+6 oy
572 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,133 puan) tarafından

image

image

eller öpuldu harçlık alındı hava yağmurlu siz napiyonuz

8 Cevaplar

+5 oy
(5,641 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ay masaAllah elbiseler ne kadar yakismis kendin yapmistin dimu bunlari cok guzelsiniz 

Bizde sabah kayinvalideme kahvaltıya gittik 12 bucukta geldik esim geceden geldi cunku bi yattik 3 bucukta zor uyandik esim uyuyo hala geri geceye gidecek bizde bayram bu kadar valla bi yarin annemlere gitcem esim bayram boyu calisiyo 

(26,048 puan) tarafından

Merviss kiyafetin cok guzel duruyo❤️masallah size

(5,641 puan) tarafından

AAy herkes bayildi ucuz diye almistim aslinda 😂😂 daha guzelleri senin olsun kusummm 

(9,781 puan) tarafından

Maşallah çok güzelsiniz 🥰 tesadüfen gördüm canım belki unutmuşsundur kaldırmayı diye yazim dedim

(5,641 puan) tarafından

Aaa iyiki yazmissin cikmis sklimdsn cok teşekkür ederim cicegim 🤭

(9,781 puan) tarafından

🥰😘💕

-Reklam-
+4 oy
(346 puan) tarafından

Esimin sakınlesmesını beklıyorum.d

(1,133 puan) tarafından

Niye kız hayırdır inşallah 

(346 puan) tarafından

Lavoba tıkandı.d

+3 oy
tarafından

Hayırlı bayramlar canım harçlık alamadım maalesef nakit yok kart çekeyim dedi dedim post cihazım arızalı senet yapalım 😅😅

+2 oy
(2,193 puan) tarafından

Anneannemiz dedemiz 10 bin tl gönderdi harçlık teyzemle anneannem bin tl gönderdi harçlıklarımızı ❤️ bu bayram bereket yağdı bereket 😂❤️maşallah Allah kızlarına sağlıklı uzun ömürlü sizlerle mutlu bir hayat yazsın iyi bayramlar ❤️

(5,641 puan) tarafından

Kiz zengin olmussun masaAllah esim bana 100 cocuga 100 verdi kayinbsbam bana 400 cocuga 200 verdi kaynanam cocuga 100 kaynim ogluma 500 verdi bizde diyoruz ki bu bayram zenginiz ahahahah 😂😂

(2,193 puan) tarafından

Aşkım üzülme kimse bana da eşime de vermedi hepsi ulaş ın parası birde arayıp kontrol ederler ulaşa şunu aldın mı ulaşa bunu aldın mı bak siz yemeyin o ulaş ın diye 😂😂😂 hepsi … ben evlat değil miyim diyorum öylesin diye bu seferde bana şey ediyorlar 😂 eşimin bütün parası bende olduğu için eşimden para isteyemiyorum jdjdjdj 

(5,641 puan) tarafından

Kiz biz kime harciyoruz bizde cocugun ihtiyacini aliyoruz ya 😂 bana da Allah icin kayinbabam hep verir 200 300 400 onuda atarjm çekmeceye elbizim para cekmecede durur kimin ihtiyaci varsa o alir harcar haber ederiz birbirimize bizde de ayri gayri yokda esim zorla dedi bunu ayir senin olsun diye dun aksam bi pazarlik yaptik gormen lazim ben istemiyroum dedim o israr ediyo tamam dedim 100er tl ver onunla batmazsin noldu geri verdim napiyim evi zor donduruyoruz zaten bi de bisey desem aliyo zaten oyle ekstra bi ihtiyacim yok sigaram yok kuaforum yok napcam ben parayi 

(2,193 puan) tarafından

İşte gelde anlat bak sen şanslısın sana veren varmış bize meccik hahahhaah 😂😂😂

(5,641 puan) tarafından

AAcaba ben napcam o parayi 2 gun sonra bi igtiyaca gider 😂😂

+2 oy
(7,187 puan) tarafından

Ben evdeyim kayinvalidemlerr gideriz normalde ama kayinpederim hastanede kayinvalidem orda annem bize gelin dedi onlarda köye gidicek zaten bizde yarın koye gidicez orda gorusuruz dedim ona da gitmedim esimde hastaneye gitti bu bayram hüzünlü geciyor benim icin yemek yaptim simdi aksama belki.gorumcem.bize gelir o da evde yalniz 

+2 oy
(3,905 puan) tarafından

Maşallah sübhanallah ne güzel olmuşnuz. Bende evde oturuyorum gelen yok giden yok 🥹🩷🩷

(2,193 puan) tarafından

Bayramın mübarek olsun yasminim ❤️

(3,905 puan) tarafından

Seninde bayramın mübarek olsun canımın içi 😘❤️❤️❤️🫶🏻🫶🏻

0 oy
(9,920 puan) tarafından

İki bin tl topldk

0 oy
(15,022 puan) tarafından

Totalde 1 gün harçlığı 6000 toplanmış 2 çocuk 🤌

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 642 göst.
11 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Eliifnur.0_ (106 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 889 göst.
+2 oy
8 cevap 399 göst.
30 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Sihirlimom (7,035 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,434 soru

24,169,249 cevap

335,784 kullanıcı

...