+2 oy
105 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından

3 gündür meme reddi yaşıyoruz tavsiyeniz var mı her yolu deniyorm ama uyanıkken aç olmasigi halde emen kızım şimdi kesinlikle istemiyor emme pozisyonuna koyduğum an zaten çığlık çığlığa ağlıyor susturmasi zor oluyor anlamadm neden öyle yapıyor 2 ay aşısı oldu sonra böyle yapmaya başladı bilemedm hala onun huzursuzluğu mu var üstünde 

5 Cevaplar

+3 oy
(5,014 puan) tarafından

eds yi dene

yalnız memeyi zorla ağzına verme hiç. sabırlı ol. 

imkanın varsa emzirme danışmanı tut. yoksa şimdi çoğu hastanede ücretsiz emzirme danışmanları var. yardımcı oluyorlar. en en olmadı tecrübeli ebe bul

(22 puan) tarafından

Elektrik pompası buldum onunla ancak 20 CC cikti dün akşam.

gecedendir bı gogsumu emmedi az önce sagdim ancak 70 CC çıktı acaba sütüm mu az aslında eve benm bı emzirme danışmanlığı almam iyi olack 

-Reklam-
+1 oy
(3,604 puan) tarafından

Farklı emzirme pozisyonlarını deneyin mutlaka. Üstünüz çıplak şekilde ten teması yaparak da emzirebilirsiniz. Uyuduğu zaman odasını loş tutup, hafif bir müzik ya da beyaz gürültü açıp emzirmeyi deneyin. Bu süre içinde elinizle sağıp kaşıkla verin eğer içerse. Geçici bir dönem, çoğu bebekte oluyor böyle. 

(22 puan) tarafından

Kaşıkla denedm o seklde içiyor ama meme almıyor anlamadm çekmeye gücü mü yok dün bı y eden elektrikli pompa buldum bı gogsumu bı kaç saattir almamıştı pompayla 20 CC çıktı acaba sütmu az 

+1 oy
(120 puan) tarafından

Benim kizimdq meme delisiydi 2.ayina bir girdi şiddetli meme reddi başladı asla emmezdi 17 ayına kadar uyutup emzdirdim önce uyurdu sonra usulca alır memeyi ağzına koyardım eğer ki uyumazsa azıcık sağip agzjna dökerdim kaşıkla sonra uyurdu emzirirdjm nefesimi tutmuslugum çok vardi uyanmasın diye kapinin zilini sokmustum eşim gece horluyor diye kaç kere kavga ettim onla çünkü uyumadan emmiyor du çok zorluk yaşadım 17.ayinda pes ettim artık bıraktım şimdi 32 aylik sürekli göğsümü açıyor emmek istiyor şimdi de ben vermiyom 😅

Umarım sizinki geçicidir ben çok cektim

(22 puan) tarafından

Umarım geçicidir çünkü çok zor Allah kimseye yaşatmasın 

0 oy
(3,535 puan) tarafından

Bizde 2 ay aşısı olduk ama çok huzursuz olmadi 1 gece sadece ateş oldu o kadar meme reddi yaşamadık üstelik ben biberonlada veriyorum emziriyordumdq ikisini birden yapiyor simdilik

(22 puan) tarafından

Bende ona baglamiyorm ama bilemedim de bizmde ilk gün bı ateş oldu sonra işte böyle meme reddi oldu 

0 oy
(1,791 puan) tarafından

Sehir hastanelerinde laktasyon poliklinigi oluyor destek alabilirsiniz. Uyurken deneyin ruya beslenmesi gibi 

(22 puan) tarafından

Şuan öyle yapiyorm derin uyuduğu zamn da içmiyor ama diyelimki uyanmaya yakın verince o zamn içiyor oda 5 dk yi zar zor buluyor 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 103 göst.
0 oy
4 cevap 86 göst.
1 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Alyam (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 161 göst.
14 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,364 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,635 soru

24,113,656 cevap