+6 oy
390 göst.
Diğer kategorisinde (1,157 puan) tarafından

Kayınvalıdem koca ay gectı bır kere ıftara almadı. Bende bayram kahvaltısına cagırmak istemiyorum esımle bas basa kahvaltı etmek ıstıyorum yanlıs mı düşünüyorum.

Onun evı temızlenecek dıye evımı temızleyemedım

Evıme tatlı sarma yapamadım ama ona yaptık 

Gelenı gıdenı olacak dıye

Hala memnunıyetsız

Hala sıylenıyor 

16 Cevaplar

+7 oy
(7,494 puan) tarafından

Ne alaka bayram kahvaltısına çağırmak. Herkes kendi evinde kahvaltısını yapsın 

(8,639 puan) tarafından
+1

benim bildigim buyuge gdilir . rahmetli babanenme inerdik hepimiz ben bekarken aile apartmanindayiz. babanem vefat etti annemlere gdiyiruz biz kahvaltiya sabah namaza hep birlik cikariz geceriz annemlere😂 amcamla babamin arasi miras yuzunden acildi konusmuyoruz konussak onlarda annemlere cikarlardi kahvaltiya. bizim bayramlar geleneksel kahvaltili olurdu bababenmeled hayattaykend. ama tabi herkes kendi evindede yapabilir sart degil ki cahirmak heleki kucuge niye cagirilsin buyukde topzlanilir benim bildigim

(7,494 puan) tarafından
+1

Aynen bizde de genelde öyle olur. Hiç gelinin evine gidildiğini duymadım görmedim 😂

-Reklam-
+5 oy
(2,054 puan) tarafından

Asla çağırmazdım.

+3 oy
(2,562 puan) tarafından

Ben de kocamla kahvaltı yapicam sonra gezmeye gidicez. Onun geleni gideni olur otursun evinde

+3 oy
(5,556 puan) tarafından

Benide kaynanam almadı . İftarada alsın diyede beklemedim . Yarın bana misafirler gelecek kendi akrabalarım teyzem felan . Aradım söyledim biz gelemicez bayramlaşmaya istersen sne buyur gel dedim ben bu akşam köye gidiyorm dedi . Yani beni iftara almasını beklemedim aranda çok büyük bir problem yoksa sende bekleme 

+2 oy
(6,595 puan) tarafından

Valla ayıp olurmu olmazmi bilmiyorum ama sırf ailecek sabah kahvaltımızı yapalım diye memlekete bile gitmedim bugün kimseyi de cagiramam eşim çocuklarım keyifli keyifli kahvaltı yapmak istiyorum bebeğimin de ilk bayramı güzel güzel giydirip ailemle olucam inşallah 

+2 oy
(1,288 puan) tarafından

Elhamdülillah böyle şeylere hiç takılmıyorum. 

Sen de takılma. Öleceğiz. 

Arefe bugün, annemlerdeyim. Yarın kahvaltıya kaynanamlarda toplanacağız. İki senedir gelinim, iki ramazanda da bebeklerim var diye kimseyi davet etmedim. Evim zaten haremlik selamlığa uygun değil, uygun hale getirsem sığmazlar.

Kendi evimi bile temizlemedim mesela, bu gece bana mesai göründü. Herkesi uyutup işime bakacağım. 

+2 oy
(4,389 puan) tarafından

Bizde kahvalti buyuklerde yapilor, siz gidin derim

+1 oy
(4,413 puan) tarafından

Valla bu kadar şey yaptın bence çağırmazsan da olur. Kahvaltıyı da bi zahmet o hazırlayıp çağırsın 

+1 oy
(22,625 puan) tarafından

Ya kendi evinde yapılır ya büyük olana gidilir benim bildiğim o. Ayrıca kendi evini ihmal edecek kadar onun evine çalışma nasılsa kıymeti bilinmiyor 

+1 oy
(6,185 puan) tarafından

Bence de çağırma bizde büyük kimse ona gidilir ilk gün kaynanama ikinci gün anneme gideriz kahvaltı yaparız gezecek yerlerimiz biterse eğer akşamda beraber yemek yeriz

+1 oy
tarafından

Ben çağırmazdim. Zaten bizde kahvaltı büyüklerde yapılıyor. Küçüklerin ayağına bayramlaşmaya gidilmez bizde

0 oy
(1,796 puan) tarafından

Yardim etmenize ragmen soyleniyorsa ve anlasmazlik konusu baska olaylar varss orasi ayri ama ssdece iftar ve tenizlik konusu ise sorun etmezdim . Cunku fitata cagirsa yine siz eksik gedik   var mi yardima gideceksinjz bulasiklar su bu size kalacak. Sarma cok yaptiysaniz bi pisirimlik kendinize alabilirdiniz.  Veya kendi evinizde temizlenecekse onlarin evini derin temizlik degilde rutin bir temizlik yapabilirdiniz.  Yinede temizlik ve yemek hazirligi icin tesekkur etmesi lazimdi

0 oy
(2,758 puan) tarafından

Yooo çok haklısınnnnn 

0 oy
(8,840 puan) tarafından

Bayram kahvaltısına büyüklere gidilmesi gerekmiyor mu sen niye çağıracaksin ki

0 oy
(960 puan) tarafından

E bayramda büyüge gidilir ztn çıkın siz gidin canım

0 oy
(53,619 puan) tarafından

benim bildigim onun evinde kahvalti yapilir 

biz hep babannemlerde yapardik oyle gordugum icin bende ilk evlendigimde kaynanama giderdim bayram sabahı ama simdi kizimin uykusu duzensiz aradi cagirdi dedim kahvaltıdan sonra geliriz 

hizmetci saniyorlar resmen bazi kaynanalar esinden cikmistir kesin cagiralim diye

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 818 göst.
15 Haziran 2024 Diğer kategorisinde asllyd (648 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 387 göst.
23 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birprensesannesinbv (142 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 125 göst.
23 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde huzun_iyidir (7,236 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 531 göst.
25 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,462,628 soru

23,973,921 cevap

326,196 kullanıcı

...