+4 oy
169 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde tarafından
tarafından kapalı

Şimdi kizlar dünde oaylastim ilk gününü. Ben o yogunlug göre bugün daha da pik olacagini düşünüyordum ama olmadı. Bugün eski bir amaliyat yerim agridi diye çok ağladım. Hemde çok. Bu sonucu etkiler mi?. Reglimin 11. Ve 12. Günü bu testleri yaptım. 

image

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Kim uyarı vermiş ya. 

-Reklam-
+2 oy
(441 puan) tarafından

Canım dün olmuş hatta 3 gün sürüyor muhtemelen 25.26.27 olmus

(441 puan) tarafından

Canım içini ferah tut bence catlasim yarın fırsat bulursam benim bu ay yaptıklarımı çekip atarim

(441 puan) tarafından

Bu şekildeimage

(441 puan) tarafından

Daha günüme var tarihlerden de anladığın üzere Nisan 20 belli olur rabbim nasip etmişse olur 

+2 oy
(11,906 puan) tarafından

Dün ve bir önce ki günü değerlendirdiyseniz şans yüksek. Yumurta çatlamış görünüyor testlere göre. Bugün ve yarın da değerlendirilmeli. Gün aşırı diyorlar ama ben ovulasyon testinde çift çizgiyi gördukten sonra hergün değerlendirdim

+2 oy
(1,395 puan) tarafından

Ağlamak etkilemez bence çünkü 3 gün sürüyor genelde sizinde geçiyor yavaş yavaş 

Önceki 27 26 25 değerlendirilmiş olmalı

(1,395 puan) tarafından

Başladığı vakit siz ilişkiye başlamanız lazım yumurtlama bir gün oluyor ama önceki 3 gün değerlendirilmeli. Hatta 1hafta önceden başlayıp 1 ben durup 1 gün yapılmalıdır ki sperm sayısı ve kalitesi iyi olsun

(1,395 puan) tarafından

Allah gönlüne göre versin birazcık stresten uzak dur kafana takma keyfine göre ilişki yap 2 3 güne bir düzenli gir belki o zaman olur 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 238 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (600 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 152 göst.
15 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sultan cadirci (22 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 164 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Halime tonka (164 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,690 soru

24,062,460 cevap

330,219 kullanıcı

...