+2 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (135 puan) tarafından

Kızlar 9 ay önce başıma idrar yolu enfeksiyonu geldi hiç yasamamıstım daha önce. Sonra uzun zasman oldu tekrar oldum şuan 2 kere tekrarladı üroloji gittim senee bir iki defa normal dedi antibiyotik verip yolluyor . Kadın doğum smear aldı fln daha çıkmadı sonuç oda antibiyotik fitil verdi yolladı ama geçmiyor bu sürekli tekrarlıyo dün karnım ağrıyordu bugün eşle ilişki sonrası vajinamda tekrar yanma basladı sorunun eşde olduğunu düşünüyorum iliski sonrası oluyorum sanki o hastaneye gitmiyor bend e bişey yok diyor temizliğine hiç dikkat etmiyor sürekli söyliyorum ama bıktım bu illet yapıstı bana gitmiyor ne yapıcam ya niloyağı fln da aldım atlatamıyorum

6 Cevaplar

+2 oy
(4,192 puan) tarafından

sık sık iç çamaşırı değiştir, hatta iç çamaşırlarını ütüle 

tuvalet temizliği en önemlisi, en dikkat edilmesi gereken şey

bol su tüket

ayağını sıcak tut

maydanoz suyu falan iç, idrar söktürür. tabi gebelik emzirme durumu yoksa iç.

soğan çayını denemedim ama onun da çok faydalı olduğunu söylüyorlar. 

(135 puan) tarafından

Kız hepsini yapıyorum zaten pamuklı iç çamasırları aldım kendime yeni ütülüyprum felan yok yani fayda etmiyor 

(4,192 puan) tarafından

bakteri testi yapıldı mı? ona uygun antibiyotik uygulanmalı aslında

(135 puan) tarafından

İdrar kültürü veriyorum temiz çıkıyor ama idrar da yüksek enfeksiyon cıkıyo hep 

-Reklam-
+2 oy
(4,612 puan) tarafından

Ic camasieina 2 damla nioli yagi damlat gunluk gecmis nolsun 

(135 puan) tarafından

Niloyağı da aldım hiç bir fayda yok canım ya

+2 oy
(271 puan) tarafından

İdrar yolu enfeksiyonlarinda es faktörü çok önemli oda temizliğine dikkat etmeli doktor krem verirse ilişki öncesi felan eşine de sur  

Kuru dut kaynatıp iç 

Hamileyim doktor bana sirkeyle tahiretlenmeyi önerdi 

Ic çamaşırlarını utule bol bol su tüket 

Bazi doktorlar nioli yağını önermiyo danışarak kullan ve gerekirse ic çamaşırına damlat Br kaç saat havalandırma oyle giy

(135 puan) tarafından

Nioli yağının hiç bir faydası olmadı zaten.  İç çamasırlarımıda ütülüyprum ya. Oruçtan dplayı pek su içemedim bu aralar ama bugün 2 lt su içtim. Evde ilaç vardı şuan onu içiyorum geçmezse doktor yolları gözüktü yine bıktım . Eşimi okadar uyarıyorum temizliğine dikkat et diye. Yok yine bildiğini okuyor . Kolundan tutup  götürücem artık doktora cocuk gibi böyle hasta olunca da iki gün çekmez beni cinselliğe çok düskün sürekli hastalanıyorsun diye laf ediyor bide. 

(271 puan) tarafından

Ne kadar duyarsızlık oysaki senin canin yaniyo bence bir kuru dutu da dene sen inşallah faydasını görürsün

(767 puan) tarafından

Cinselliğe çok düşkünse bunu kullansana bacım. temizliğine dikkat etmediğin sürece seninle beraber olmıycam de. İlişki olmadan önce kaldır temizliğini yapsın. Yoksa dokunma bana falan de. Çok düşkünse ilişki için temizliğine dikkat eder

(135 puan) tarafından

Hayır canım öyle de dedim yine bile sen bahane ediyorsun senin piskolojik olmıs diyor hastalığıma bile inanmıyor enfeksiyonum var dedikçe cinsellik istiyor bide anlamıyor beni hiç yeterki o iş olsun. 

(767 puan) tarafından

Bazı adamlar sağlam kadınlaeı delirtiyo canım geçmiş olsun

+2 oy
(325 puan) tarafından

Benimde arada idrar enfeksiyonu tekrarlıyo sürekli idrarim geliyo afedersin idrarimi yaparken çok yaniyo 

Ben bol su içince bi günde geciyo 

Nescafeyi çok içersem oluyo bide 

Nescafeyi bi gün icmiyorum enfeksiyon gidiyo 

(135 puan) tarafından

Nescafeyi içmeyeli baya oldu çaya düşkünüm biraz onuda 3 bardak içiyorum işte. Suyu kaç litre içiyosunuz 

(325 puan) tarafından

Günde yaklaşık 8 bardak sayılır 

(325 puan) tarafından

Bu arada çay içmekte vücutta su kaybına sebep oluyo 

+1 oy
(165 puan) tarafından

Bende 9 senedir tekrarlıyor  ne yaptıysam olmadı

(135 puan) tarafından

9 senemiiii ayy ben şimdiden bıktımm siz nasıl çekiyosunuz

(165 puan) tarafından

Çok zor ve kötü sabaha kadar hüngür hüngür aglatıyordu

0 oy
(1,581 puan) tarafından

Kadın doğumun verdiği fitillerin geçirmesi lazım geçmiyorsa ilerlemiş olabilir özele gidin isterseniz gücünüz yetiyorsa orda en iyi ilaçları antibiyotikleri veriyorlar devlette bana hiç vermedikleri şeyi özelde verdiler ve hamileliğimde geçmeyen enfeksiyon biraz azaldı ama hamilelikten dolayı tamamen geçmiyor malesef sürekli var zaleın kullanmistim ben geçiriyordu bir de fitil tedavisi olduğunuz zamanda ilişkiye girilmez belli bir süre

(135 puan) tarafından

3 günlük fıtıl verdi ilişkiye girmedim yine bile geçmedi :((( 

(1,581 puan) tarafından

Kaniniza baktırın ilerlemis olabilir 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 42 göst.
0 oy
3 cevap 75 göst.
+1 oy
2 cevap 90 göst.

Kategoriler