmistim.rabbim bı an önce kavuştursun canım üzülme sütünü etkiler şuan en çok ihtiyacı olan şey senin mis kokulu sütun 

(175 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim Allah razı olsun biraz toparlanayım görmeye gidicem 

+2 oy
(357 puan) tarafından

Bende 36. Hafta da yaptım ama solunum sıkıntısı yoktu bide iri bebekti 3.300 gram idi 

Korkma çok erken yapmamişsin sağlıkla çıkar inşallah 

(175 puan) tarafından

Amin inşallah zaten 22. Haftadan beri erken doğum riski var bu zamana şükrediyorum 

+2 oy
(4,125 puan) tarafından

bende öyle doğum yaptım canım, 2 hafta küvezde kaldı. şimdi 21 aylık 💙 endişelenme hiç kucağına gelecek minnoşun

(175 puan) tarafından

Amin inşallah Allah sizinki de bağışlasın inşallah 

+1 oy
(7,058 puan) tarafından

Rabbim sağlikla kucağina almayi nasib etsin inşallah

(175 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun 

+1 oy
(657 puan) tarafından

Bende 35+3te doğum yaptım solunum sıkıntısı yüzünden küveze aldılar 2 gün sonra kendi başına nefes alabiliyodu 10 gün sonra da taburcu olduk şuan 3 yaşında hiç korkma Allahın izniyle sizde sağlıcakla tez zamanda çıkarsınız hastaneden 

(175 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun rabbim sizinkini de size bağışlasın 

+1 oy
(1,259 puan) tarafından

36 haftalık bendede aynı solunum sıkıntısı vardı 8 gün kaldı merak etme çıkar Allahin izniyle elektrikli sağma makinası almanı öneririm anne sütü ile hızlı toparlar

(175 puan) tarafından

Yeni doğan ünitesine gidip sağım yapıyorum ama sütüm çok az birkaç damla da olsa sağıp veriyorum 

(1,259 puan) tarafından

Gelir zamanla merak etme elektrikli de benim sütüm daha hızlı geldi 

(175 puan) tarafından

Valla bekliyorum bende bakalım ne zaman artar

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 295 göst.
27 Ocak 2024 Diğer kategorisinde ygzelisa (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 249 göst.
19 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy