35 haftalık doğum yaptım 🥹🥹 ama bebişimi küveze aldılar solunum yetmezliği var
Bnde 36. Haftada doğum yaptım 10 gün kaldı canm şuan 4,5 yaşına girdi üzülme canm
Allah bağışlasın inşallah teşekkür ederim
Benim 31+6 da doğmuştu şuan 2bıçuk yaşında çok çabuk geçiyor zaman hayırla sağlıkla al kucağına inşallah
Amin inşallah Allah razı olsun rabbim sizinki de size bağışlasın inşallah
Amin amin cümlemizin evladını
😊
Ciğer geliştirici vurulmadin mi canım ? Rabbim en kısa sürede kavuştursun yavruna
Rahim ağzı kısa olduğu için 22. Haftdan beri ilaçlarla durduruluyor hastahanedeyken hemşireler sürekli eve git ilk doğumun açılman erken olmaz diyordu bende artık bunladim kendimi iyi hissetmiyordum imza ile çıktım
Hemşireler ne biliyor ki akıl veriyor Allah aşkına bende suyum az olduğu için doğurdum banada eve git havuc suyu iç vs dediler 6 gün içinde su tamamen bitti ben ciğer geliştirici olduğum için sorun yaşamadım tam 34 de doğurdum bende
Ben defalarca doktoruma dedim yap ama yapmadı enazından geçen hafta yapılsaydı böyle olmazdı
Muhtemelen hastanede erken doğumun durduruluyordu doğuma alinacagin hafta yapılırdı birde 36 da ciğer gelişimi tamamlaniyor ya sende yakınsın o haftaya ondan yapmamıştır
Benim riskim 22. Haftadan beri vardı zaten serumlar ilaçlar ile açılma durduruluyordu
Bende 35 haftalık doğum yaptım solunum yetersizliği ve yorgun bebek denmisti hiç korkma canım benim 2 gün kaldı küvezde inan şimdi canıma okuyo 3 yaşında
Allah bağışlasın insan ister istemez üzülüyor hiç dokunmadım bile
Amin inşallah canım.ben yüzünü bile görmemiştim doğumdan bir gün sonra gorebilmistim.rabbim bı an önce kavuştursun canım üzülme sütünü etkiler şuan en çok ihtiyacı olan şey senin mis kokulu sütun
Teşekkür ederim Allah razı olsun biraz toparlanayım görmeye gidicem
Bende 36. Hafta da yaptım ama solunum sıkıntısı yoktu bide iri bebekti 3.300 gram idi
Korkma çok erken yapmamişsin sağlıkla çıkar inşallah
Amin inşallah zaten 22. Haftadan beri erken doğum riski var bu zamana şükrediyorum
bende öyle doğum yaptım canım, 2 hafta küvezde kaldı. şimdi 21 aylık 💙 endişelenme hiç kucağına gelecek minnoşun
Amin inşallah Allah sizinki de bağışlasın inşallah
Rabbim sağlikla kucağina almayi nasib etsin inşallah
Amin inşallah Allah razı olsun
Bende 35+3te doğum yaptım solunum sıkıntısı yüzünden küveze aldılar 2 gün sonra kendi başına nefes alabiliyodu 10 gün sonra da taburcu olduk şuan 3 yaşında hiç korkma Allahın izniyle sizde sağlıcakla tez zamanda çıkarsınız hastaneden
Amin inşallah Allah razı olsun rabbim sizinkini de size bağışlasın
36 haftalık bendede aynı solunum sıkıntısı vardı 8 gün kaldı merak etme çıkar Allahin izniyle elektrikli sağma makinası almanı öneririm anne sütü ile hızlı toparlar
Yeni doğan ünitesine gidip sağım yapıyorum ama sütüm çok az birkaç damla da olsa sağıp veriyorum
Gelir zamanla merak etme elektrikli de benim sütüm daha hızlı geldi
Valla bekliyorum bende bakalım ne zaman artar
1,467,312 soru
24,042,932 cevap
329,225 kullanıcı