+5 oy
1,031 göst.
Diğer kategorisinde (364 puan) tarafından

Bn 40+2 de doğum yaptım salı günü ve bebeğim küvezde. Gece emzirme için küvez odasına gittik arkam dönüktü birden bı ses ve bı bağırma sesiyle arkamı döndüm baktım bı tane bebek annesinin kucağından baş üstü düşmüş . Sabaha doğru 4 olduğu için annesi uykuluymuş. Bebeği hemen alıp götürdüler annesi zaten titremeye başladı hemen acile götürdüler. Sabahtandır çok kötüyüm ya . Sütüm azalmış o bebek için dua istiyorum🙏🏼😔

30 Cevaplar

+2 oy
(3,341 puan) tarafından

InsAllah bisey olmaz Rabbim sifa versin

-Reklam-
+2 oy
(899 puan) tarafından

O kuvezlerin boyunu kisaltip yerlere sünger gibi yumuşak vs zemin yapmaları lazım oğlum da 1 hafta kasln hep 100 kere kapısını kontrol ederdim acaba kpattimmi diye travma gerçekten bir kere gittim hemşireler hiç oğluma bakmıyor göz maskesi kaymış nefessiz zor nefes alıyor terler içinde siz oğlumu gormuyormusunuz diye kızmıştım Allah'ım tüm evlatlarımızı korusun inşallah 😢

+2 oy
(1,026 puan) tarafından

Ya cok kotu oldum gozumun karsisinda canlandi manzanra Allah hic bir anneye yasatmasin.Sag salim insaAllah kucagina alsin yeniden.Simdi annenin ustune giderler esi kaynannasi falan.Bende gece bazen dusurmekden korkuyorum.o yuzden 40gun annemlerde kaldim ben gece beslemeye kalktigim zaman annemde uyanir bakardi 

+1 oy
(1,377 puan) tarafından

Merhaba bebek ve anne hakkımda gelişme varmı durum ne? 

0 oy
(5,161 puan) tarafından

Allah şifa versin inşallah 

0 oy
(1,672 puan) tarafından

Rabbım acısını gostermesin Rabbım sağlık versin 

0 oy
tarafından

Ahh yavrum okudukça yüreğim titriyor,  elim ayağım kasiliyor annesinin kuzusu inşallah bisey olmaz kanlanma cogalmaz kurban olduğum allahim şu mübarek günde korusun şifasını versin inşallah yarabbim bi anne için aşırı travmatik vicdani bisey bebek dualarimdasin yavrum oyy mis kokulum dün geceden beri gözlerim doluyor doluyor kuruyor. Kim bilir annesi ne haldedir onu hiç düşünemiyorum rabbim yardım etsin guc kuvvet versin ikisinede 😞😓😩

Haber alırsan son durumla ilgili lütfen haber verir misin gerçekten çok merak ediyorum. Paylaşırsan bizlerle çok memnun olurum canım. 

Senin bebeginde hayırlı olsun bu arada rabbim analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli yaşasın inşallah canım benim. 

0 oy
(53,964 puan) tarafından

bebek nasil acaba iyi mi

0 oy
(130 puan) tarafından

İnşallah bebeğe bişey olmamistir durumu nasıl bı bilginiz var mı rabbim yardimcilari olsun

0 oy
(958 puan) tarafından

Ayyy kıyamam yaa çok üzüldüm 😟😟 İnşallah bebek iyi olur ciddi bir durumu olmaz . Rabbim onu annesine bağışlasın bol sağlık ve şifa versin inşallah 🌼 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 785 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huzurum91 (14,126 puan) tarafından soruldu
+2 oy
30 cevap 1,253 göst.
0 oy
35 cevap 1,602 göst.
+3 oy
7 cevap 136 göst.

Kategoriler

1,471,419 soru