+3 oy
632 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (393 puan) tarafından

image

selamun aleyküm kızlarrrr nasılsınız napıyorsunuz ben dünle bugün temizlik yaptım kimse gelmiyceni bile bile 😁yan komşu aradı sonra dedi 5 dkka gelir misin fırınlı Ocak almış mutfağı da küçük bunuda katınca mutfak aşırı dar oldu dedi  cocukalrin kıyafetini kat dedi Allah razı olsun üzerinde mutfak taşı oldu için mutfa kattım çamaşır makinem çok sallandı icin ocağı üzerine katamiyorum içini güzelce hipoyla sildim zaten temizdi ama olsun tertemiz içide dışıda mis gibi oldu mutfamı çok beğendim kaç defa baktım geldim sayısı bellisiz beyaz bide buz dolabımda beyaz çok aydınlık ferah oldu beyaz eşyalara bayılıyorum ben çok beğendim sizce nasıl 😍

9 Cevaplar

+3 oy
(4,489 puan) tarafından

Güle güle sağlıkla kullan canım 

(393 puan) tarafından

Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel ablam benim ❤️ 🤲 

-Reklam-
+2 oy
(3,335 puan) tarafından

Güzel ya mutfaktaki kalabili.alir kaşık ufak tefek legenleri duzneli olur güle güle kullanın 

(393 puan) tarafından

Evet Tost makinem ve plastik leğenlerimi salça vs içine kattım düzenli oldu çok içime sindi çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ☺️ 

+2 oy
(1,985 puan) tarafından

Güle güle kullan canım hayırlı olsun 🤗

(393 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim ☺️ 

(1,985 puan) tarafından

Kızın nasıl oldu daha iyidir inşallah 🤲 hastaneden şikayetçi olacaktınız o ne oldu? 

(393 puan) tarafından

Eşim dedi ben senin kadar anlamıyorum doktor ne dedi ne etti hani ilglenmedi için bu hale geldi hani sürekli ben kızımın yanındaydım sen ifade ver dedi çıktık kızla ilglendim iş güç bayram sonu ben şikayetçi olacam Allah'ın izniyle kızım da daha iyi şükür fazla hareketli oldu için arada ağrısi oluyor bunada şükür çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel ablam 

(1,985 puan) tarafından

Çok şükür kızın iyi ya şuan gerisi hallolur

(393 puan) tarafından

Bin şükür aynen öyle Ablam ☺️ 

+2 oy
(171 puan) tarafından

Hayırlı olsun canım güle güle kullan♥️

(393 puan) tarafından
+1

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim ☺️ 

+2 oy
(7,461 puan) tarafından

Güle güle kullan canım 

O üstündeki mermer dolaba mı yapışıktı yoksa sen mi koydun 

(393 puan) tarafından

Yapışık değil dolabın üst tahtasını Yok onlar direk mermer katmış yapışık değil kaldırınca kalkıyor mermer bide o mermer çok ağır komple tüm şekilde imkânsız aşşa indiremezdik çok teşekkür Allah razı olsun inşallah güzel ablam ❤️ 

(7,461 puan) tarafından

Anladım canım senin mermerinle birebir aynı dolap kulpları aynı şekilde çok güzel tesadüf olmuş işini de görmüş 

Cümlemizden inşallah 🌸

(393 puan) tarafından

Ay evet benimkide aynı model benim mutfak dolabımdan daha güzel bu😁benimki kahverengi tüm kalabalığı aldı içine ben boş tezgâh çok seviyorum düzenli duruyor 

+2 oy
(2,223 puan) tarafından

Güzel olmuşşşş😊

(393 puan) tarafından

Yaa bende çok beğendim mutfa ayrı bi hava kattı çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel ablam ☺️

+2 oy
(3,890 puan) tarafından

Ağız tadıyla kullanın inşallah gülüm balım şekerim benim bacım 

Bayramın mübarek olsun 

Kızın nasıl iyimi şimdi 

(393 puan) tarafından
+1

Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel ablam seninde bayramın mübarek olsun kızım bin şükür daha iyi çok hareketli oldu için arada ağrısi oluyor bunada şükür 🤲 

(3,890 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım benim 

İyi olmasına çok sevindim 

❤️💐🫶

(393 puan) tarafından

Rica ederim güzel ablammm ❤️😘🥰

+2 oy
(5,661 puan) tarafından

Çok güzel olmuş güzel günler de kullan inşallah

(393 puan) tarafından

Aminnnn inşallah çok teşekkür ederim güzel ablam Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah ☺️ ❤️

+2 oy
(2,114 puan) tarafından

Iyi günlerde kullanın 😊sizin mutluluğunuz benide mutlu etti

İlgili sorular

+4 oy
4 cevap 489 göst.
5 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Eslem 01 (393 puan) tarafından soruldu
+3 oy
13 cevap 357 göst.
+3 oy
6 cevap 604 göst.
3 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Eslem 01 (393 puan) tarafından soruldu