+1 oy
370 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (182 puan) tarafından

Kızlar kaynanam bana çok çektirdi ama sonunda ben kazandım diyen varmı boşuna mı içime atıp sabrediyorum beni ruhen çok yoruyor kendi çocuğumu benden kıskanır çok büyük haksızlıklar yaptı bir gram emeği yok ama söz sahibi maşallah çok yoruldum birşey desem kavga kıyamet ses etmiyorum artık ahımın çıkacağı Günü bekliyorum 

12 Cevaplar

0 oy
(26,751 puan) tarafından

Elbet çıkacaktır benimde öyle sustuğum beklediğim şeyler var elbet karşılığını verecektir Rabbim tek çare uzak durmak başka birşey gelmez elden 🙄

(26,751 puan) tarafından

Savunuyo mu seni peki sonuçta onun ailesi sensin seni tutması lazım önceliği sen olman gerek

(182 puan) tarafından
+1

Eşim savunuyor dediklerinide yapmaz ama ben takıyorum acaba eşimin etkilendiği oluyor mu diye belki zamanla onuda etkilerler diye düşünüyorum zaten çok takıntılıyım

(26,751 puan) tarafından

Savunuyosa boşver çok takmamaya çalış çünkü sen kafaya taksan da karşındakinin asla umrunda olmuyor bu durumda seninde umrunda olmasın boştan yere strese sokma kendini❤️

(182 puan) tarafından
+1

Rabbim feraha çıkarsın inşaallah yapım gereği. Zaten herşeyi çok takarım Rabbim kaynanama merhamet versin dilinin keskinliğini alsın inşaallah 

(26,751 puan) tarafından

Allahümme amiiin 

-Reklam-
0 oy
(23,083 puan) tarafından

O zaman çok beklersin. Zalimler icin yaşasın cehennem diye bir söz var biliyor musun. Bu dünyada kötülük yapanlar kotulugunun karşılığını alacak diye bir kaide yok. Ama ahirette zerre miktar hakkın kalmaz o konuda için rahat olsun. Ha ben ahirete kadar bekleyemem dersen sınır koymayı bilmen gerekir. O kötü kişi birden değişmez ama önce sen degismelisin ki o da nerde durması gerektiğini öğrensin . 

(182 puan) tarafından

Canım yapay zeka başlığı değiştirdi Sabretmeye ve buna inancım var tabiki kendime çok doldurdum sadece benim gibi olanlarla dertleşmek istedim uzak duramıyorum eşim tek erkek  birde iki yüzüme gülseler olanları unutuyorum ama ufacık birşeyde tekrar yüzüme vuruyor olanlar

0 oy
tarafından

Sen ses etmedikçe değişmeyecek o düzen boşuna kendini hasta etme o döngüyü kir ve sesini çıkar böyle bir şey yok sabredersem mükâfatını alırım dünyası değil burası kendi kul hakkına girme.

(182 puan) tarafından

Ses çok çıkardım çocuklarımın huzurunu kaçırdım sadece çok zor insanler basit bir örnek vereyim ben bunlara giderken hep tatlı yapıp gidiyordum kaynanam pek bilmez elim boş gitmiyim diye kendim hep diyet yaparım çokta zayıfım eşim baya kilo aldı geçer kayınbabam sende tatlıyı çok seviyorsun yemeyin buğazınız büyük dedi şok oldum 

0 oy
(707 puan) tarafından

Kaynanam gorumceler kayinpederde onlara destek amaçlı bana çok çektirdi halada cektiriyorlar ama Allah illa bir yerlerinde missliyke çıkartıyor hep şahit oluyorum çok şükür yine ahım kalmadı diyim

(182 puan) tarafından

Ahım çıksın da demek istemiyorum Rabbim beni unuttursun benden uzak etsin bir tane görümce var bekar o evlensin onun eşi ile uğraşsın bıktım artık gerçi kızı kıymetli sonun yuvasına huzursuzluk vermez

(707 puan) tarafından

Yok kız o damadın bütün hataları göz ardı edilir iyi Halle çevrilir

(182 puan) tarafından

Bir umut işte bir nişan bozdu görümcam bize yaptıklarının aynısını yaşattılar ama ders çıkaran ılmadı tabi

0 oy
(130 puan) tarafından

Valla bı insan nasılsa afedersin gtnde yırtsan degismez o yüzden gülüp gecicen görmezden gelinen yoksa sonunda sen sagligin elinden gidecek 

(182 puan) tarafından

İnşaallah o evreye erişirim

(130 puan) tarafından

Valla bence erişemedim daha ama yarından itibariyle öyle yapicam 

(182 puan) tarafından

Deniyorum ama çok salağım iki gülünce unutuyorum bana birşey mi yaptılar anlamadım ki

(130 puan) tarafından

Bende öyleyim biz herkesi kendimiz gibi sanıyoruz ama öyle değil 

(182 puan) tarafından

Rabbim herkesin kalbine göre versin 

0 oy
tarafından

Ya neden kaynanalarınıza mesafeli davranmıyorsunuz ki ? Benim kaynanam benim hiç birşeyime karışmaz çünkü bu yüzü ben ona vermedim . Ha karışırsa tabiki birşey demem ama mesafe her zaman iyidir 

(182 puan) tarafından

Koyamıyorum canım eşim tek erkek çok bağlılar eşim tabi beni ezdirmemeye çalışıyor ama çok yumuşak olduğu için annesi çok iyi tanıyor nasılsa affeder diye 

0 oy
(1,539 puan) tarafından

Bir çok konuda sabrımın selametine kavuştum elhamdülillah bana yaşatılan şeylerin acısınında çıktığını gördüm elhamdülillah 

(182 puan) tarafından

Darısı başıma inşaallah Allah'ım uzak etsin onları benden ben uzak duramıyorum 

(1,539 puan) tarafından

Benim meselem eşimin ailesi degil anlaşıyoruz çok şükür başka kişiler 

(182 puan) tarafından

Öyle olsa  keşke aile dışındakileri takmıyorum ben

0 oy
(506 puan) tarafından

Ben onyedi yaşında evlendim hayatı burnumdan getirdi ne dayaklar yedim onun yüzünden gorumceler yüzünden şimdi rahatım şükür eşimi doldurur üstüme salardi gengun kaynima dedim eşimde vardı ben çok çektim sizin ailenizden hiçbirine hakkım helal değil dedim haklisin dedi eltime sen ne çektin sanki dedim kaynamam öldu dört yıl oldu sabrın sonu selamet cnm 

(182 puan) tarafından

İnşaallah canım inşallah rabbim uzağımızda bulundursun şimdi oğlumu kendini bağlamak istiyor çocuğumun geleceğini yakacak hırsları uğruna aynısını kendi kızına yaptı kız evlenip gidemedi annemi bırakamam diye 

0 oy
(1,631 puan) tarafından

Benim babannem anneme cok cektirmis ustune yasliliginda yataga dustu hasta oldu altinin bezine kadar annem bakti sonra da vefat etti babannem.Yani 40 sene de ne degisti ne de hatasibi anladi ayni tas ayni hamam yasandi bitti.

(182 puan) tarafından

Aynısını şuan annem yaşıyor bakıyor kendine eziyet eden babaannem ben kendime olanı geçtim çocuklarımdan uzak dursun çünkü bu istiyor ki dünya etrafında dönsün herkes en çok onu sevsin buna izin vermem harcar çoçuklarımı hırsı uğruna

0 oy
(23 puan) tarafından

Kayınvalidem bana ve benim evime bir faydası yoksa elini dilini bizden cekicek. Esin Arkanda dursun ve gerekli mesafesyi koy. 

Benim kayınvalidem düğünü me çeyrek altın ile geldi hiç bişey takmadi evime çöp almadı kızıma bişey yapmadı. 

Haaa öyle mi canım dedim sen bir dur orda. Baştan göster o dişini 

(182 puan) tarafından

Benimkide hatta aksine bizden para aldı eşimin yumuşak ve esnek oluşuna güveniyor ne kavgalar ettik döndü dolaştı gitti eşim çünkü birde tek erkek kendini sorumlu hissediyor 

0 oy
(5,197 puan) tarafından

Benimki de bu ara yine basladi arada kavga cikariyorum esimle o bi uyariyo oyle bi susuyo sonra bi daha basliyo sabir sabir sabir suan sadece Allah sabredrnlerle beraberdir diye krndimi sakinlestiriyorum 

Sana gelirsek sen sabrettin de mazlum belasini bulacsk degil yani bu dunya da ahirette de kimsenin hakki kimsede kalmaz merak etme 

Herkes illaki haksizliga ugramistir brnde ugradim bazi kisilerle yolum tekrar birlesmesin istiyorum Rabbim onlara daha da iyilik saglik versin istiyorum neden biliyo musun bu dunyada benim ahim ciksa basins bisey gelse gelip helallik isteseler aslinda istemeseler bile ben kiyamsm hakkimi helal ederim o yuzden hakkima giren daha daha iyi olsun cunku benimde gunahlarim var ama cenneti istiyorum cehennrmden korkuyorum Rabbimin azabinddn korkuyorum gunahim miktarini bilmiyorum belki amelim yetmeyecek napcam hakkima girenlere dagitirim bende brnimde Günahından kurtulmam lazim 

(182 puan) tarafından

Ne güzel yazmışsın canım ahım çıksın demiyorum ama uzak olsunbar istiyorum çocuklarımı eğitemiyorum bunların yüzünden çünkü fayda istemiyorum zarar vermesinler yeter

(5,197 puan) tarafından

Bende inan ayni durumdayım su zaman oldu cocuguma bi lokma yedirmesine musade etmedim altini degistirmesine müsade etmedim sadece sevmesine musade ettim onuda yapamam onlarinda hakki cunku ama gel gor ki herseyine karisirlar diyorum ya Ya sabir cekiyorum evimde huzursuzluktan sıkıldım büyükler Allah icin sabret diyorum inan fayda beklemiyorum zararlari olmasin yeter diyorum ama inan benimde gucum kalmadi o yuzden seni cok iyi anliyorum su mübarek Ramazan-ı Serifin son sahur vakti hurmetine Rabbim onlari islah bizlerin kalplerini ferah eylesin bu konuda ben zayifim sabredemiyorum Rabbim sabredip mukafatlandirgi kullarindan olmayı nasip etsin insaAllah ♥️

(182 puan) tarafından

Amin amin canım Rabbim uzağımızda bulundursun

0 oy
(3,554 puan) tarafından

Esim ve ailesi 5 yildir a... ettiler artik sabir da yoruldu 

Bendem uzak artik karma.vs diye onlari dusunecek 3 sniyeye de tahammulum yok tek istedigim gozume gorunmesinler2

(182 puan) tarafından

Benimkiler görünüyor işte Allah'ım uzağım da bulundursun

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 284 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 365 göst.
19 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,369 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 391 göst.
+2 oy
15 cevap 489 göst.
22 Ağustos 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Emine S (18,554 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,611 soru

24,113,325 cevap

333,085 kullanıcı

...