+2 oy
361 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından

Kızlar narsist Bir eş ile nasıl başa çıkılır 

10 Cevaplar

+3 oy
(23 puan) tarafından

Çıkamıyorsun ne yazikki. 

(26 puan) tarafından

Maalesef bende Bir yol bulamıyorum 

-Reklam-
+2 oy
(1,572 puan) tarafından

Hehe tamam tamam bütün dünyayı sen yarattın tamam tamam hehe he dicen ama yine kendi bildiğini yapcan seni manipüle etmesine izin vermicem

(26 puan) tarafından

Öyle yapınca da daha çok saldırıya geçiyor 

(3,554 puan) tarafından

Asla he he sensin diyip ego zehirlenmesi yasatmayin o daha cok azdiriyo her ne anlatacaksanIz duyguya girmeden nedeniyle kisaca.anlatip gececeksniz nevzat tarhan oyle diyo Tr nin bilinsn psikiyatrlarindan

(26 puan) tarafından

Anlamıyor napsam ne  etsem herşeyde kendini haklı çıkarıyor karşısındaki insan  ona göre hep haksız 

(3,554 puan) tarafından

Canim netin varsa tulay kok narsist es konulu videolaroma bak youtube dan siradan psikolog ddgil kendisi dinlemeni tavsiye ederm

(26 puan) tarafından

Teşekkür ederim tavsiyeniz için dediğiniz gibi dinliyecegim 

+2 oy
tarafından

Narsist dediginiz nasil oluyor tam olarak canim

(26 puan) tarafından

Egosunudan dolayı gözü hiçbirsey görmeyen bir insan kısacası ...

+2 oy
(5,760 puan) tarafından

Eşini tedavi ettirmek. 

Çünkü sadece sana değil çevresindeki herkese zarar verir. 

Tedavi olarak topluma kazandırılmış olur. 

(26 puan) tarafından

Hasta olduğunu kabul etmiyor ki tedavi olsunn

+1 oy
(5,379 puan) tarafından

Ben senelerdir çözümünü bulamadın inşallah sen bulursun canım 

(26 puan) tarafından

İnşallahh gerçekten böyle insanlarla uğraşmak çok Zor 

0 oy
(1,791 puan) tarafından

Mesela hangi davranislar yapiyor.

Benimde esimde kiskaclik vardi  herkesi kotu goruyordu.  Fikir kultur ayriligi derken ortak olmayan cok konu vardi. Kizim dogmadan once yollari ayirma karari verdim ona soyledim ama ciddiye almadi ta ki dava kagidini gorene kadar.  Sonra geri cektim davayi cocuklar icin tekrar deneme karari verdik. Narsist denir mi bilmem ama davranislari bana gore iyi degildi simdi eskiye gore daha iyi. Cunku  bende kaybetme korkusu olmadigini  cok iyi ögrendi

(26 puan) tarafından

Bizimkide çok kıskanç hep kendini haklı görür eski kafalı ona göre herkes haksız bir kendi haklı say say bitmiyor işte iyi yapmışsınız kaybetme korkusu birazda olsa onu kndine getirmiş 

0 oy
(3,554 puan) tarafından

Narsist birisiyle basa cikilmaz.

(26 puan) tarafından

Kesinlikle öyle çıkamıyorum da

0 oy
(2,495 puan) tarafından

Narsist mi egolu mu egolu ise karakteri öyledir ama narsist ise tadavı olabılır mesela size kırıcı aşağılacıyı laflar mı söylüyor sızın canınızın yanması onun hosuna mı gidiyor acı çekmenizi mı istiyor yoksa kıskanclık mı yoksa sizi beğenmiyor mu yanı narsist bence kötü bır kavram öyle biri ise hayat cok zor

(26 puan) tarafından

Kırıcı kelimede kullansın bu onun hoşuna gidiyor karsindaki insanın duygularının bir önümi Yok onun için ne yaparsam yapayım bni beğenmez aşağılar kafasında Kendi kendine uydurur acayip kıskanç  ya daha neler neler 

0 oy
(1,740 puan) tarafından

Narsistle yaşamak, her an size ait olmayan bir savaşın içinde yaşamak gibi.

O yapabilir ama siz yapamazsınız. Genel olarak budur.

En iyi o bilir, en çok o görür, en mükemmel o davranır. Yaptığı her hareket ona göre doğrudur, başkası ise yanlıştır.

Bu kimseler daima ego tatmin etme peşindedir. Şımarık ve bencildirler.

Onların savaşında bulunmak istemiyorsanız onu kendi sınırlarınız içine çekmelisiniz. Kısaca onun şımarık bir çocuk olduğu düşündürmeli ve esas gücü elinde tutan yetişkin sizmişsiniz gibi dominant bir efendi olmalısınız.

Bağırıyor mu? Fısıldar gibi konuşun. Aşağılar gibi “Neden bağırıyorsun?” Deyin. Ama onu umursamadığınızı da gözüne sokun.

Size söylediği emrivaki işleri daima görmezden gelin. Bu çok zor bir soğuk savaş çünkü yaptıramayınca tüm silahlarını ardı arkasına sıralayacak.

Ayna gibi olursanız etki etmez, hiyerarşik düzende üste çıkmalısınız. Efendi olduğunuza önce kendinizi inandırın.

Sizi suçluyorsa suçladığı şey hususunda ona o şeyi yapmakta bir sakınca görmediğiniz için yaptığınızı hissettirin. “Çünkü ben öyle uygun gördüm.”

Narsist kişilik kendisinden başka aslan istemez ama kendisi de içten içe bilir ki kendisi gerçek bir aslan değil. Taklitçidir. Efendi gibi davranır ve ona öyle davranılması için iyi kötü her tavrı sergiler.

Bu sebeple gerçek aslan olduğunuzu, kimin sözünün geçtiğini öyle güzel yedirmeniz lazım ki, karşınızdaki kişi sizi narsist diye tanımlamalı. Tabi kendinizi narsist yapmadan.

Narsist istediği olsun isteyen, günahıyla sevabıyla herkesin onu sevdiği bir hayat hayal eder ve bunun inşaası için önüne çıkan herkesi harcayabilir. Bu yüzden narsist karşısında öz benlik çok kuvvetlidir.

Kendi değerinin farkında olan biri, narsist kişiye karşı kaybetmez. Ancak narsist bunu egosuna yediremeyip daha sert karşılık verebilir. Bu durumda onu tamamen görmezden gelmek lazım. Sanki dünyada öyle bir insan yaşamıyor gibi. Bu öyle şiddetli bir yok sayma olacak ki krallığına gölge düştüğünü düşünen narsist panikleyecek çünkü artık (bu lafı hiç sevmem ama) ona tapınması için kendi kendine eğittiği insan artık yok. 

Kendi değerinizin farkında olup onu tamamen böcek gibi görmelisiniz. Kibirlenin demiyorum, aradaki ince çizgiyi atlamayın. Onun hükümdarlığını başına çalmak için kendi kuvvetinizden haberdar olmalısınız. 

0 oy
(5,083 puan) tarafından

BBu devrin erkekleri buyumuyo 5 yasinda takili kaliyo anasi babasi simartip simartik sadece yas aldiriyolar noluyo kendisini dunyani merkezinde sanip herseyden ustun goruyolar bunlara ds doktorlar narsist diyo o kendini mi begeniyo sen ben daha iyiyim daha guzelim daha basariliyim deyip sen onu bastiracaksin kendini bi ezik hissetsin bak nasil kediye donuyo 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 164 göst.
+1 oy
5 cevap 144 göst.
+2 oy
4 cevap 97 göst.

Kategoriler

1,471,619 soru

24,101,039 cevap

332,412 kullanıcı

...