Kızlar merhaba iyi geceler şimdi şöyle bişey anlatıcam benim bildiğiniz üzere postlardada belirttiğim gibi premature bir oğlum var bide 1 yaşında kızım var şimdi kayınpederim vefat etti bir yıl oldu eşim gitti antepe mezarını yapmaya kayınvalidem 5 gündür bende kalıyor 20 dakika önce ben oğlumu emzirdim yatırdım kayımvalidemde kızımı yatırcaktı yarım saat geçmiş ses bana geldi kızım konuşuyor kalktım baktım ne kayınvalidem güya kızımı uyutuyor bide ne göreyim kuzenini görüntülü aramış onla konuşuyor bu kişiyle yeminle günde 10 defa görüntülü konuşur dedim kızı niye uyutmadın uyumadı dedim sen telefonla konuşursan tabi uyumaz yok uyumadı dedim o telefonla bende uyumamm güldü çıktı sinir oldum baktım kızın uyumamış yahu dedim sabahtandır kızla konuşuyorsun tabi uyumaz ay uyumadı kızma bana diyor bide diyorki seni oğluma diyecem bende git söyle dedim selamda ilet dedim benmi suçluyum kızlar buarada eşim asla bana kızmaz ! Buarada kayınvalidemle aram çok çok iyi normalde keşke bende kalmasaydı bana herhalde artık yardım etmek istemiyor mırın kırın ediyor keşke annem benle olsaydı offf çok üzüldğm ...😑
Şimdi canım belliki bebeklerin üst üste olmuş seninde sinirlerin bozulmuş kadın uyuyamamış olabilir çocuk bu yada 5 gün olmuş kalıcı değil ki o yokken yine eskisi gibi rutinene devam edecen o yokmuş gibi rutine devam et boş yere sert çıkıp kalbini kirmissin gerek yok kikseden bir şey beklemeye kızmaya
Haksızsın. Uyumadıysa kadıncağız ne yapsın.
Fevri ve sert davranmışsın.
Birde dip not kayın validene mi güvenip yaptın çocuğu?
Sen de insansın ve yorgunsun evet ama yani ters cevap verip kızacağın kadar bir durum yok bence. Keşke bir şey demeseydin kadın gülüp geçmiş en azından. Benimki olsa gelinim bana ne dedi diye tüm sülaleyi ağlayarak ayağa kaldırirdi. Böyle bir şey için bence kadını kırma. Hatta yanına gidersen kusura bakma anne yorgundum dersin gerçekten kadının suçu yok yani
1,472,399 soru
24,110,671 cevap
332,950 kullanıcı