+2 oy
125 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (13,432 puan) tarafından

Deneyip çocuğu yiyen oldu mu merakettim kızlar şimdi yapıcamda yerlerse söylerim sizede 😃

2 Cevaplar

+2 oy
(5,429 puan) tarafından

Ablam çok güzel yapmıştı onu kesn yerlerdi ama ben beceremedm

(13,432 puan) tarafından

Nasıl yapmıştı acaba tarif var mı canım

(5,429 puan) tarafından

Karnababharı haşlıyodu ıcıne un yumurta dereotu tuz koyuyordu yagda mucver givi kızartıyordu. Belki brnm dedhm başkadır ama sarmsakkı yopurtla yemıstık bayılmıstk karnabahar oldugunu anlamamıştı kimse

-Reklam-
+2 oy
(886 puan) tarafından

Tarif atarmisin ne konuyor evde karnibahar var bende yapayim 

(13,432 puan) tarafından

Canım şimdi gördüm ya. Şöyle yaptım parçaladım ince ince yani kestim aslında ince ekmek dilimi gibi ama parçalandı. Sarımsak yoğurt kırmızı tatlı toz biber kimyon karabiber az az sarımsak rendeledim yağ ile sos yaptım bide tuz. Arkalı önlü sürdüm gırın tepsisine yağlı kâğıt serip dizdim. 180 derecede 20 dakika pişirdim sonra çıkardım galete ununa batırdım üstğnede rende kaşar. Kaşarlar kızarınca aldım fırından. Sarımsaklı yoğurtla yedik. Oğlum çok sevdi kızım biraz zorla yedi ama 😃 biz yedik eşim oğlum ben. Sevdim ben yani. He bide bugün izledim bi tarifte adam kaynamış suya atıp 5 dakika sonra alıyordu yumuşak olsun diye dedi. Evet gerçekten az haşlansa daha güzel yumuşak olurdu bencede

(886 puan) tarafından

Evet benim izlediğim videoda da adam biraz hasliyordu 

Bir de nohut ununa falan buluyordu Ben gluten diyeti yapıyorum zaten nohut unu bana mantıklı geldi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 857 göst.
3 Aralık 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 3,420 göst.
3 Aralık 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 136 göst.
2 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,599 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 237 göst.