+1 oy
90 göst.
Diğer kategorisinde (261 puan) tarafından

Moralim bozuldu kaç aydir enfeksiyon mantar oluyodum geçmek bilmiyordu 9 ay olmuştur herhal krem de fayda etmiyodu bugün hastaneye gittim alltan muane etti kızlar 4 cm kist varmis rahmin ters dönmüş filan dedi anlamadım kızlar kötü bişey mi kisti olan varmı nasıl geçiyor mu hemen gecmese ilaç vercez dedi bayramdan sonra kan sonucuna bakcak ona göre simir testi yaptı (kanser testi galiba) inşallah bişey çıkmaz :(

2 Cevaplar

0 oy
(5,761 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Bunu kimse bilemez ki cicegim kist bende de vardi ama gebelikte yok oldu iyi huylu miyommus belki oyledir belkti tehlikeli biseydir 

(261 puan) tarafından

Ayy İnsalla dediğin gibi iyi huylu dur umarım amelyat gerekirse cok korkuyom 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Canım öncelikle geçmiş olsun. Kistlerin büyük bir çoğunluğu iyi huylu olur genellikle. Enfeksiyon da onunla alakalı olabilir. 4 cmlik kist çok büyük bir kist değil. Belki doktorun dediği gibi kendi kendine bile geçebilir.

(261 puan) tarafından

İnşallah canım ya amelyat dan çok korkuyom kötü bişey çıkmasından ihmal ettiğim için pişman oldum geçer geçer dedim durdum kremle gecirstirdim böyle olacahini bilemedim

tarafından

4 cm kist için ameliyat gerekmez diye biliyorum. Daha da büyümeden kendiliğinden veya ilaçla geçebilir bence.

(261 puan) tarafından

Çok sağol canım Allah razı olsun içime su serpttin İnsalla dediğin gibi olur 

tarafından

Sen de sağ ol canım çok geçmiş olsun.

İlgili sorular

+3 oy
7 cevap 108 göst.
+1 oy
3 cevap 136 göst.
0 oy
2 cevap 74 göst.
0 oy