+2 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (1,121 puan) tarafından

Merhaba kizlar bayraminiz kutlu olsun.Kizim ishal olmustu 1bucuk aylik.Doktor ilaclar yazdi evde verdim gecmedi sonra hastaneye yatis verdiler 1hafta hastanede kaldik.Onceki gibi deyil biraz duzeldi.simdi evdeyiz.Ben meme verdiyim zaman bakiyorum kakasini sulu yapiyor.Bu gun hic meme vermedim mama verdim kakasi notmallesdi.Acaba bendemi enfeksiyon var ya sutummu cok yagli o yuzden ishal ola bilirmi

2 Cevaplar

+1 oy
(3,993 puan) tarafından

Anne sutu icin bebeklerin kakasını zaten sulu olur puturlu olur bu çok doğaldır..   ........ neden mama veriyorsun bırak sulu yapsın çocuk besleniyor demektir cisidd eger renginde problem yoksa beyinde doluluk varsa daha ne olsun

(1,121 puan) tarafından

Yesil yemediyim halde yesil ve mukusluydu.8-9kez yapardi.Hastanede testler yapildi kakssinda bakteri cikti amma doktor bakteri butun cocuklarda olur dedi.Simdi yesil deyi rengi amma 7-8kez yapiyor su gibi.Gazida cok var kendisi gazini cikarta biliyor acaba kazla birlikde gediyi icinmi oyle.Psikolojim bozuldu resmen herwey yeme korkar oldum bunu yisem ishal olurmu diye.

(3,993 puan) tarafından

Bizde günde 3 4 defa kak yapıyorduk simdi 2.5 aylik 5 günde bir yapıyor  bence düzelir yine doktorunuza danışın tabikide  ben kaka rengini falan atıyordum doktorumuza ona göre yorum yapiyordu

(1,121 puan) tarafından

3. 4 defa yapsa benim icin iyi olur.6. 7 kez yapiyor.Rengi simdi iyi amma bilmiyorum normalmi deyilmi doktorda normal dedi amma ben rahatsizim

(3,993 puan) tarafından

Sen doktorunu dinle nediyorsa odur.sen emzirmeye devam et birakma

-Reklam-
+1 oy
(2,773 puan) tarafından

İlk oğlum mama ile beslendi. 2. Oğlum şuan 5 aylık ve anne sütü ile besleniyor ve kakası su gibi ben de ilk zamanlar ishal zannediyordum hep. İstersen bezinin fotosunu paylaş canim

(1,121 puan) tarafından

Gunde kac kez yapiyor.Yesil yemediyim halde kaksi yesil ve mukusluydu.Bir hafta hastanede kaldik serum takdilar hergun.Simdi rengi duzeldi amma 6-7kez yapiyor.Mamada yise sulu oluyor.Gazida cok oluyor amma kendisi cikarta biliyor acaba gazla birlikde geldiyi icinmi oyle.Bilmiyorun psikolojim bozuldu kakalarla

(2,773 puan) tarafından

Şimdi ilk emdiğinde sulu süt geliyor ya ona ön süt deniyor eğer  onu çok emip arkadaki yağlı sütü emmezse kaka yeşil olabiliyor. Benimki günde 5 6 kere yapıyor. Ama ilk aylarda belki günde 10 bez değiştiriyorsun. Mukuslu kaka alerjiden olur canım. Yumurta, tereyağ yoğurt ve köfte yedim bir gün abartmisim mesela o gün mukuslu ve kanlı kaka yaptı oğlum. Şimdi yediklerimi 3 gün deneyerek oğluma ne dokunuyor bulmaya çalışıyorum. Mukuslu kaka yaptığı gün yediklerini not al doktora gidince soyle canim

(2,773 puan) tarafından

Canim bak aklıma şimdi geldi. Benim 10 günlükken senin dediğin gibi olmuştu. Rota virüsü kapmış. Sen kaka testi yaptırdın mi 

(1,121 puan) tarafından

Evet kaka testi yaptirdi bakteri cikti amma doktor normal butun cocuklarda olur dedi.Bilmiyorum belkide normali bazen agliyorum korkuyorum birwey olmasindan

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 93 göst.
31 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Hilalimin annesiyim (157 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 198 göst.
27 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ozlemayse (417 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 172 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde Kedimekimm (633 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 445 göst.
26 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,847 soru

24,160,525 cevap

335,341 kullanıcı

...