+2 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (384 puan) tarafından

Kolşk bir bebeğim var kızlar hamak alsam çözüm olur mu kullanan var mı kucağımda taşımaktan çok yoruldum kucağımdan inmiyor 

6 Cevaplar

+3 oy
(9,723 puan) tarafından

El yapımı salıncak yaptı babam bana cok rahat ediyom

image

(384 puan) tarafından

Bizde malesef öyle salıncak yapmak için uygun bi yer yok cnm evimiz kira 

-Reklam-
+3 oy
(1,020 puan) tarafından

Tavandan yapmıştık bizde yada elimizde sakladık el de sallamak daha iyi gelmişti kızıma 

+3 oy
(10,825 puan) tarafından

Biz salonun ortasına kurmuştuk hamak kolik bebeği olmayan anlamaz bir tek onda duruyordu 

+2 oy
(1,277 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kolik bebek büyüttüm samsimplex günde 4 kez 10 damla ,bigaia günde birkez 5 damla .mama kullanıyorduk Aptamil conformil

Bizde çözüm oldu ,kolik bebek müzikleri  ,hamakta e bebekten almıştım orda uyutuyordm.acil kolik bebek müziği ,siyah ekran ,fön elektirikli süpürge sesiyle uyuyordu uyurken de açıktı uyanıncaya kadar .benim kullandığım kırmızı olan diğerini arkadaşım aldı çok rahatsız ddi hiç kullanışlı değil ddi  .ben kendikiminkini 1,5 yaşına kadar kullandım 

image

image

+1 oy
(9,590 puan) tarafından

Derhal almalısın benim kızımda kolikti kolik bebek sesleri ve hamak artı banyo zor atlattık

+1 oy
(874 puan) tarafından

Kolik diye birsey varmi bilmiyom 

Bende kizim 10 saat kesintisiz aglardi kolik deyip gün sayardim gecmesi icin 

Megerse besin alerjisi varmis diyete girmem ile gecmesi bir oldu

(2,363 puan) tarafından

Pki nasıl öğrendiniz bunu

(874 puan) tarafından

Çunku 3 haftadan 3 saatten  fazla aglamalar alerji belirtisi dir kolik diye adlandirilan şeyinde altinda besin alerji yatar bazi durumlarda  ben sürekli bu kizin bir hastaligi var bu sekilde aglama imkansiz diyordum 

Kendi kemdime ilerledim bu yolda 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 282 göst.
0 oy
15 cevap 347 göst.
28 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 41 göst.
+1 oy
5 cevap 199 göst.

Kategoriler