+2 oy
288 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bebeğimin gazı var. Rezene kimyon ve anason aldım üçünü karıştırıp öyle mi içeyim bide demleme mi yapayım yoksa kaynatıyım biraz

5 Cevaplar

+2 oy
(1,741 puan) tarafından

Evet hepsini karistir icine papatya da ekleyebilirsin ayni zamanda sakinlestirir kaynatma kaynamis suya at bes dk beklesin süz öyle iç. Karnini ayaklarını sicak tut bebegin

tarafından

Tohumları kırdınız mı tülbente koyup kırıp öyle ekleyin yazıyoe ya nasıl yapcağımı anlamadım

(1,741 puan) tarafından

Yok ya kirmiyordum normal tohumuyla bi tutam atiyordum. Hatta bebek cok ağladiginda iki tane papatyadan sicak suya atip süzüp bebegime iki cay kaşığı iciriyordum buda doktor tavsiyesiydi

-Reklam-
+1 oy
(6,187 puan) tarafından

Ben hepsini bir demliğe koyup 10 dk demleyip içiyordum

tarafından

Kaynamış suya öyle mi

tarafından

Peki tohumları kırıyo muydunuz yoksa olduğu gibi mi

0 oy
(4,514 puan) tarafından

karıştırırsan ağır belki ben sadece kimyon içiyordum 

tarafından

Tadı baya kötü oldu zaten ben içicem bebeğe vermicem 

(4,514 puan) tarafından

bebeğe verilmez zaten canım, ben senin için dedim

0 oy
(9,082 puan) tarafından

image

image

demleyip yapiodum ben
tarafından

Bebeğimin gazı var.. Sende işe yaradımı? He bide googlede tohumları kır yazıyor. Öyle kırmadan direk demliyim mi

(9,082 puan) tarafından

baya geciriyordu bebegin gazini kimyon. valla sadece kimyon bi ara iciyordum onu kasigin tersiyle ezdirip oyle demliyodum sonradan hepsini karistirdim kavanozda ayri ayri demlemedim ayni sey nasilsa diye . oyle olunca ezmedim tihumlari

tarafından

He bide bir bardağa ne kadar atayım hepsinden :) senin önerilerine çok güveniyorum okuyorum yorumları hep çok faydalı :) 

(9,082 puan) tarafından

:)))🩷🩷❤️ucunu bir karistirdigim icin kavanozdaa. bi cirba kasigi dsilme sekilde demliodum . hemen hemen hepsinden ortalama bi cay kasigi kadar denk gelir normal olcu bence . zaten fazla fazla katinca acimtirak oluo tadi icilmio da .

tarafından

Günde kaç bardak içiyim peki

0 oy
(306 puan) tarafından

Ağzından gazını her emzirmende alırsan o kadar çok gazlı olmuyor bebe canım ayaklarını sıcak tut bebisin karnını bolca masaj yap 

tarafından

Yani hep ayaklı şeyler giydiriyorum zaten ayrıyetten çorapta giydirsem çok sıcak olmaz mı

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 130 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 185 göst.
16 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ZelihaAytac (638 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 252 göst.
0 oy
2 cevap 91 göst.
26 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (266 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,811 soru

24,077,600 cevap

331,026 kullanıcı

...