+4 oy
699 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (1,055 puan) tarafından

Kızım 2.5 yaşında çekmeceleri açıp eşyaları odadan odaya taşımaya bayılır büyük çoğunluk arkasından toplarım ama bazen oluyor sanki hissizleşiyorum yani böyle boşvermişlik bi yılgınlık amaaaaan kalsın böyle bi kahve yapıyorum öyle kalıyo.

Sorum şu ben dağınık mıyım bu arada evin heryeri oyuncak topla yine aynı oluyo

Not : Linçlerken vicdanınıza danışın lütfen.... 

39 Cevaplar

+3 oy
(1,796 puan) tarafından

Bende daha simdi daginikligin icinde anne saati yapip bayram kahvesi iciyorum. Oglum bir guzel enerjisi ile dagittj duvarlara kalemle sanat eserleri cizip anneannesi ile onlara gittiler :) ben daha bir bosvermisim sanirimm. Bakiyorum gunluk rutinler yerinde mi ev daginikmmis kirli sepeti doljymjs umursamiuorum. Cunku bir saatlik ixe bakar heosi yerine gelir. Temizlenir de yikanir da. Bir  de 5 aylik kizim  var  gunluk siradan isler yapiliyorsa okeydir benim icin

-Reklam-
+3 oy
(6,638 puan) tarafından

Dün 3 saatlik uykuylaydin ve erken yattim gece oglumda babasiyla sana su kadar soyleyim cuma gunu oruclu oruclu pakladigim evimden kasirga gecmis ev topluyorum kac saattir 

+3 oy
(1,099 puan) tarafından

Bende 4tane var 1yas 3yas 4 yaş 6yas evim her zaman topludur fırsat bulduğum anda topluyorum hemen oyuncakları filan kendileri topluyor odalarını oynadıktan sonra

+3 oy
(2,615 puan) tarafından

Bırak dağınık kalsın diyorum çocukları eşime birskip bezelye dikiyorum enazindan topraga birşey ekip boş kalmasn diye ev işi nankör aynı hep aman...

+3 oy
(3,348 puan) tarafından

Arkasını toplamaya çalışıyorum boş verim diyincede içime sınmiyor oyuncakları hiç demiyorum bile 

+3 oy
(6,779 puan) tarafından

Benim Evim topludur saat kaçta gelirsen gel dağınık bulamazsın kızımda çok yaramaz

+3 oy
(1,093 puan) tarafından

Mavi saçlı kız diye bir kitap vardı. Burçak, 15-16 yaşlarında kanserden ölüyor. Babası Mehmet, arkasından bir şiir yazıyor;

Dağınık bir odada yaşanmışlık vardır 

Sen düzeni severdin, 

Al işte. 

+3 oy
(680 puan) tarafından

aman bacım küçük çocuklu ev dağınık olur takilmaa

+3 oy
(5,445 puan) tarafından

Benim buyuk oglum dagitmazdi ama kucuk oglumun talan etmedigi sey yok. Eger zarar veren bi daginikligi yoksa isi bitince ya da uyudugunda toplarim. Daginiklik 5 dakikada toplanir benim icin onemli olan evin temiz olmasi. Genel olarak planli oldugum icin evim temizdir. Tabi boyle olmak yoruyo o ayri. Bnce senin yaptigin normal. Tekrar tekrar toplamaktansa isi bitince topla.

+2 oy
(470 puan) tarafından

İki çocuğum var topluyorum evet 

Dağılıyor baya bı dağılıyor 

Ama temizliyorum salmadim.yani 

Gezerek elini bir yerlere sürerek yemek yemek yasak

Oyuncak diğer yerlere dağıtmak yasak yada dagitiyorsa uyku vakti gelince üçümüz topluyoruz 

(470 puan) tarafından

Ama çocuk odasında istediği gibi dağıtıp oynaya bilir ler çünkü onlarin alanı 

Duvarları yazdılar sildim odanızı yazın diğer yerler yasak dedim yazmiyolar 

+2 oy
(1,238 puan) tarafından

image

sabah süpurdum sildim😂😂ama o böyle oynamayı seviyor..topluyoruz döküyoruz ama oynarken mutluyuz..bı kaç sene sonra bu daginiklikta kalmayacak..hiç üzülme yani zaman çok hızlı bırak gönlüne göre oynasın kuzu
+2 oy
(160 puan) tarafından

Ben ne kadar toplasamda fayda etmiyo yine aynı manzara 

+1 oy
(500 puan) tarafından

bütün oyuncakları ayrı ayrı kutulara koydum tasnifledim odanın birine kilitledim ama 3 yaşındaki kızım anahtari buldu bir de esim odayi acik unutmus birkac kez. Kızım oyuncaklari her gün taşıyor dağıtıyor o kadar güzel yerlestirdigim oyuncaklar kitaplar boyalar evimin her köşesinde şuan.  Dağınıklıktan nefret ediyorum ruhum da dağınık oluyor bu şekilde ama derli toplu kalmak mümkün değil bir iki saate tekrar dağılıyor her yer. O yüzden başıma huniyi taktım ev bana bakıyor ben eve... çocuklar mutlu, ben deli akıp gidiyor günler.

+1 oy
(7,525 puan) tarafından

3 küçük çocuğum var ve hiç toplu kalmıyor dediğin gibi eşyaları dolaplardan çıkarırlar eşyalarımın düzeni kalmadı yapacak bişey yok kriz geçirmektense dağınıklığa karşı kahve içmek daha iyi😂

+1 oy
(3,379 puan) tarafından

Her çocuk farklı cnm ben kızımı küçüklükten bu yana alırştırdım oyun bittikten sonra oyuncaklar yerlerine yerleştirilir arada unutup koymadığı oluyor söylediğimde yerleştirir bazen anne beraber yapalım bazende anne ben yoruldum yapamam diyor ben hallediyorum ama çoğunlukla kızım yapar ve kızım asla dolap ve çekmeceleri karıştırmaz karışmaz bile bu yüzden evim sürekli derli toplu ikincisi gelince nasıl olur bilemem her çocuk aynı değil bazı çocuklar sorumluluk almak istemiyorlar 

+1 oy
(1,600 puan) tarafından

Toplu evimiz ama.cocuk yok 1 oglum var 16 yaşında rabbim keşke bama  bo çocuk daha verse de evim.daginik olsaa  sayfama bak ne demek istediğimi anlarsın canmm

+1 oy
(947 puan) tarafından

Benim 3 çocuğum var, şu an evi görsen sanki 40 haramiler basmış gibi 😄

+1 oy
(2,400 puan) tarafından

Ben geçenlerde bir video izlemiştim , kadının evi aşırı topluymuş , sürekli çocuğun peşinden gidermiş asla oyuncak çıkarmazmış, baya kendini harap etmiş toplu kalmak için  sonra çocuk vefat etmiş , çocuğun duvarlara çizdiği resmi paylaşmıştı, o beni çok çok etkilemişti. Bu dönemleri tekrar gelmeyecek çocukların ondan dolayı evimi pis bırakmam ama çok dağınıktır müsade ederim oğluşuma , 1 sene sonra da kızım büyümüş olur ikisi birlikte dağıtır artık ❤️

0 oy
(14,626 puan) tarafından

Cok şükür öyle cekmece ve dolap ici boşaltma huyu yok 3 yaşında ama oyuncak oluyor elbette benimde toplu kalmıyor hergun sil süpür gene ayni

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 3,532 göst.
20 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde rhm (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 520 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Citipiti (4,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 313 göst.
8 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 449 göst.