+7 oy
468 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,239 puan) tarafından

Annemle babam bu bayram gelemedi malum… İçim çok buruk … ama dedim oğlumla eşimle birlikte bayramı yaşayalım yemeklerimizi yiyelim yarında bayramlıklarımızı giyer gezmeye gideriz ama öyle kendi halimizde tabi kimsemiz yok 🥰 konyalı değilim ama Konya’da doğup büyüdüğüm için oranın geleneklerine yakışır bir sofra kurmak istedim bamya çorbasından kıymalı böreğine kadar Allah ın verdiklerine bin şükür olsun 🤲🏻. Akşama kadar yemek yaptım yemin ederim sırtım kopuyor ama değdi 😂 bir süre mutfak görmek istemiyorum 😂😂😂. . Sizin nasıl geçti ilk gün neler yaptınız ? ❤️

image

7 Cevaplar

+7 oy
(368 puan) tarafından

Boş boş oturuyorum tekim bebisler uyudu çay yaptım içiyorum 

image

(1,174 puan) tarafından
+1

Su salıncağa oturup takacan kulakligi birde balkona koydunmu yaslan geriye ohhhh misss

(368 puan) tarafından

Balkon canım zaten hava yağmurlu olduğu için camlar kapali

(1,239 puan) tarafından
+1

Bende bayılıyorum böyle büyük balkonlu evlere ya güle güle otur ☺️

(368 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim 

(1,239 puan) tarafından
+1

Rica ederim 🌺

-Reklam-
+5 oy
(16,730 puan) tarafından

Ellerine sağlık günüm klasik geçti öyle misafir ağırlamak 

(1,239 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 🌺. Bizim kimsemiz yok burada çocuklar gelir diye toplu eti puf almıştım dağıtırım diye onlarda gelmedi bilmiyorum yalnızız 😂

+4 oy
(2,636 puan) tarafından

Ooo maşallah ellerine kollarına sağlık canısı müko bir sofra afiyet olsun inşallah gelecek bayram tüm sevdiklerin yanında olur kutlarsin 🫶🏻😘💜💜bizde amcamlara geldik oturuyoruz sohbet muhabbet, yerde yuvarlanan bebem olur 😁😁❤️

image

(1,239 puan) tarafından

Amin canım inşallah 🤲🏻❤️.

Bende başka insan yüzleri görmeyi özledim yemin ederim ya 😂. Ulaşta öyleydi her yerde yuvarlanırdı 😂

(2,636 puan) tarafından

Amin amin amin kardeşim 🤲🏻❤️

Ahahahah aynı benim kız yaa daha emeklemiyor yavaş yavaş kendini döndürüp sürünüyor 😂

(1,239 puan) tarafından

9. Ayında falan emekler o zaman 

(2,636 puan) tarafından

Ayy hadi hayırlısı ile inşallah canısı 

+3 oy
(3,212 puan) tarafından

Ah canim benim emosla sen icimi cok burkuyosunuz bu bayram benim 😢 eline emegine saglik afiyet olsun 

(1,239 puan) tarafından

Evet yalnızız ama mutluyuz be bugün ailemle sürekli görüntülü konuştuk akşama kadar nefes aldıklarımı sağlıklı olduklarına görmek bile çok güzel şükürler olsun 🤲🏻❤️. Sağol bebeğim 🥰

(3,212 puan) tarafından

Oyle canim ya Allah canlarini sağ etsin bende daha gidemedim surdan 20 dk halbuki annem temizlik yapti taa oglen bayramlastim babamla aksam 20 bucuktu bayramlastigimizda buyuk oglan baliga gitmis tuttugu baliklarin resmini gonderdi bayramlasmadi bile okuz kucukdr aramis bayram icin aradim diyo dedim bayramin mubarek olsun diyecen saf 😂

(25,746 puan) tarafından

İdil senle aile ilişkilerimizi cok benzetiyom . Bende hep konuştum görüntülü. ☺️

Mervisimm seni yerim ben ❤️

(1,239 puan) tarafından

Yaa benşm klavyede bu aralar bir saçmaladı kontrol etmeden gönderiyorum yazdıklarımı yemin ederim abuk subuk cümleler kuruyor ya 😂 

Mervoşum olsun be onların da canı sağ 😂🤲🏻❤️

Şekerim valla ne güzel o zaman Allah daim etsin ❤️

+2 oy
(2,930 puan) tarafından

Hayırlı bayramlar cnm. Çok güzel gözüküyor,ellerine sağlık. 

Köye geldik bizde. Sil süpür temizle baya uğraştırdı.Allahtan hazırlığı diğer evde yapmıştık,burda tatlıyı şerbetledim tek. Çok yorucu ve güzeldi. Taki oğlum oyıncağın üstüne düşüp yüzünü yırtana kadar. Baktıkça içim gidiyor 😔

(1,239 puan) tarafından

Teşekkür ederim ilk defa yaptım bu yemekleri bu arada risk aldım ama güzel olmuş harbiden çöp olur diye korkuyordum 😂❤️

Ne diyorsun ya çok mu kötü ? Çok geçmiş olsun 🙏

(2,930 puan) tarafından

Acemi işi güzel olur derler bizde,benim de ilk yaptığım herşey mük olur.

Sağol cnm. Baya çizikler var, çokta birşey sürdürmüyor. İnşAllah işe yarar sürebildiklerim

(1,239 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun tekrardan inşallah 🤲🏻❤️

(2,930 puan) tarafından

Allah razı olsun ❤️

+1 oy
(5,219 puan) tarafından

Afiyet olsun eline sağlık bizimde gezecek kişi çok olunca şimdi girdik daha eve bide gece çorba içelim deyince bu saat oldu 

(1,239 puan) tarafından

Teşekkürler ablacım iyi bayramlar bu arada ❤️

(5,219 puan) tarafından

Sanada iyi bayramlar canım

+1 oy
(8,668 puan) tarafından

Bende gelem mi sofra mük 🤭🤭 tam bir Konyalı sofrası olmus

(1,239 puan) tarafından

Gel kız 🥰 valla ilk defa kendim bayram sofrası kurdum 🥹😂

(8,668 puan) tarafından

Geliyorum 🤭 valla ben genelde yiyen tarafim bende hiç kurmadim 🤣🤣

(1,239 puan) tarafından

Bu ailemden ayrı ilk bayramım oldu haliyle iş başa düştü böylelikle güzel yapmışım ama bende 🥲

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 501 göst.
+4 oy
19 cevap 543 göst.
+4 oy
22 cevap 1,292 göst.
+3 oy
16 cevap 807 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,744 soru