+4 oy
331 göst.
Diğer kategorisinde (214 puan) tarafından

7+4 günlük hamileyim 19 aylık bi kızım var mide bulantılarım o kadar fazlaki gün içinde yemeğimi dahi zor yapıyorum iki gün sonra bayram evimde yapılacak bir sürü iş var doğru düzgün süpüremiyorum bile o kadar moralim bozuk ki yardım edicek kimsemde yok😞bulantım ilaçlarla bile geçmiyor günlerdir ağzıma bi lokma ekmek dahi koyamıyorum sadece yatmak uyumak istiyorum psikolojim o kadar kötü durumda ki..

8 Cevaplar

+1 oy
(3,993 puan) tarafından

Geçmiş olsun temizlik için yardımcı alabilirsen rahat edersin ( durumunuz varsa). Hamilelikte mide bulantısıda geçici durum. Allah sağ sağlım kucağıniza almayi nasip etsin .

-Reklam-
+1 oy
(1,238 puan) tarafından

Neden sizin evinizde oluyomus . 33 haftalık hamileyim aynı sekildeyim ağrılarım o kadar çok ki bayramlasmaya kimseye gitmek istemiyorum

(1,344 puan) tarafından

İki gün sonra bayram

Evimde birsürü yapılacak iş var demiş canım

(1,238 puan) tarafından

Noktalama işareti olmayınca bayram evimde yapılacak diye anladım :)

(843 puan) tarafından

Bende öyle anladım 

(1,344 puan) tarafından

Bende kaç kez okudum☺️ oluyor bazen böyle hatalar acele yazılınca 

(214 puan) tarafından

Ay kızlar o kadar derbeder durumdayım ki gözüm noktalama işaretlerini bile görmemiş öylece dümdüz anlatmışım

+1 oy
(10,980 puan) tarafından

Seni en iyi ben anlarım ben 6 aydır o haldeyim bir türlü bulantı gecmiyo belki senin geçer benim ki kdr uzun sürmez gün saydım 3 aylık olsunda bitsin kusmalar diye yok anam devam ediyo 

(214 puan) tarafından

İlk bebeğimde doğuma kadar bulantılarım kusmalarım bitmedi bundada öyle olur diye çok korkuyorum vallahi:(

+1 oy
(8,502 puan) tarafından

Yarın cumartesi eşin izinli değil mi süpürme silme işini yapar sen üstlenme bu durumda 

(214 puan) tarafından

Canım eşimin işi kendi işi o sebepten tatil günleri vs yok bi yandanda ondan çok zorlanıyorum zaten:(

+1 oy
(14,725 puan) tarafından

11 haftalık hamileyim kızımda 14 aylık benimde aşırı bulantılarım var kabus gibi geçiyor resmen gebelik. Ben aldım çocuğu da annemin yanına geldim bayrama evdeki işlerde dursun napim kendim yapınca bende yiyemiyorum burda canım annem yapıyor yiyorum az az

0 oy
(21,407 puan) tarafından

Her şey mükemmel olmak zorunda değil olduğu kadar 

0 oy
(159 puan) tarafından

Bende 15 haftalık hamileyim sürekli tuvalete gidesim geliyor zaten sevmem bayramları köyde rezil olacam bide tuvalet dısarda hemen geçer inşallah 1 gece 2 gündüz kalacaz

0 oy
(539 puan) tarafından

Bayramda gençlere gelen olmaz ki 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 738 göst.
0 oy
20 cevap 819 göst.
18 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Emine98 (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 925 göst.
25 Nisan 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yeşilim❤ (6,975 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 537 göst.
8 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Minnie9094 (70 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,724 soru

23,833,968 cevap

319,006 kullanıcı

...