Kızlar eşimin iş yeri cuma günü maaşlar yatacak dedi ve yatmadı büyükte bir firma taa tatillerden sonra yatacakmış ne bayramlik ne şeker hiç bisey alamadık çocuklara verecek harçlık bile kalmadı ya çok reziller moralimi çok bozdular tam da bayram öncesi o kadar moodum dusukki yatacak dedikleri için herseyimi o güne ayarlanmıştım en azından doğruyu deselerdi elindekini harcamazdim bu bayram bana Cook kötü geldi
Gerçekten zor Rabbim yardım etsin akıl vermek bana düşmez belki ama birinden alıp bayramdan sonra mı verseniz.. yazıklar olsun çalışanını mağdur edenlere bir de bayram üstü
Ya üstelik maas günüydü bide yani ertelenecek zaman mi
Bayram ya herkesin ihtiyacı vardır diye istemedim kimseden valla
Ve çalışanın maaşını vermeyip bayram yapacak adamlar belki bunlar nasıl vicdan. Büyük bir firma üstelik
Geçmiş olsun, üzüldüm gerçekten. Bu tür büyük firmalarda her şey planlı programlıdır normalde. Son ana kadar sorun olacağını söylemedilerse kimse avans almasın diyedir belki.
Bilmiyorum canım ya
Neredeyse aynı durumu yaşadık naaşı yarım yatırdılar o parayla borçları eksikleri tamamladık alışverişe para kalmadı eşim birinden borç aldı perşembe günü daha alışveriş yaptık düzgün hiçbirşey yoktu.
Kalan parayı da dün verdiler
özel şirketler oyum oyum oynatıyor insanları. Allah ıslah etsin
Cnm kredi kartından eksikleri alıp birazda nakit para çekin. Yapacak bisey yok. Moral bozmayin
1,476,035 soru
24,163,318 cevap
335,479 kullanıcı