+4 oy
354 göst.
Diğer kategorisinde (1,358 puan) tarafından

Hoş memlekete gitsem de bir sey degismeyecekti gidecek bi ailem yok.Bugünden yola cıkacaktık esimin ailesine gidilecekti yine ama yasattıklarından ötürü gitmek istemedim o da gitmiyor kendisi.Cok bir sey farketmeyecek ama iste adı gurbet bi de memleketi görmek iyi olurdu belki.Kimsesizlik cok zormuş bir de eşle anlaşamayıp yapayalnız gurbette kalmak..Siz de durumlar ne nasıl gecireceksiniz bayrami.

17 Cevaplar

+3 oy
(3,052 puan) tarafından

Yarın hepimiz kaynanamda toplanıp yemek vs yiyeceğiz. Ev gezmesi yok burada. Kendi ailemde çook uzakta. İlk bayram yalnız olmak zordu ama alıştım şuan. 

-Reklam-
+3 oy
(1,325 puan) tarafından

Ben her bayram nerdeyse yanlızım ama bır türlü alısamadım bu bayram koymaz zor gelmez dıyordum öyle hıssedıyordum ama bugünden basladı bogazımda bır düğüm var geçmiyor sankı gozlerım doluyo sürekli

(1,358 puan) tarafından

Ben kendi memleketimde de gurbette gibiydim aile olmayınca yıllardır da bunun yokluguyla ezildim özellikle es tarafına gidince.Bu sefer de gitmeyecegim yapayalnız kalacagım Allah yardimcimiz olsun ne diyeyim.

(1,325 puan) tarafından

Esınle aran ıyıyse boşver canım bayramda gezın tozun

(1,358 puan) tarafından

Maalesef ki aram iyi degil olmayacak da mahvetti beni kac yıldır .Gezmeyi tozmayı gectim köyün dışına çıkartmaz inadına.

(1,325 puan) tarafından

Kendisi gelmıyorsa gelmesın senı nıye kısıtlıyor çocuğun varsa al çocuğunu çocuğunla gezsen dolassan bısey der mı

+3 oy
(163,237 puan) tarafından

ben yillardir gurbette ve bayramda yanlizim 🥹 dun basladim aglamaya heryil seneye daha kolay olur diyorum ama olmuyo bogazina o yumruk oturuyo gitmiyo heryil bikmadan usanmadan sekerimi kolonyami hazirliyorum baklavamida yaptim yine kendim yiycem ama olsun 🥹 

(1,358 puan) tarafından

Evinde huzurun varsa esinle aran iyiyse o bile bi nebze rahatlatır insanı canım ama ben yapayalnızım bi cocuklarim var iste.

(163,237 puan) tarafından

es yonunde sıkıntim yok sukur ama yanlizlik bayramda cok koyuyo bana

+2 oy
(4,746 puan) tarafından

1. Günü ben çalışıyorum 2. Ve 3. Günü eşim çalışıyo bizde bayram böyle 

+2 oy
(1,635 puan) tarafından

Ben yalnızım 🥲. Ailem gelemedi bu bayram bende gidemedim … 

Eşim 12:00-20:00 arası çalışacakmış geçen bayram kapalıydı bende oğlum için yalnız olsakta bayram yemeği yapacağım birazdan yarın her yer kapalı olur 2. Günü de oğlumu oyun parklarına götürürüm bizde kahve falan içeriz öyle geçecek … 

+2 oy
(357 puan) tarafından

Hiçbir yere evdeyim boşanma kararı aldığım için eşimde evi terketti daha doğrusu kovdum dün akşam tokat atti bana günlerdir evde kavga var gözümün yaşı dinmiyor iki.kizima sığındım onlarlayim gidecek ailemde yok ztn istemiyorlar

(1,358 puan) tarafından

Ah ah neler yasadım bende ne tokatlar...en sonunda koptu bende de sogudum kendinden de kendisiyle ilgili herkesten de.Bosanmaya adım atamiyrm bende caresizlikten kimsesizlikten .Allah yardımcımız olsun bize güc kuvvet versin çocuklarımız için hayırlı yollar nasip etsin inş.

+2 oy
(4,483 puan) tarafından

Gurbette degilim kayinvalidem yurusen 3 dkya ordasin annem arabayla 20 30 dk en fazla trafik oldum 40 ama esim dun bugun ve bayram boyunca calisacak hemde geceye gidecek yarin sadece kayinvalidwmlere kahvaltiya gisecez oglene dogru geliriz esim yatar 2. Gun belki annemlere giderim orda da babam calisiyo kucuk kardesim calisiyo annemle buyuk kardesim evdeler orata gidecem ama gelen giden olacagini sanmiyorum bayram havasi olmaz bi ilk gittigimizde olur o kadar yani gurbette degilim ama gurbetciyim 

+2 oy
(2,076 puan) tarafından

Aynı durumdayiz gurbetteyiz bu gurbette tek geçirdiğim 6. Ramazan bayramim. Oğlum 5 yaşında bayram nedir bilmiyor bile sen düşün 😢 her bayram çok kötü oluyorum oğlumu parka çıkarıyorum parklar bomboş herkes bayram ziyaretinde oluyor...

+2 oy
(1,449 puan) tarafından

Gurbette değilim ama kocam yok en büyük gurbetim oo..

Sali bizde eşimi görmeye gidicez :((((

+2 oy
(3,493 puan) tarafından

Okumadim memlekettinde tek gecirecek olan ben anam babam ebedi yurdunda yarin mezarliga gidicem 

Icidmen beni zor gunde arayp sormayan akrabalara gitmek istemiyo onlar da gelmezler zaten gelmesinler de

Hayattalarsa bir alo bile su durumdn iyi

+2 oy
(2,360 puan) tarafından

Yalnz olmak çok zor kalabalık olacağız dersem daha da üzülmezsin inşallah. Bende gurbetteyim. Bir tane bile akrabam arkadaşım yok. Ama eşimin ailesi var şükür. Bu bayram 1 yıldır gelemeyen görümcem de geldi. Sabah hep birlikte kayınvalidem de toplanacağız. Bu akşam da son iftarda oradaydık. 12 kişiydik 2 de bebek 14. İkinci gün eltimlerde gelir 17 kişi oluruz 😀  Rabbim sana da mutlu bayramlar nasip etsin eşinle arandaki muhabbeti artırsın

+2 oy
(150 puan) tarafından

4 yıldır gurbetteki,her bayram yalnız geçiyor ama eşim oğlum bana yetiyor elhamdülil5

+2 oy
(948 puan) tarafından

Bende başka şehire gelin geldim. Ailemlede şuan görüşmüyoruz. Eşimde şehir dışında çalışıyor.hamileyim bende 7,5aylik. Kaynanama geldim bugün ama azıcık bir heves mutluluk yok. Burda bayramlar sıradan bir gün gibi. Gelen giden yok. 

+2 oy
(3,291 puan) tarafından

Bizde yanliziz keske ailemle olabilseydim

+1 oy
(4,718 puan) tarafından

Memlekette ailem var ama gitsemde bir şey değişmiyor benim için eşimin ailesi dede kendi ailemde de ev işi iş güç hep aynı yani bana tatil yok ki şuanda da evdeyiz gitmedik bu sene yine ev işi yemek herşey bende yaptım gitti ha gitmedigime memnunum en azından evimde rahatım 

+1 oy
(306 puan) tarafından

Ailemleyim ben de. 10 gündür burdayım. Allah eşimden razı olsun gönderdi beni ailemin yanına. Bu hafta evde olmayacaktı zaten. Çalışıyor. Ailesiyle de çok gelip gitmeyiz. Orada kalsaydım çok sıkılacaktım, akrabaları yok hiç. İyi ki buraya gelmişim.

+1 oy
(60 puan) tarafından

Bende esımle anlasamıyorum ama Allah'tan gurbette deglm yoksa kafayı yerdım

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 257 göst.
8 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde KEBELEK (1,753 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 161 göst.
10 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pppppp (1,172 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 278 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Demet2011 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 510 göst.

Kategoriler

1,464,506 soru

24,003,059 cevap

327,471 kullanıcı

...