+2 oy
567 göst.
Diğer kategorisinde (388 puan) tarafından

Kızlar dün akşam öyle konuşuyorduk birden çirkinsin dedi bana bende ver her ay 5 bin güzel olim felan dedim makyaj olsun yüz bakımı olsun ben yakışıklıyım felan dedi bende makyaj da yok felan dedi çok moralim bozuldu sonradan şaka yaptım felan dedi ama kendimi çok değersiz hissediyorum 2 tane çocuk var 5 yas ve 1 buçuk hiç vakit ayırmak yorum kendime çok kafama takiyorum

15 Cevaplar

+17 oy
(7,922 puan) tarafından

moralini bizcak bisey yok  sanada benim gibi cirkinden baskasi sumuk atmamais  ki ben almis evlenmisim kabul etmisim senin gibi ezigi deseydin. kendini ne sanion ki sen yakisikli oldugunu mu saniyosun sen oyle yakisikliyim deyince yakisikli oldugunumu zannediyosun diye ezikle yerdeki *** gibi hissetsin kendini. ve de birak 5 bini   doktorlar maymun gibi adami tas gibi kariya ceviriyor . yemez icmez uyumaz calisir veirirsin estetik yaptirirm madem dseydin ben estetkle guzellesirim ama seni estetik bile kurtarmaz diye yine ezikleseydin

(14,932 puan) tarafından

Kesinlikle bunu söylemelisin birşey yazacaktım ama bu cevabı çok beğendim 😁

(14,217 puan) tarafından

Hislere tercüman olmuş

-Reklam-
+2 oy
(2,946 puan) tarafından

Gercekten kadinlarimizi anlamiyorum agziniz diliniz yok mu o laftan sonra o kocayi oyle bi gomerim ki aynalara kuser şimdi lafini sokmuş sonra da klasik uyanik erkek modeli şaka yaptim ayagina seni manupile etmiş 

Sende üzül dur şimdi eline firsat vermisken anasinin bi tarafina sokup çikara bilirdin çok yazik

+2 oy
(3,701 puan) tarafından

Bu erkeklerin hic agzinin ayari yok saka yapmis akli sira onceden olsa baslik parasi ucuz falan diye aldim seni diyebilirdi de bu devirde gorucu usulu de olsa bi bakip goruyo sonucta cirkin olsan huyun karakterin inan bi erkegin umrunda olmaz baslik parasiyla evlendigini de sanmiyorum bi kere bunlari gec Allah begenmese yaratir miydi begenmis ki yaratmis begenip begenmemek ona mi dusmus hic te kendini kusurlu gorme valla senin gozlerin bozuk aklin yok de uste cik o oyle diyosa ben cok guzelim de valla ben hic kendimde kusur gormuyorum cok sukur 

+2 oy
(1,673 puan) tarafından

Yanı bunda nasıl hemen morelinız bozulabiliuor anlamış değilim o çirkinsin deyince sız çirkin mi oluyorsunz nerde özgüven  evet öyleyım çirkinsem çirkinim deyip geçin  istediğini isteyen düşünsün kendınıze güvenın bir yerde okumuştum hergün aynanın karsısına geçip kendımı sevıyorum deyıp kendınıze öpücük gönderıyorsnz  bende yapmaya baslamıstım zaten çok özgüvenlı biriyim kımseyı umursamam  öyle yapınca da daha motıve oluyorsnz

+2 oy
(9,737 puan) tarafından

Cirkin diyemez bana güzel olduğumdan değil sonucta beğenmiş evlenmiş severek evlenmişiz öyle derse bilir ki sonu kötüye gideceğini makyaj yapmam kendisi sevmez doğal seviyom der

+1 oy
(6,358 puan) tarafından

Yanlış anlamayın ama 5 bin 10 binlik birşey Yok çocuklarda bahane olmamalı 3  buçuk yaş ve 3 ay lik 2 bebeyle yapıyorum oglumuda dahil ediyorum akşam saçlarımı bile evde kendim boyadım 

Ama eşinin dediği çok yanlış dönüp deseydin keşke önce Kendi tipine bak diye 

+1 oy
(21,983 puan) tarafından

Güzel olsam sana mı bakardım derdim gerisini o düşünsün 

+1 oy
(35 puan) tarafından

Eşimde bana derdi bende sende kendini nimetten mi sayıyorsun taş gibiyim derdim kendimi begendigimden de değil sonra doğum yaptım biraz diyetle toparladim hemen geri şimdi ben diyorum o bakiyo kim der bu kız doğum yapmış diye diyorum mal gibi bakıyor hayatım sen kendini beğenmezsen kimseye kendini begendiremezsin kendine bak 10 dk bile olsa hafif bi makyaj bi saçını tara aç bağla ne yakışıyorsa üzerine sana yakışanı giy özellikle kırmızı tercih et gecelikleronde bırak o düşünsün gerini benim eşim artık o muameleyi yapmıyor bana hatta bi kenidimizi begendiremedik diyor arada bi küçümser gibi bak mesela kendini ezik hissetsin göbeğin mi çıktı senin de veya bu seferki tıraşıni yapamamış mi berber de geç o düşünsün yani bunları öğrenmem zaman aldı bi narsistle yaşıyorum o yüzden seni çok iyi anlıyorum 

(978 puan) tarafından

Bende çözdüm artık erkeklerin çoğu bencil ve acımasız. Onlara aynı onlar gibi davranırsan senden kıymetlisi yok.sana katılıyorum İnsan önce kendine değer vermeli. Mesela ben eşim maddi olarak sıkışmasın diye hep ucuz yada indirimli alışveriş yapardım. Şimdi tam tersi marka alıyorum . En ufak lafıyla üzülürdüm şimdi ben ona aynısını yapıyorum.Enerjimi düşürmesine izin vermiyorum. Bu arada post sahibi değilim. 

0 oy
(5,395 puan) tarafından

Allah kalp güzelliği versin gerisi hallolur dediği yanlış bakım ve güzellik çok ayrı kavramlar eşin bakimsizsin dememiş güzel değilsin demiş keşke bunu evlendikten sonra değil de bekarken düşünseydi  sonuçta evlendikten sonra görmedi seni 

0 oy
(1,020 puan) tarafından

Aynaya bakmayı tavsiye et eşine kendini de görür en azından 

0 oy
(574 puan) tarafından

Eşimin bugün yaptığı kombin hoşuma gitti, hoşuma gittiğini de belli ettim, sırf beni sinirlendirmek için çarşıda kızlar bana kombinin çok güzel olmuş çok yakışıklı duruyosun derlerse ne diyim tarzı bişey söyledi, demeyecekleri için sıkıntı yok deyip ben onu sinirlendirdim 😂🤭 yanlış anlama ama şu sen çirkinsin ben yakışıklıyım diyen kocanı da, onun çirkinsin lafına bozulan ciddiye alan seni de merak ettim doğrusu

0 oy
(2,593 puan) tarafından

Alırken gözün kör müydü deseydin 😁

0 oy
(978 puan) tarafından

Eşim geçen şakalaşırken bana yaşlı dedi bende hadi ordan kır kafa dedim:)) benden 7 yaş büyük bide:)) erkeklere merhametli olunmaz şaka bile olsa yerin dibine sokmalısın. Sana öyle diyo ama içten içe kıskanıyor rekabet ediyor. Eminim başka konularda da seni aşağı çekiyodur, sakın yeme bunu. 

0 oy
(1,094 puan) tarafından

Saçlarım kırmızı diye adam bana turp kafa diyor ben takmıyorum gülüyorum:) boşver kız ne takcN sen:) manipüle olma

0 oy
(769 puan) tarafından

Banada bnmki kendi götüne göbeğine bakmadan görsel zayıf dedi laf arası.moral bozmak için.

Bn dedim seni tanımasam yolda görsem slm vermem dedim.okadar ezik iğrenç sinki dedim,buldun kendinden küçük birini dedim önce kendi haline dönde bir bak dedim:)

Kırışığın varsa botoks yaptır Bn çok begendim. Bide bnmki asagılık kompleksi nden yapıyor .seninkinin amacda moral bozmaktur. 2 bebe vermişşin hayvana

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 163 göst.
+1 oy
14 cevap 618 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde asminim09 (330 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 372 göst.
12 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 958 göst.

Kategoriler