Bebeğime gardirop alacağım yüksekliği 172 cm derinliği 40 cm genişliği de 70 cm olarak yazıyor 2 kapakli baktığım dolap sizce yeterli mi derinliği kaç yasa kadar kullanabiliriz dolabı
Biz 3 kapaklı aldik
Yetmez bacim 70 cm dedigin bi metre bile degil ilk etapta kucuk kucuk kiyafetleri oluyo gozune ohoo bos bile kaldi diye buyuk gorunuyo ama zamanla kucuk geliyo bi de besik yatak omurluk olmuyoda dolap omurluk bisey almisken iyi bisey al buyuk olsun ilerde buyuyunce napcan hadi battaniye nevresim falan koymasam bile icine yazlik kislik olacak buyuk gelenleri kucuk gelenleri falza esyalari basina bela olacak benimki 3 kapakli alt cekmecelere bezlerini koyuyorum askili yere kiyafetlerini asiyorum altina ic camasirlarini hirka yelek esofman alti gibi gunluk kullandigi seyleri koyuyorum onun altinda raf vad oraya nevresim battaniye uyku tulumlarini koyuyorum ustte de bi raf var oraya kuculenlerini ayakkabilarini koyuyorum 2 kapakli yer doluyo diger kapagin oldugu yer rafli zaten fazla oyuncaklarini esyalarini koyuyorum
ben yüklük +dolap yaptırdım, odasında hep kalacak büyüyünce de kalsın olarak düşündüm.
3 kapaklı al, daha uzun kullanırsın bence
Ben 3 kapaklı aldım + şifonyer ikinci kızım oldu esyalar ancak sığıyor. Diyeceğim iknci çocuğu düşünüyorsan 3 kapaklı al
2. Bebeğim yolda şuan bizim kendi dolabımı büyük bebeğimin eşyalarını oraya koyuyorum bir de büyük boy sifonyeri var sığıyor hepsi battaniye mama Bebek bezi kıyafetler vs ama 2.bebekte gelecek olunca besik baktım yeni bebeğim için set halinde görünce olculerine baktım baya küçük geldi gözüme sormak istedim
Ben koyacağım yerin ölçüsünde almıştım 4 kapaklı bir dolaba takabul etti şimdi 2 oğluma yetiyor
Ben 4 kapakli aldim bi de sifonyeri var 5 cekmeceli. İlerisi icin de kullanir diye dusundum.
Benim 3 kapaklı dolap artı büyük şifonyer var 2 bebek olunca sığmıyor canım dediğin dolap çok küçük. Şimdiki aklım olsa buyuk dolap alirdim
Kendi eviniz ve yeriniz varsa kesin en az 4 kapılı alın sonuçta bu çocuk bitecek kıyafetleri çoğalır her sene gardrop değiştiremezsiniz benim iki kız var iki kapak asla yetmiyor kıyafetler hep orda burda
Kendi evim değil malesef kendi gardirobum da büyük baya ve yatak odamda ebeveyn banyosu gömme dolap olduğu için gardirop koymaya yer yok çocuk odasında duruyor dolabım 2.bebis de yolda şimdi onların yatakları dolapları sığmayacak odaya kara kara düşünüyorum nasıl yapacağım diye ama bakalım bulurum insallah bi çözüm
1,471,789 soru
24,103,283 cevap
332,546 kullanıcı