+4 oy
741 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (2 puan) tarafından

Kizlar belki yargilayacaksiniz ama once bi dinleyin 2 coxuk ustune spiralle hamile kaldim istenmeyen bir gebelik ve ayriyeten ağır depresyon ilaclari kullaniyorum uyku hapi psikiyatrik ilaclar ayriyeten baska saglik sorunlarimda var ileri derecede boyun fitigi ve boyun duzlesmesi ameliyatlik dedi doktor nisanda igneli emg cekinecegim ve yine baska ilaclar kullanmam gerekiyor sorun şu ki ben istenmedim anda hamile kaldim simdi cok korkuyorum 1 haftadir ilaclari biraktim cok zorluk cekiyorum ilacsiz duramiyorum ne yapabilirim  hic uyuyamiyorum surekli agliyorum vucudum titriyor artik ellerim bir bardak tutamiyor bayram tatilinden sonra doktora gidip kurtaj olmayi dusunuyorum cunku kullandigim ilaclarda agir bunlarda bebege etki edebilir kullanmam suan dogru degil ne yapmaliyim aldirirsam gunaha girermiyim bukadar saglik sorunlarina ragmen haplsri bir anda biraktim suan hic iyi degilim 

24 Cevaplar

+1 oy
(9,613 puan) tarafından

Spralle gebe nasıl kaldın kaymışmı canım belirtiler aynımı oluyor

-Reklam-
+1 oy
(5,468 puan) tarafından

Buna doktoruna danisarak anne baba olarak karar verilir ancak. Burda aldir veya aldirma demez kimse. Dememeli de.

+1 oy
(1,796 puan) tarafından

Bence kimse aldir aldirma demez . Cunku bu empati bile yapilamayacak kadar hassas bir konu. Ben de yargilamiyorum sadece fikrimi soyluyorum. Suan bence bebeginizi kabullenme asamasindasiniz belki de kabullenmeniz hastaliklarinizla uzun surecek ama Allah'ın nssip ettigine en guzel sekilde bakmak düşer insanoglunada.

Boyle postlara yorum yapmam ama bence tek yontem yeterli degil hele ki 2 cocuk varsa hastaliklar varsa bir cocuk daha duusnulmuyorsa iki yontem gerekli. Ayrica bir yorumda hastaliklar kari kocaliga engel mi demissiniz. Belki doktor hamilelige uygun ilaclar ve dozlar ayarlayacak bunlari biz bilemeyiz. Ama 3   4 hastaliga ragmen aktif bir cinsel hayat varsa cocukta bakilabilir diye dusunuyorum. Cunku insan bir basi agriyinca uzgun olunca bile aklima gelmez bazen cinsellik. Yorumda bu sekilde.gordugum icin bunu da yazmak istedim. 

+1 oy
(1,600 puan) tarafından

Diğer sayfa baya linç yedim ,tek yorumum KORUNUN  spiral  veya ekstra igneeeCINAYET  İÇİN AKIL ALMAYIN 

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 251 göst.
0 oy
2 cevap 139 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 976 göst.
23 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hayatnur (357 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,458,861 soru

23,925,908 cevap