+2 oy
1,013 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (219 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar merhaba iyi geceler şimdi şöyle bişey anlatıcam benim bildiğiniz üzere postlardada belirttiğim gibi premature bir oğlum var bide 1 yaşında kızım var şimdi kayınpederim vefat etti bir yıl oldu eşim gitti antepe mezarını yapmaya kayınvalidem 5 gündür bende kalıyor 20 dakika önce ben oğlumu emzirdim yatırdım kayımvalidemde kızımı yatırcaktı yarım saat geçmiş ses bana geldi kızım konuşuyor kalktım baktım ne kayınvalidem güya kızımı uyutuyor bide ne göreyim kuzenini görüntülü aramış onla konuşuyor bu kişiyle yeminle günde 10 defa görüntülü konuşur  dedim kızı niye uyutmadın uyumadı dedim sen telefonla konuşursan tabi uyumaz yok uyumadı dedim o telefonla bende uyumamm güldü çıktı sinir oldum baktım kızın uyumamış yahu dedim sabahtandır kızla konuşuyorsun tabi uyumaz ay uyumadı kızma bana diyor bide diyorki seni oğluma diyecem bende git söyle dedim selamda ilet dedim benmi suçluyum kızlar buarada eşim asla bana kızmaz ! Buarada kayınvalidemle aram çok çok iyi normalde keşke bende kalmasaydı bana herhalde artık yardım etmek istemiyor mırın kırın ediyor keşke annem benle olsaydı offf çok üzüldğm ...😑

23 Cevaplar

+14 oy
(1,126 puan) tarafından

1 sana yardım etmek zorunda değil

2 çocuğunu uyutmak zorunda değil

Çıkın şu kafadan insanlar sizin köleniz değil....

(1,126 puan) tarafından
+1

Mecbur falan değil bende toruna bakmak zorunda değilim. Eşine kayınvalidene allah Eyüp sabrı versin çeki düzen verin kendinize. 

(11,921 puan) tarafından

Hahahaha ay ne güldüm ya gece gece 😂😂 inanır mısın 2 bebem var ama daha bir kere bile gelin yardım edin demedim. Kendi işimi kendim gördüm Allaha şükur. Eşimle ben birbirimize yetiyoruz ama çağırsam ikisinden de Allah razı olsun koşa koşa gelirler 😉

(4,216 puan) tarafından
+3

Ay ne yanlış bir düşünce tarzı. O zaman o gelin de kaynanayi eve alıp ilgilenmek zorunda değil üstelik eşi bile evde yok. 

(11,921 puan) tarafından
+1

Olur mu canım gelin köle 😂 her işi yapmak ilgilenmek zorunda, ne de olsa eşinin annesi bakmaya da MECBUR(!)

Ama onlar kesinlikle yardım edemez torunlarını bile uyutamazlar mecbur değiller çünku... 

Kimin hangi kafadan çıkması gerektiği ortada oturup bir düşünsunler. Bak daha yeni kuvozde düşen bebek haberini okudum içim parçalandı. O kadın daha yeni doğum yapmış lohusa, annesi kaynanası yardımcı olmayacaksa el mi olacak? Yazacak çok şey var da anlamayacakları için bu kadarı yeterli..

(4,216 puan) tarafından
+1

Olur mu canım o bebek ölürse ölür kimse kimsenin çocuğuna bakmak ilgilenmek zorunda değil nasıl olsa Allah korusun. Ya bir komşu bile rica ediyor bazen iki dakikakaligina çocuğuyla ilgileniyoruz. O zaman aileler zorunda Değil diyip herkes herkese sırt dönsün selami sabahı bıraksın. 

-Reklam-
+4 oy
(8,178 puan) tarafından

Kusura bakma ama haksızsın aşırı ukslaca geldi tavrın 

(8,178 puan) tarafından

Tamam işte sen yakınlarından rahatsız olabilirsin yinede telefon konuşması seni ilgilendirmez sen sevmiyorsun diye konuşmasın mı 

Ha çok rahatsız olduysan çocuğunla bir daha konulturmasın bak buna sonuna kadar hakkın var ama öbür türlü yok 

(219 puan) tarafından

Hayır telefonla konuşması asla ama asla beni ilgilendirmez ama çocuğumu uyutmak istedi bende uyutsun dedim ama o kızımı uyutmayıp telefonla konuşunca ona kızdım bide ben asla kendşme vakit ayıramıyorum vakit olmuyor çünlü bir tek gece ayırabiliyorum sanırım birazda o yüzden gerilmişim ama lütfen beni yanlış anlamayın kötü niyetim yok

(8,178 puan) tarafından

Kötü niyetlisin demiyorum ki zaten sadece haksızsın diyorum bu konuda gergin olduğun için sana fazla gelmiş demek ki yarın bayram kalp kırmaya gerek yok eşide vefat etmiş zaten gönlünü al bence 

(219 puan) tarafından

Ay ben asla onu öyle bırakmam ki yanına giderim bide eşimin babasıyla annesi boşanmış kayınvalidem şuan ikinci evliliğini yapmış 

(8,178 puan) tarafından

En iyisini yaparsın ☺️

+3 oy
(9,498 puan) tarafından

Abartının abartısı kadın yine gülmüş geçmiş yardım etmek uyutmak bakmak zorunda değil kimseye güvenip çocuk yapmıyoruz neticede 

(219 puan) tarafından

Ayyy tamam herkes topa tutma derdinde bugün 

+2 oy
(102 puan) tarafından

Sen bence hassassin normalde kayınvalideleri pek sevmem ahahah ama sen abartmjssin ben yapmazdım böyle bir şey ayıp oldu bence olabilir kadın ona rağmen tartışmamis.seninle sende kalıyor çocuklar her zaman dakik değil baktın uyutmadi sen kızını uyut 

(219 puan) tarafından
+1

Ablacım sen çok gerginsin git yat uyu bune tavır kendine gel 

(8,178 puan) tarafından
+1

Senin yorumları okuyunca gerildim kadına parayla tuttuğun bakıcı muamelesi yapıyorsun 

(219 puan) tarafından

Ayyy sus be kendine gel bu nasıl konuşma beni kendinle karıştırma ya saygılı bişekilde konuştum sınırını aştın ayıp ya asla öyle bir niyetim olmadı olamaz bu nasıl bi konuşma benimde annem var 

(8,178 puan) tarafından

Kendimle karıştıramam seni çünkü ne kaynanama böyle bir tavır sergilerim nede çocuğumu uyutmadı diye evden kovarım evden gitmesini isterim 

Tekrar söylüyorum haksızsın hadi iyi geceler selametle 

(219 puan) tarafından

Ayyy yeminle senin kafa biraz kalın gerçekten anlaman biraz zor neyse konu kapansın iyi geceler 

+2 oy
(1,791 puan) tarafından

Benimde annem cocuklara bakmak icin bizde kaliyor. Bazne ben kizi uyutuyorum oda oglumu uyutuyor. Annem bende kaldigi icin babam kardeslerim teyzelerim onu sık sık  goruntulu ararlar. Bende saka olarak derim hayranlarin mi aradi yine diye ama kendi annem bana alinmaz. Cocuk uyumamis olabilir veya oglumda goruntulu konusur yani uyku duzeni yoksa her gun ayni saatte uyumuyorsa problem dgil bence. Annem gunfuz bakiyor gece uyutmayadabilir mesela neden uyutmuyirsun demem. Kizim 5 aylik gece  toplam 5  defa  yardim istemedim annemden . Bence baktiniz uyumuyor zaten kendiniz sirasi ile uyutacaktiniz. Ben bazen kziimi uyutuyorum sonra oglumu uyuturum

(219 puan) tarafından

Çok haklısınjz ben ikisini aynı anda uyutuyorum nasıl biliyormusun evet zor ama kızımın karnını doyurduktan yarım saat sonra ayağım üstüne koyup sallarım oğlumda emer ve ikiside aynı anda uyur bu kadar ve kızımın hep bir uyku saati var 22:30 ve 23:00 bu saatler uykudadır ama kayınvalidem sayesinde kızım şuan hala uyumamış ve huysuzluk yapıyor ve napayım canı sağolsun bazı arkadaşlar burda kayınvaldemin gitmesini istediğimi zannediyor ama asla kurtulmak için değil o bende kalınca kayınvalidemin kızkardeşi ve çocuklarıda hergün bana geliyorlar onlarada uygun dille gelmeyin diyemiyorum eşim hatrına çok kalabalık oluyor çocuklarım uyuyamıyor gündüz o yüzden onu dedim ama ne yazıkki herkes beni yanlış anladı ve topa tuttular 

(1,791 puan) tarafından

Cocugun uyku saati varsa evet huysuzljk yapabilir. Iki cocuklu evlerde genelde rutinler daha onemli oliyor . Cunku anneninde kendine zaman ayirmasi gerekiyor. 10 dk bile onemli oliyor bazen. 

(219 puan) tarafından

Yemin ederim öyle ben sadece gece kendime vakit ayırabiliyorum 

+2 oy
(2,496 puan) tarafından

Vay be biz 1 kişi olsa da 5 dakika çocuğu tutsa diye dua ederız kimiside böyle varolanı kovalar tüm yorumları okudum evden gitse vs dıyorsnz coğu kişi anlaşamaz kayınvalidesi ama evden kovmak veya selam söyle oğluna demek ne bilim dalga geçmek gibi sonra burdan destek bulamayınca beni yanlış anladınız demek de ironi olmuş Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin anneme yapılmış gibi üzüldüm

(219 puan) tarafından

Ben telefon konusunda yablış yaptığımı zaten söyledşm hatalıyım onun dışında evde kalmasının tek sebebş oydu başka bişey değil lütfen anlayın v

+1 oy
(1,542 puan) tarafından

Biraz abartmışsin sanki uyumamış olabilir yani cocuk bu o an telefon geldiyse telefona bakmistir

(219 puan) tarafından

Doğru gerçekten ben biraz vakit ayırabilmek için fevri davranmış olabilirim 

(53,867 puan) tarafından
+1

ben olsam bende evin icindeki insandan destek beklerim burda bekleme diyenlerin cogu da bekler iki çocukla zaten zor bari bir tık rahat edeyim diye düşünmüş olabilirsin yine de kadin hep alttan almis benim annem olsa küserdi ☺️ sen sabah öp elini bayramlas aksam sesim yukseldiyse kusura bakma yorgundum kızında duzeni kacmasin istedim de gönlünü al

(219 puan) tarafından

O bana darılmaz beni anlar ama tabikide yanına gidecem sadece kendime vakit ayırmak için zamanı kazanayım istediö 

(53,867 puan) tarafından

stres iki cocuk kolay değil Allah yardimcin olsun

(219 puan) tarafından

Sağol

+1 oy
(804 puan) tarafından

Bence sen nasılsa eşim bana kızmaz diye kadının üstüne gereksiz yere gitmişsin. Belki çocuğun uyumadı  kadın da bıraktı sallamayı. Abartmış olabilirsin. Kaynanan da olsa o sana emanet şuan evinde misafir. Biraz daha alttan almalısın.. 

(219 puan) tarafından

Valla yarın artık gitsin evine kimseyle yaşamak istemiyorum kendim iyyim böyle 

(804 puan) tarafından

Evlerden ırak. 

(219 puan) tarafından

Tamam siz beni harbiden çok yanlış anladınız benim durumjmda olsanız kesin delirmiştiniz ben asla kayınvalidemi istememezlik yapmıyorum

(804 puan) tarafından

Ben çok durumlara girdim de delirmedim bacım. O senin evinde misafir her şeyden önce. Ve eşinin annesii. Az daha sabırlı olabilirsin. 

(219 puan) tarafından

Ablacım kayınavlidemden rahatsız değilim o evimde kalsın hatta hep benle kalsın asla sıkıntı yok ama o bende kalınca kızkardeşi ve çocukları evime geliyor gece 9 a kadar patırtı gürültü kimse çocuklarımın düzenini düşünmüyor çocuklarım uykusuz kalıyor o yüzden öyle dedim hatta kaç kere kayınvalidem bunlarda b*kunu çıkardı huzur vermediler size demişliği bile var inanın onu ben aşırı seviyorum 

+1 oy
(150 puan) tarafından

Ya şaka gibi yorumları,okudum,sen kaynananı,evinde istemiyorsun onu,eşine,söyleyip,evden kovmak için bahane arıyorsun .Yarın bir gün sende onun,evine gideceksin aynısını sana yapsa hoş mu olur.veya ki yarın bir gün oğlun,evlendiğinde gelinin sana aynı şeyleri yapsa zoruna gitmez mi.Yarın bayram ve sen küçüksün küçüklüğünü bilmelisin unutma düşmez kalkmaz,bir Allahtır. VE o ev sadece senin değil eşinin de ortak alan umarım ne demek istediğimi anlamışsındır 

(804 puan) tarafından

Kadını istiyor musun istemiyor musun 

(219 puan) tarafından

Ben kayınvalidemi çok çok seviyorum iyiki benim kayınvalidem olmuş tabikide istiyorum ama o bile burda kaldığına inanki pişman olur çünkü benim evde rahatum olmadığını farkına varıyor kız kardeşi yüzünden onun için ben öyle diyorum

(150 puan) tarafından

Bence sen sus ne eşine nede kayınvalidene bir şey deme misafir sonuçta .Çocuk bu esner esnerken uyumaz.yarım saat bir saat sonra uyuma ile bir şey olmaz.Her fırsatta kayınvalşdemi çok,seviyorum demişsin. Sevseydin bazı davranışlarına göz yumarsın..Şahsen ben hiç,inanmadım kayınvalideni sevdiğine b buradaki arkadaşların da inandığını düşünmüyorum tek inanan varsa oda eşindir.Şöyle bit söz vsr ben melek olsam kanat sesimden rahatsız olursun diye.Aynen öyle.Kayınvalşden melek olsa,sen kanadından rahatsız olursun. KB kalbini kırmak istemiyorum ama anlattığın kadarı ile hatalısın .Yatın bayram elini öp barış.misafir sonuçta ömrünün sonuna kadar kalmayacak nasıl olsa bir kaç gün ev sahipliği yap suratını asmadan.hayırlı bayramlar

(150 puan) tarafından

Ve hep kaynananın kardeşi geliyor çocukları geliyor falan filan demişsin sorunun kaynanan ile değil kaynananın kardeşş ile o zaman kaynananın ne suçu var bir telefonla konuştuğu için mi. Birde bana yardım etmiyor demişsin etmek zorunda mı .Sen ne yapacağını bilmiyorsun.Desipim gibi kaynananı evden kovmak için kendince bahaneler üretiyorsun yapma kardeşim Misafir o 3 5 gün elinden geleni yap güler yüzünü,göster zaten gider.Sen onun,evine gittiğinde çocukların,evimi dağıtıyor başım,ağrıyor falan Dilan dese zoruma gitmez mi şu 3 günlük dünyada neler neler var.Burada ne kaynanalar var bir bilsen senin ki devede kulak kalır.Eşinede bir şey söyleme 3 5 gün,sabret .En azından gelip çocuklarına bakıyor.Elinden o kadarı geliyormuş demekki yargılamadan teşekkür et  .

(219 puan) tarafından

Ohaa yemin ediyorum beni sonuna kadar yanlış anlamışsınız kızlar ama bu hayırlı günde jgünaha girmeyin  evet telefonda hakkında baya abatmşım haklısınız

+1 oy
(53,867 puan) tarafından

Bir gece de gec uyusun bisey olmaz da ev ev ustune cidden olmuyor

+1 oy
(9,893 puan) tarafından

Kendi çocuğumu kendim uyuturum nerden bilecek senin çocuğunun huyunu suyunu 

+1 oy
(90 puan) tarafından

Herseyden önce beraber yasasanız tamamda misafir sonucta banada abartı geldi tavrınız 

(219 puan) tarafından

Yrmin ederim beni yanlış anladınız yada ben anlatamadım asla kötü niyetle yazmadım 

+1 oy
(130 puan) tarafından

Olabilir kız uyumak istememistir 1 saatir şuan kızımı uyutmaya çalışıyorum uyumuyor bazen annemle konuşurum uyuturum nolcak 

(219 puan) tarafından

Valla kendşme gündüz vakşt ayıramıyorum bari gece ayırayım diye söyledim ama yanlış yaptım haklısınız 

+1 oy
(728 puan) tarafından

Yani bu olabilir çocuk zaten onlarda naz yapar uyumaz, kadın denemiştir kız uyumaktir ne yapsın kadın zorla tutup uyutmaya çalışsın sonra kız ağlasın bu defa kızımı ağlattı olacak , anneme hep gider gelirim annem der ver uyutim sen dinlen bebeğim küçük ve hamileyim aşırı ağrılarım var , anneme vermem çünkü uyutamaz biliyorum, çok isterse dener uyursa uyur uyumazsa alır uyuturum sorun edecek bir şey değil, canları isterse yardım ederler kaç yaşına gelmişler kaç tane çocuk zaten büyütmüşler onlarda can yani 

(219 puan) tarafından

Kendi isteğiyle yardım etti bende kimse ellmesin isterim ama oğlum çok yaramaz hiç durmuyor o yüzden 

(728 puan) tarafından

Anlıyorum seni insan zorlanıyor bazen yetişemiyor o yüzden bu süreç geçene kadar böyle olacak 

+1 oy
(1,174 puan) tarafından

Tüm yorumlari okudum kardesim çok çok haksizsin benim kaynanam bırak çocuğu uyutmak çocuklar ağlamaktan patlasa elini atıp yerden kaldırmaz benimde iki çocuğum var rahat etmek istemissin ama o kadın evine gidecek sonuçta sen yine çocuklarınla kalacaksın su üç günlük dünyada ne gerek var böyle kalp kirmalara kaynanana aşırı derecede uzuldum şuan yazık günah ya zaman insanlara öyle şeyler gosteriyor ki inanki benim için dünyaları yakar dediğin adam yarın bir gün senin hayatını yakar  o zaman selam söyle dedigin kaynananin yüzüne bakabilicek misin

(219 puan) tarafından

Ben sadece kendşme vakit ayıramıyorum sadece gece ayırabiliyorum ve gece kızım uyku saatinde uyusuj isterim zaten o evine gidince ben bakıyorum kimse yardım etmez niyetim kötü bi insan olmak değil

+1 oy
(4,777 puan) tarafından

Dostum sende evde biri varken iş yüküm hafiflesin istiyosun belli ki cok yıprandın ama karşıda ki anlayışlı değil biraz sabret gereğinden fazla beklentiye girme

(219 puan) tarafından

Allah var kayınvalidem konu çocuklarım olunca destek çıkar bana ama akrabalar sıkıntı

+1 oy
(1,121 puan) tarafından

Pardon da kaynananın sende kalıyor diye çocuğunu uyutmak zorunda mı ya da sana yardım etmek zorunda mı ona güvenerek mi doğurdun al çocuğunu git başka odada uyut sırf sende kalıyor diye çocuklarına bakmak zorunda değil

+1 oy
(3,338 puan) tarafından

Kendi cocugunu kendin uyut kaynanana ne yani koca kadin istedigini yapar istedigini arar bayram gunu olay ariyosunuz kendinize

+1 oy
(2,346 puan) tarafından

Bi de bayıl feriha

Diyesim geldi sana kusura bakma da .

Çok gereksiz geldi tavrın..

+1 oy
(15,026 puan) tarafından

Derdinizi sevem

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 153 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,898 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 167 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,898 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 622 göst.
16 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 518 göst.
9 Ekim 2019 Tatil-Seyehat kategorisinde Kaynanasizgelin (794 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,182 soru

24,068,696 cevap

330,506 kullanıcı

...