+2 oy
105 göst.
Diğer kategorisinde (3,316 puan) tarafından

Kızımın inadından kafayı yiyecem. Son 1 haftadır kızım su oynamaya taktı. Leğenin içine babasına su doldurtup oyuncaklarını yıkıyor. Cidden sadece oyuncak yıkasa ses etmem ama her yeri ıslanıyor, elleri buz gibi oluyor ve saatlerce oynayım diyor. Eşime kaç kere bırak ağlasın hastalanacak dedim ama eşimde kıyamıyorum diyor. Bugün en yatalım dedim diye ağlamaktan en sonunda kustu. Sinir tepeme geldi benimde. Her yer battı ona mı yanayım. İki tane pijaması var biri ıslak biri kusmuk oldu ona mı yanayım. Vurmadım kızıma ama bağırdım çağırdım. O da korktu ağladı, o ağlayınca içim gidiyor yemin ederim hiç kıyamıyorum ama asla laftan anlamıyor. Sabaha kadar uyuyamam, oturup ağlarım kendimi de biliyorum. Kızımı bu inatlaşmadan nasıl vazgeçirebilirim

2 Cevaplar

+1 oy
(1,993 puan) tarafından

Bana kızacaksın belki ama bırak oynasın öyle hasta olsa benim oğlum çoktan zatürre olurdu halıyı katla alta battaniye ser battaniyenin veya örtünün altına da poşet aç suyu da o kadar doldurmayın az koy bir şey olmaz ki 

(3,316 puan) tarafından

Valla hiç laftan anlamıyor. Babasının elinden tutup tutup su istiyor

-Reklam-
+1 oy
(958 puan) tarafından

Benimde mutfağım son 2 haftadır halısı hiç kuru kalmıyor aynı durumdan😊

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 90 göst.
8 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 227 göst.
29 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Balımm (4,893 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 268 göst.
8 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 257 göst.
19 Mart 2023 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,248 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,131 soru

24,094,651 cevap

332,000 kullanıcı

...