+2 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde (767 puan) tarafından

Kızlar evin içi 25 derece ama şapır şupur terliyoruz 6 aylık bebeğim var kısa kollu giydirdim uzun mu giydirmeliydim acaba 6 aylık bebek kısa kollu giyebilir mi

12 Cevaplar

+1 oy
(1,576 puan) tarafından

Sen yinede ince bir badi giydir

-Reklam-
+1 oy
(527 puan) tarafından

İnce mevsimlik pijama takımıları giydir üşür o

+1 oy
(25,851 puan) tarafından

Uzun kollu zıbın giydir tek kat ben öyle yapıyorum yaz aylarında ama evin çok sıcaksa kısa da giyebilir gündüz 

+1 oy
(130 puan) tarafından

İnce kollu badi giydir 

+1 oy
tarafından

25 derecelik evde kısa kollu giydir canım, soğuk değil sıcak hasta eder insanı 

+1 oy
(4,945 puan) tarafından

giyebilir, ara ara kontrol edersin üşüyor mu  diye 

+1 oy
(3 puan) tarafından

Bence yine de kisa kollu icin erken. Ince penye kumastan üst veya body giydirebilirsiniz.

+1 oy
(3,798 puan) tarafından

Valla bizim evde 25.derece bize normal geliyor kızıma da uzun zıbın üzerine sweat giydiriyorum. Kısa kollu için erken değil mi ya. Bayramlık elbise aldım mesela içinde ki badisi ince kalır hava soğuttu ne yapsam diye kara kara düşünüyorum 

+1 oy
(5,146 puan) tarafından

Yoo terlemesin udumesin kister kisa kollu giydir ister battaniyeye sar ister ciplak gezdir usumuyosa terlrmiyosa sorun yok 

(2,025 puan) tarafından

Bayılıyorum karı sana ya aynı ben 😂❤️

(5,146 puan) tarafından

Bende sanaaa 😘🤗

+1 oy
(1,109 puan) tarafından

10 aylık benimki uzun kol giydiriyorum ev 25 derece canım egedeyiz sıcak bölge ama yinede hava bir açıyor bir bozuluyo

+1 oy
(2,564 puan) tarafından

Ben iki kat giydiriyordum uzun kollu body ve üstüne uzun kollu pijama baktım terliyor pijama üstünü çıkardım sadece uzun kollu body ile duruyor altında da tek kat pijama altı kontrol et arada vücudu sıcaksa birşey olmaz fazla sıcakta isilik olur çünkü kendinizden bir kat fazla giydirin diyorlar ama öyle olunca da çok terliyor 

+1 oy
(3,470 puan) tarafından

Sen ne giyiyorsan bir kat fazlasını giymeli bence kısa kolluda olmaz bebegi kendinle bir tutma benim evimde o derecelerde bebegim var kısa kollu içine gibidir üzerin bir kat tulum giydiriyorum çok soğuksa hava disarda uzun kollu zihin gitdiriyorum icine oyle tek koşa kollu durması bence yanlış..

Ben arada havalandiriyorum cami üstten acıyorum nemi azaltmak icin

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 124 göst.
+3 oy
20 cevap 556 göst.
+3 oy
4 cevap 84 göst.
20 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (401 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 198 göst.

Kategoriler