+3 oy
391 göst.
Diğer kategorisinde (1,172 puan) tarafından

image

bu hoca ehli sünnet hocasi mi değil mi kizlar bazıları evet diyor bazıları dinlenmez diyor kararsız kaldım ya

11 Cevaplar

+4 oy
(4,184 puan) tarafından

Ben de bilemiyorum bazen dinliyorum yanlış bir şeyine denk gelmedim belki @Alaska bilir

(1,172 puan) tarafından

Aynen bende gelmedim ama bir çok kişi dinlemeyin diyor ehli sünnet degilmis

(1,398 puan) tarafından
+3

Bunu bana eşim de sordu, birkaç videosunu dinleyip bir karara var dedi. Hepsini dinleyemeyeceğim için kıyamet alametlerini anlatan bir tanesini dinledim. Nokta atışı oldu.

Ehl-i sünnettir veya değildir demek bana düşmez ama dinleme yanlısı değilim.

Hitabeti epey kuvvetli. Eşim sahabe hayatlarını dinlerken arkada çalan müziğe çok sinir olmuştum mesela, sanki hayatları yeterince üzücü değilmiş, kalplere sirayet etmezmiş gibi müzikle harmanlayıp sunmaları bana gereksiz geldi.

Yarın bir gün konu ona geldiğinde çalgı haramdır kısmını nasıl açıklayacak? Kendi kullanırken? Bu beni itti açıkçası. 

Kıyamet alametleri videosunda da açıkça yazan, şöyle olacak böyle olacak denilen şeyleri kendince yorumluyor. Üstad buna böyle mana vermiş diyor ama Elhamdülillah Risale-i Nur’u anlayabilecek kapasitedeyim, gördüğüm hiçbir yerde böyle bir şeye rastlamadım.

Eşimin arkadaşları da bu adam üstada uymuyor diyorlar.

Tabi bu benim şahsi düşüncem.

Ehl-i sünnete aykırı bir durumuna rast gelmedim Allah var. Denk gelen olursa beni de bilgilendirsin eşime haber vereyim.

(5,602 puan) tarafından

Alaska yorumlarına bayılıyorum♡

(3,943 puan) tarafından

Ya böyle konularda benim gözüm hep bu bacimin yorumunu arıyor 

Nokta atışı 

Maşallah 

Ne kadar ilimli bilinçli 

❤️💐🫶

-Reklam-
+3 oy
(2,331 puan) tarafından

Herşeyi çok güzel anlattıkları için islam düşmanları bu gibi islamiyeti anlatan kanalları ve insanları kötüleyip itibarsızlaştırmak istiyorlar.

+3 oy
(11,373 puan) tarafından

Anlatma şeklini pek beğenmiyorum bağıra bağıra bağıra anlatiyo birde sakinlesip yavaşça konuşuyor. Yani bir tonda anlatmiyo bir yükseliyor bir alcaliyo ses tonu 

+3 oy
tarafından

Ben sürekli dinliyorum vallahi 🤷‍♀️

+3 oy
(4,655 puan) tarafından

Bende supheliyim valla @Nur_Ay 

(1,308 puan) tarafından

Ben bilmiyorum fakat kanalı için fetöye hizmet edildiği söyleniyor Allah bilir hakikati

(1,475 puan) tarafından

Vahhabi diye açıkladılar selefi,vahhabi 

Bunu hacer hocada söylemişti nuray

(1,308 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Onu duymadım doğrudur Hacer hocamızı yeni bu ramazan itibariyle dinliyorum. Yukarda bahsedilen hocayı ben anlatış uslubu mubalağa olduğu ve fon müzikler yüzünden hiç dinlemedim kendisini bazen bazı kişilerin hikayesinde görüyorum yani teferruatlı şekilde bilgim yok

(4,655 puan) tarafından

Hacer hoca kimmis ki ilk defs duyuyorum 

(1,308 puan) tarafından

CCanım Mahmud efendiye bağlı. Telegram grubu var 2 senedir hep sohbet yükleyip atmış hanımlara özel bu ramazan tefsirli mukabele yaptı hem bir cüz okundu hem tefsirini yaptım şimdi ise haftada 2 gün sohbet canlınyayın acacağım yazdı. O an canlı sohbeti dinleyemesen de sesleri yüklüyor sonra müsaitsen dinliyorsun çok güzel bir hizmet. Ben çoğunluk eşim evde yokken dinledim 2 günde malum vardiya değişiyor erkekk yanında dinlemiyoruz.

+2 oy
tarafından

Fetocu olduğu düşünülüyor ama sohbetleri çok güzel bilemiyorum 

(1,172 puan) tarafından

Evet çok güzel ya bende çok dinliyorjm ama yanlış bişey görmedim hic

(1,644 puan) tarafından

Fetocu olduğunu dusunmuyorm o cemaatte yetişmiş olması öyle olduğunj ispatlamaz öyle olsa baştaki kişinin hain olması lazm çünkü çok güzel ev yurtlarına destek veriyordu  el üstüne çıkarılıp çok polis falan olan oldu çıkar casmasi  olduğunu düşünüyorum. Hiç bir siyasete din adamına sonsuz güvenim kalmadı hiç bir cemaate bağlı değlm ama içinde birisiym cevremdede 

+1 oy
(2,111 puan) tarafından

Sadece hafız Mustafa efe hocayı dinlerim. Ses tonu, üslubu, sadece dini anlatmasi, insanlara nasihatlar de bulunması çok güzel. Ateisti bile İslam'a koşturur.

+1 oy
(3,659 puan) tarafından

Dinde olmayan çok bidat ekliyorlar ben dinlememe taraftarıyım 

0 oy
(1,331 puan) tarafından

Bende dinledim hurafeler çok yer veriyor yani doğrularına var ama bundan önce bir çok hoca var onları dinleyebilirsiniz ben tercih etmem şahsen

0 oy
(5,596 puan) tarafından

Bana samimi gelmiyor içime sinmiyor bu kişi o yüzden dinlemiyorum . Bide Saliha diye bir kadın var o da samimi gelmiyor onu görünce hemen değiştiriyorum 

0 oy
(1,475 puan) tarafından

Vahhabi, selefi diye açıklama yapıldı cübbeli Ahmet Hoca yapmıştı sanırım

Kendi takip ettiğim bir kaç hocada uzak durulması gerek dedi.

Sohbetlerini detaylı dinlediğinde anlasiliyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 285 göst.
0 oy
6 cevap 232 göst.
20 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nrc04 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 543 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde MehSinOz (235 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 923 göst.