+4 oy
436 göst.
Diğer kategorisinde (511 puan) tarafından

Merhaba  hanımlar  rabbim herkese  tatlı güzel telaşlar nasip etsin herkese hayırlı  bayramlar bize gelmedi bu bayram yinede Allah tan gelene  hamdolsun çoğunuz biliyorsunuzdur  devamlı dua istiyorum sizide sıkıyorum  belki  hakkınızı  helal edin bir nebze olsun içim rahatlıyor  dua isterken  bu atacağım  ayeti  70 bin toplamaya niyetlendik   sizlerde 10 20 hiç önemli  degl okuyabilir misiniz  

image

16 Cevaplar

+3 oy
tarafından

100 tane okudum daha da okursam yazarım canım Rabbım şifa versin başınızdan eksik etmesin inşallah 🤲

(511 puan) tarafından

Allah razı olsun rabbim sizinde  gönlünüze göre hayırlısını  nasip etsin

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Babanın adı neydi

(511 puan) tarafından

İbrahim 

+1 oy
(1,324 puan) tarafından

Hastayım canım okuyamam galıba ama Rabbim bu mübarek aylar hürmetine sıfa versın bayram günü boynunuzu bükük bırakmasın 🫶

(511 puan) tarafından

Allah razi olsun amin ecmain

+1 oy
(210 puan) tarafından

Rabb'im şafi ismiyle şifa versin. Bende sizinle aynı durumdayım. Ramazan'ın ilk haftasında babam hastaneye yatırıldı 10 gündür de yoğun bakımda. Şifa Rabb'im elindedir ama,biz umutsuz kaldık. 

Babamın hastalığı nedeni ile şuan felç, bizde Rabbimden onun için hayırlısı olsun diye dua Edip duruyoruz

(511 puan) tarafından

Benim babamda  aynı şekilde  hamgi şehirde yatıyor rabbim safi ismiyle acil ve kalıcı şifalar versin yer gök dua üzerine bol.dua edelim babalarimza ve tüm yogun bakim da yatan hastalara

(210 puan) tarafından

İstanbul'da. Amin inşallah. 

+1 oy
(7,675 puan) tarafından

Post dursun çocuklar uyuyunca okuyacağım inşallah

+1 oy
(53,810 puan) tarafından

Allah şifa versin inşallah neden sıkılalim gordukce dua ederiz 

+1 oy
(1,582 puan) tarafından

Babamı okadar çok bekledim ki yoğun bakım kapısında rabbim yardımcınız olsun.kulagina kelimeyi şahadet getirerek çıktığım zamanlar çok yeni.rabbim mekanını cennet eylesin kimseyide böyle zor imtihan etmesin 🥺🥺

+1 oy
(7,675 puan) tarafından

30 okudum Allah şifa versin 

(511 puan) tarafından

Amin ecmain Rabbım  razı  olsun hepinizden 

+1 oy
(11,420 puan) tarafından

Benimde aklıma geldin bugün acaba nasıl oldu diye düşündüm Rabbim bu bayram hürmetine şifa versin inşaAllah başınızda eksik etmesin. Bende yogundum hamileyimde bırkac sağlık sorunumda var hiç aklımda kalmiyo okumayı unuttum ama inşaAllah okumaya başlıyacam yine 

Ne zmn dua istersen paylaş bence kimse yadirgamaz 

(511 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim insanlara yük  olmak  istemiyorum  herkesin yükü  kendine ağır  Allah razı olsun  beni boş cevirmiyorsunz rabbim sağ salim kavuşmayı  nasip etsin evladinizla

+1 oy
(3,750 puan) tarafından

Duamdasiniz kardeşim Rabbim acil şifalar versin inşallah 🤲🏻

(511 puan) tarafından
+1

Amin ecmain Rabbım  razı olsun

+1 oy
(804 puan) tarafından

20 tane okudum Allah babana şifa versin size baģışlasın

(511 puan) tarafından

Amin ecmain Allah  razı olsun

+1 oy
(26,011 puan) tarafından

5000 tane okudum canım 

image

(511 puan) tarafından

Amin ecmain rabbim yerine ulaştırsın  rabbim ne muradıniz  varsa kabul etsin sizlerin  sayesinde tamamladık 70.bini hakkınızı  ödeyemem hic bir zaman

(26,011 puan) tarafından

Rabbim helimizden razi olsun. Rabbim şifa versin

0 oy
(26,011 puan) tarafından

5 min kez okurum canim ben .yapabilsem erken bitirsem yazarim daha cok okurum. Allah sifa versin ,

(511 puan) tarafından

Allah razı olsun kolayiniza  geldigi kadar kendinizi sıkmayın  okudugunuz  zaman sayiyi yazabilir  misniz

(26,011 puan) tarafından

Yazarim canim. 

0 oy
(26,011 puan) tarafından

Post yukarı yukarı 

0 oy
(14,957 puan) tarafından

Canım abdestli okunuyor bu arkadaşlar okumuş ama bir sor istersen 

0 oy
(357 puan) tarafından

10 tane okudum vaktim olursa okudukça yazarım rabbim şifa versin 

(511 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun rabbim yarrine ulaştırsın 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 795 göst.
3 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Beyza5 (5,053 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 481 göst.
13 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sebebine (487 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 413 göst.
12 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sadce melek (997 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 287 göst.
6 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sadce melek (997 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,335 soru

24,043,148 cevap

329,244 kullanıcı

...