+1 oy
222 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Bazen diyorum Allah'ım niye böyle siniyon beni.okadar anlayışsız huysuz bı eşim varki dayanamıyorum artık dişlerimi sıka sıka azgimda diş kalmadı.babamin mezarına gitmek istiyorum bayramda bize 2 saat uzaklıkta diyorum bayramda geliyo napariz otururz evde ne istiyon diyo.aksama kadar çocuklara bak temizlik çamaşır felan derken hiç demezmi insan buda can taşıyor belki sürekli evde sıkılıyor belki ailesini özlüyor belki ayda bı gün ya bı gün dışarı çıksın hava alsın ama yok zindan gibi ya boşveriyorum çocuklarım için ama ruhumu okadar yaslandirdiki yaşım 35 36 olcam 60 gibi hissediyorum 🥺yeterrrrr diye sessiz sessiz bagirmaktan tükendim anneler.kusura bakmayın valla yazdım azıcık işte 

2 Cevaplar

0 oy
(3,905 puan) tarafından

Kıyamam sana yaa Rabbim yardımcın olsun en büyük çocuğun kaç yaşında ki hala bu adama mecbur hissediyorsun kendini 

(3,905 puan) tarafından

Böyle bir durumu yaşamak zorunda kaldığın için üzüldüm adına çocukların da büyümüş maşallah sadece küçük oğlun kalmış hayırlısı ile o da büyüse alıp kendinize başka bir ev tutup çalışıp yaşamaz mısınız 

tarafından

Öyle bı durum hiç olmadı malesef çocuklarla tehtiy vardı hep yoksa nebilim ya Allah düzeltsin inşallah iyi bir baba ama çok anlayışsız bı es tüketti beni duvar etti ama kör görmez sağır duymaz bacım 

(3,905 puan) tarafından

Allah yar ve yardımcın olsun inşallah kardeşim eşini ıslah etsin inşallah 

tarafından

Amin Allah razı olsun.bebegime bile ağlaya ağlaya buraya yazdimda bı abla sağolsun kiraz kıyafet gönderdi başkası olsa ne çeker nede beklerdi ama Allah bunu sınav verdi bana babamda yok arkasına siginayim napalim Allah çocuklarımıza can sağlığı versin su sahur vakti herşey onlar icin

(3,905 puan) tarafından

Rabbim imtihanını kolaylaştırsin inşallah 😔

-Reklam-
0 oy
(26 puan) tarafından

Allah  sizi selamet erdirsin ve herşey gönlünüzce olsun ☺️

tarafından

Amin rabbim duysun duanızı saolun 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 143 göst.
4 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sarioglusumm (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 150 göst.
0 oy
2 cevap 197 göst.
28 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mavibulut1 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 183 göst.
18 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mrv.1 (4 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,849 soru

24,160,536 cevap

335,341 kullanıcı