Kızlar 6 yıldır evliyiz. Her bayramda yok teyzeme dayıma uğrayalim der beni de kendi akrabalarımın olduğu yere arabayla bırakır alır ama gelip oturmaz. Bu bayram hiç kimseye gitmicem dedim ne senin tarafına ne kendi tarafıma. Yani anne baba kardeş vs hariç . İkinci derece akrabalara gitmicem yani. Zoruna gitti ne zoruna gidiyor dedim benim de sevdiklerim var bana eşlik etmezsen artık asla gelmem dedim hatta geç bile kaldım bence. Siz olsanız naparsiniz
Sonuna kadar haklisin
Üstüne bir de trip atıyor Allah'ım ya
Aaaa o ne saçma şey öyle çok haklısın
Üstüne bir de trip atıyor
bende kendi akrabalarıma artik gitmiyorum
esim gelmese beni tek yollayıp kendi tarafına suruklese gitmem bende onun tarafına
Kendi sülalesi sanki kutsal hâlbuki hep tiyatro hayatları samimiyetsiz
Cok yerinde bi karar olmus.
Teşekkür ederim kesinlikle geç bile kaldım
haklısın. onunki akraba da seninki değil mi yaptığı ayıp
Hiç umrumda değil akrabaları artık . Fayda beklemiyorum ama bir faydaları da yok . Sülalem şöyle iyi böyle iyi diye bir de konuşur
Yaşadığımız şehirde. Benim annemgil yok mesela ama onun harici bütün akrabalar burada esiminde ailesi bu şehirde hemde bütün akrabalariyla ama biz 1 bayram benim ailemin yaşadığı şehire 1 bayram eşimin ailesinde geçiriyoruz eşimin amca hala vs. Hiç bı akrabasına 6 senelik evliliğimde hiç gitmedik en son onları düğünümde gördüm benim akrabalarındada sadece ablama ve teyzeme gideriz teyze dediğime bakmayin ablamla yaşıt olduğu için yoksa onada gitmezdik bizde sistem bu ha seninki gibi bı durum yasasaydim eğer ilk bayramdan tepki koyardım bu kadar beklemezdim ama biz kimseye gitmiyoruz kafa rahat o yüzden
Ya ben utandım yani eşimin sülalesinden neyse dedim ben insanlık yapayım ama baktım tek taraflı insanlık olmaz vazgeçtim. Senin teyzen gibi benim de ablam yaşında teyzem var bir gün bile benle gelip oturmamıştır ben hep giderim. Bir arabamız var sürekli bende sende mevzusu oluyor sırf gelmemek için al git bile diyor o kadar uzak bende artık vazgeçtim kendi sevdiklerime karşı mahcubiyet duyuyorum. Ne güzel sizde en azından adaletli böyle olunca insan eşinin tarafına da ısınıyor ben artık soğudum onlar bir şey yapmadan
Bizde benim eşim kendi gitmek istemiyor ailesinin yanında öylesine hadi gidelim halanlara amcanlara diyorum yok diyor normalde asla demem zaten o yüzden kafam rahat bizdekilerede hadi teyzemlere yada ablama gidelim derim ikiletmez sağolsun umarım sizin sorunda çok büyük problem olmadan düzelir canım
Çok haklısın canım iyi yapmışsın tavır koymakla
Son cümlene katılıyorum geç bile kalmışsın ben de olsam sen kendin git derdim
Eşin bencil, iyi demişsin ve geç bile kalmışsın seni ikna etmek için bir şeyler söylerse ikna olma
Böyle bi derdim yok Benim akrablara gidiyoz annesine gideriz tm kendi akrabalarıyla küs abisi var oda durmuyolar evde gidilmiyo onada
Ay ne güzel kendi tarafıyla küs olması hahah
Başı ağrımıyo insanın canım🤣😅
Biraz kıskandım hahaha
O kadar güzel yapmişinizki ben olsam o kadar dayanmazdim ne işiniz var onların akrabasında.. aşırı iyi karar tebrik ediyorum asla ikna olma ben de sizinkilere gelirim falan der inanma
1,448,884 soru
23,797,084 cevap
317,152 kullanıcı