Deneyip çocuğu yiyen oldu mu merakettim kızlar şimdi yapıcamda yerlerse söylerim sizede 😃
Ablam çok güzel yapmıştı onu kesn yerlerdi ama ben beceremedm
Nasıl yapmıştı acaba tarif var mı canım
Karnababharı haşlıyodu ıcıne un yumurta dereotu tuz koyuyordu yagda mucver givi kızartıyordu. Belki brnm dedhm başkadır ama sarmsakkı yopurtla yemıstık bayılmıstk karnabahar oldugunu anlamamıştı kimse
Tarif atarmisin ne konuyor evde karnibahar var bende yapayim
Canım şimdi gördüm ya. Şöyle yaptım parçaladım ince ince yani kestim aslında ince ekmek dilimi gibi ama parçalandı. Sarımsak yoğurt kırmızı tatlı toz biber kimyon karabiber az az sarımsak rendeledim yağ ile sos yaptım bide tuz. Arkalı önlü sürdüm gırın tepsisine yağlı kâğıt serip dizdim. 180 derecede 20 dakika pişirdim sonra çıkardım galete ununa batırdım üstğnede rende kaşar. Kaşarlar kızarınca aldım fırından. Sarımsaklı yoğurtla yedik. Oğlum çok sevdi kızım biraz zorla yedi ama 😃 biz yedik eşim oğlum ben. Sevdim ben yani. He bide bugün izledim bi tarifte adam kaynamış suya atıp 5 dakika sonra alıyordu yumuşak olsun diye dedi. Evet gerçekten az haşlansa daha güzel yumuşak olurdu bencede
Evet benim izlediğim videoda da adam biraz hasliyordu
Bir de nohut ununa falan buluyordu Ben gluten diyeti yapıyorum zaten nohut unu bana mantıklı geldi
1,456,482 soru
23,897,792 cevap
322,177 kullanıcı