Kızlar benim sütüm az ama idare ediyorum yememe icmeme dikat etigimde var ama başka türlü yok ama tek taraflı sol göğüsumde yok denilecek kadar az yani çok az bebeğim sağ göğûsümü emmdiği gibi solu emmedi süyüm geri çekilme bebde sağıyorum ama yinede emzirmeye çalisiyorum emiyor süt gelmeyince ağlamaya başlıyor mama aldım yemedi biberon tutmadı sütümü sağip vermeye çalışıyorum kasıkla ama midesini bulandırıyor içmiyor 25. Dk da 30ml çıkiyor sağdığımda sol göğüste
Lensihon biberonla dene anne memesine yakın hip marka veriyorum ben..
Yeterli süt gelmediği için huysuzluk yapıyordur..
Ben hem emziriyorum hemde sahip veriyorum mamada veriyorum
O biberonu d adenedim 5 çeşit biberon denedim tutmadı kaşıkla verdim içmedi sutumü sağıyorum vermek için gen eicmiyir sol göğüsümü sağ tarafı çok güzel emmiyor çok şükür sütüm de var otarafin
Allah yardım etsin valla besleme işi zor is
Amin amin inşallah Allah razı olsun
Yürüyerek ya da pilates topunda hafif yaylanarak emzirmeyi denediniz mi topunuz yoksa yatagin köşesinde de olur. Muhtemelen akışı beğenmiyor o yüzden ondan emmek istemiyor
Ama sutumü sağip verdiğimde de de yemiyor ayakta her turlü pozisyon da emzirdim ama yok emmmiyir emiyor ama çekmiyor
Sagmaniza rağmen tek memenin tadını beğenmiyor mu doğru mu anladım çok ilginçmiş bir siz tadına baktınız mı? Instagramda ebekadriyeunal var haftada bir kanalda soru cevap yapıyor gelen bütün soruları da cevaplıyor bir ona yazsanız belki iyi bir cevap verir
Evet şimdi sağdim 30 ml çıktı zorla icirdim kaşıkla ya midesini bulandırıyor ağzına koyuyom geri çıkartiyor ağzindan yutmadan
Ne kadar sagsanda bebeğin emmesi gibi boşalıyor elinden geldiğince emzir zamanla geliyor inşallah sizinde gelir
Sonra düzeliyor takılma ama emse işte ucu çıkıyor ondanda ağlar
Yok ucu hiç yok emsede çıkacak gibi değil ya gene emsin de sütten mahrum kalamsin herşeye razıyım ya
Ozaman çok zorlama canım kaç aylık bilmiyorum ama tek memede doyar iyice emse biz birazda sitres yapıyoruz öyle öyle büyüyecek
4 aylık canım
Maşallah 😊 ozman tek meme devam et az kalmış zaten yoğurt çorba vermeye başlayınca kaygıların azalır doymasa anlarsın zaten artık belli eğer
Canım sütünün tadına baktın mı ? Bana bi ebe öyle söylemişti bebeğiniz sütü red ediyorsa midesi bulanıyor da sütünüzün tadı kötü olabilir demişti. Benimde sol göğsümğ emerken çok midesi bulanıyordu tadına baktım o kadar kötüydü ki çocuk emmemekte haklıydı
Öyle olsaydı sagida emmezdi dimi yani bu sadce solu emmiyor sağ göğüsümü çok güzel emiyor çekimi iyi ama solu emmsede çekmiyor
Tek taraflı bozulabilir süt illa ikiside olacak diye bir şey yok
Öylemi teşekkürler bilmiyordum bunu
Bende öyle oldu solda süt acıyken sağda tatlıydı sol gögsümde süt çekildi
Kız benimki de 4 aylık sol göğsümü resmen bana ayıp olmasın diye emip sonra bırakıp suratıma bakıyor. Sonra ben israr edince ağlıyor 😅 sağ goguse geçerken ağzını kocaman açıp lıkır lıkır içiyor. Acaba sol göğsümün sutu mu kötü. Bende bakayim tadına 😅😅😅
Ayy valla bak aynısı benim dilimden yazdın sandım napacaz böyle ya
Böyle sorunlarda bakın tadına yutmayacaksınız zaten 1-2 damla tadı için ağzınıza alacaksınız
1,462,068 soru
23,966,859 cevap
325,883 kullanıcı