+4 oy
316 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (3,733 puan) tarafından

Anacığıyla konuşuyor gel buraya diyor. Kapattıktan sonra annene ne olmuş dedim. Elleri patlıyor ya ev işi yapmaktan dedi. Benimki gibi tırnaklarının kenarı yarık oluyor onu mu kastediyorsun dedim evet dedi. E o zaman benim de ellerim kötü oluyor sen en iyisi birini tut ev işini temizliğini yapsın dedim 😀 bu erkeklerin anneleri niye bu kadar kıymetli 

Hayır yani bide biz gezmeye gideceğiz anası da bizimle mi gelecek. Neyseki kadın gelemem demiş çok şükür yoksa gezmede beraber olacaktık yine neyse sinir olmicam geçen de kaynima buraya gel diyordu. Daha o meseleyi açmadım bile. 

10 Cevaplar

+5 oy
(4,538 puan) tarafından

Bilimsel sebebini soruyorsan çok basit. Mutsuz kadınlar, eşinden ilgi ve sevgi görmeyen kadınlar oğullarına düşüyor. Tüm bağını onlarla kuruyor. Bu da zamanla hata bile yapsa doğru kabul edilecek kontrolsüz bir anne oğul ilişkisine yol açıyor. Böyle yetişmiş erkeklerin sorunsuz evlilik yapabilmesi için önce annelerini boşaması gerekiyor. Yoksa annesine bağımlı bir erkek hayatı boyunca eşiyle annesi arasında kalır.

Sizinki de böyle büyük ihtimalle. 

(3,733 puan) tarafından

Ay yok benimki öyle değil yani şimdiye kadar çok şükür hiç ezdirmedi mesela ne annesine ne başkasına 

(4,085 puan) tarafından

Ezdirmek ayrı bişey. mesela senin elindeki yaraları görmüyor görsede umursamıyor ama annesinn elindeki yaralara üzülüyor.. ve evet doğru bir bilimsel açıklama benim kaynanam eşinden sevgi ilgi merhamet hiç bişey görmemiş kaynanam da küçük oğluna bağlanmış .eşim 2 yaş büyük o genelde babasına benziyor ondan büyük ihtimalle arasında bağ oluşmamış annesiyle. Küçük oğlu gelmediği aramadığı gün resmen hasta oluyor kaynanam. Oda her iş çıkışı evine gitmeden annesine uğruyor kaynanamda sanki karısı evde yemek yapmıyormuş gibi her gün yemek katıyor yanına.. 

-Reklam-
+3 oy
(7,336 puan) tarafından

Aile ziyareti konusunda annesi kıymetli ama diğer konularda ezdirmez beni ☺️ 

(3,733 puan) tarafından

Benimki de çok şükür şimdiye kadar hiç ezdirmedi ailesinden hiç kimseye

(7,336 puan) tarafından

Benimki annesine çok kızar bir yerim ağrıyor deyince biz mi iş yap diyoruz otur pturduğun yerde diye 😂

+3 oy
(616 puan) tarafından

Benimkinin yoktur böyle huyu keşke deseydin eldiven giyseydi deterjanla iş yaparken g... Tümüz çıkıyo akşama kadar kıymet biliniyorya😔

+3 oy
(577 puan) tarafından

Benim eşim de izne gidince çok değişiyor evde normalde anacı değil 

Geçenlerde bir arkadaşımızın annesi vefat etti adam kendinden geçmiş çok çökmüş ben görünce üzüldüm eşim de ölümlü dünya napalim bizimkiler de gidecek diyor 

Bu kadar da gamsız olunmaz ama Allah korusun anneme bir şey olsa kafayı yerim diyorum ben ağlamam bile diyo 

Ama izne gidince bir anasını emmedigi kalıyor bilmiyorum valla

+3 oy
(1,180 puan) tarafından

Bencillikse bencillik ama benim eşimin anası benden daha kıymetli olsaydı şayet ben o evliliğin içinde olmazdım ama ben senin yaşadığın olay üstüne değil kendi yaşadıklarım üstüne konuşuyorum tabi bu boşanma nedeni değil ama sinir bozucu evet 

+2 oy
(1,558 puan) tarafından

Çünkü anneleri ağlıyor cocuklarina onlarda üzülüyor 😂😂

O yüzden bebegimi anaci yapacağım 

+2 oy
(947 puan) tarafından

İki oğlu olan ben çok mutlu 😂

Benimkide öyle ama bence de öyle olmalı zaten canım ben destekliyorum eş birsuru bulur anne bir tanedir her zman için 

+2 oy
(240 puan) tarafından

Gayrt doğal sonuçta annesi yani benim eşimde annesini düşünür hatta o düşünmese ben zorluyorum  sonuçta onu dünyaya getiren annesi yani benimde oğlum var aynı şeyi düşünüyofum 

(240 puan) tarafından

İki tarafta düşünülmeli .

(1,580 puan) tarafından

Sorunumyok sanarlar belki ama bazen çok sinirimi bozan birisi oğlunu değl ama gelin yönetmesini çok seven birisi neyse eltim olacak a:D hemde yakın oturcaklar :)

(1,580 puan) tarafından

Kesinlikle  ana baba hakkı diye brisey var. 

(240 puan) tarafından

Ay ben şanslıyım ne görümcem var neden eltim böyle sorunlar iyiki yaşamıyorum

(1,580 puan) tarafından

Benimde yok görümceama elti geliyor yeni  ben tek olunca beklenti asiiri çok gurbetteym ama gidince tek tek bütün sülale gelir kaynanayla gezilir istemesem gitmem ama gidiyoruz ayda yılda gonluleri olsn diyorum eşim uoksa asla zorlamaz hatta sen de gtmem der ama ben yok siz gidin diyemem özellikle oğluna demez bana der planları ısrarla yok diyemem gelin kavramı bzm orda fazla yük bagliyolar gelince eline bakarlar 2 çocukla artkgeri duruyorum gidince bana sorar ne yemek yapacaz diye annem demez bana. Bunlar beni geriyor yoldan gelip kaç saat çocuklar la sana sorumluluk yüklüyor neyseki gelin olacak başka onla yapar artık bunlar i ama  yaparmi her elin kızı zor  istemediği gelin alıyor oğlu istedi diye mecbur kaldılar ona da herkes laf etmiş ablası bzde gelin kaynanasini evine sokmaz kapisndan giremez biraz soğuklar   

+1 oy
(1,763 puan) tarafından

Bemce kiz erkek herkesin annesi kiymetli. Kv iyi biri ve sorunlu degilse es dengeyi saglayip ortayi bukuyorsa problem yok bence. Benim kv yok o yuzden tam empati yapamadim

. Annem bende kaliyor cocuklarima bakiyor ki evi de bizim eve 8 km.  Ben nereye  annem oraya bazen evinede  gidiyor.   Ilerse bir kv adayi olarak oglumun esit davranmasini isterim

+1 oy
(200 puan) tarafından

Bende bazen diyorum eşime inşallah senin gibi bir oğlum olurda bana kıymet bilir ne kadar ana kuzusun diyorum beni bu kadar düşündüğünü görmedim seninkide o hesap olmuş bizim yaptıklarımız gözde değil nendense mecburiyetten gibi

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 456 göst.
24 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Tugce1100 (187 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 2,926 göst.
1 Haziran 2019 Aile & Aşk kategorisinde Meryem Ana (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 860 göst.
18 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Meldaaaaa (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 122 göst.

Kategoriler

1,449,588 soru

23,806,327 cevap

317,688 kullanıcı

...