7 yasındaki kızım 500 istedi
2 yasındaki oğluma 250 istedik
Ben de 4000 istedim eşimden de ne kadar gelecek bilmiyorum 🤣🤣
Sizin anlaşmalar nasıl çocuklarınki kabul edildi bakalm bana ne çıkacak 😃😃
Sizin haslıklar ne alemde 🤣🤣
Siz kaç para vericeksiniz eşinize
Niye evin direği ben miyim 🤣🤣
200 ver yeter bana dedim 200 alacam sadece bayramda havuza gidicez teyzem gile oğlanada 100 verse 300 yeter daha veren olur parada gerek yok cok paraya
Aynen öyle ama adettendir bacım ben bi eşimden alırım 🤣
200 300 liraya ne yemek yenılır ne gezilir bacım
Maş yatmadı napem canını mı alem adamın hic yoktan iyidir
Beş yüz oğluma bin beş yüz bana düz iki binde anlaştık bakalım Ben sadece aracıyım paralar oğlumun kumbarasina gidecek
Valla benimde öyle ne kadar nakit geçerse bende kızımın kumbara ya atıyorum kart kullanıyorum 🤣
Bayram harçlığı deyince eli cebine gitmiyo benim herifin 😅 4 bayram geçirdik sanırsam beraber, emin değilim ama kökü topu 200 lira alabildi galiba. Birinde 5 lira verip gönderdi 😂😂 bu bayram ne kadar vericen deyince 5 lira çıkarıyo gene cebinden 🤦
Sende işte bacım bol bol 🤣🤣 para çıksın yeter 🤣🤣🤣
Bayram harçlığı vermiyo adam normal para isteyince vermiyo değil ki 😂
Bayram haslıgının acısını çıkar diyom gııı
Hağğğğ şo mesele 🤦 o işten o işe koşarken idrak edemedim
Ahahah
Böyle bir anlaşma yapmadık birbirimize harçlık vermiyoruz para zaten hep bizim ekstra vermeye almaya gerek yok 😊
Olsun kız al gene de fazla para göz çıkarmaz 🤣
Hic düşünmedim zaten n3 gerekiyorsa alirim 😃
Olsun o ayrı o ayrı bacım haslıgı da düşünmeden al 🤣
Hiç konuşmadım istesemde vermez çünkü ben kotamı doldurdum bu ay çok alışveriş yaptım
Gene de bi şansını dene bacım 🤣 ben denedim bakalım
Tabikide deniyeceğim boşunamı adı koca 😂😂
Aynen öleee
Harçlığı eşimden alamam çünkü hepsı bende😀 ama ben ona vereceğim öyle anlaştık. 5 bin veririm beraber kırışırız dedım zaten kabul etti sağolsun😀
Olsun onu da bayram haslıpı diye geri al bacım 🤣
Ben bu bayram pahalıya patladım bişi isteyemem😅😅😅
Yaa kıyamam :)
Buda yeni moda oldu heralde
Yeni modamızı beğenmediysen sessizce çıkabilirsin Postumdan canım ;)
Yok beğenmediğimden değil canm tuz hakkı varmış ya buda yeni modamı fiyat belirlemek diye yazmıştm 😂 niye ters anladın agrasif yazdın anlamadım 👀
Vala açık konuscam bayrama 10 gün kala Elhamdülillah müşteri yoğunluğu oluyor ben demeden zaten masanın üstüne bırakır birşeyler son gün bırakmadı bugün yani gözümü açtım cnm unuttun dedim 😀😀😀😀
Yarın içinde dur mesaj atym yoksa gece günün hesabını kapatıp hesaba atyr 😀 ona göre yapsın hemen atym mesaj 💓
Valla o anki ruh haline bağlı bakalım yarın camiden geldiğinde sıraya dizilecez ne verirse artık şaka bı yana çocuklara örnek olmak adına çok severim böyle şeyleri ben de esimde
Aynen öyle bende aynı şekilde alsıgımı da cocıkların kumbarasına atıyorum zaten :) nakit kullanmıyorum amac almş olmak :)
Anlaşma yapmadım yapmam da
Eşime içinden gelirse ver dedim çocuklara 500er lira verdi
Bana da 2000 lira verdi sagolsun
Kesenize bereket bacım
2 bin verdi bu sabah esim
Kesene bereket bacımm
1,473,250 soru
24,122,319 cevap
333,547 kullanıcı