+1 oy
463 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (226 puan) tarafından

Merhabalar annem 2 yıl önce vefat etti zaten hiç. Bişey eskisi gibi olmadı babamda geçen sene çocuklarından gizli  annemin düşmanı bi kadınla evlendi babamla görüşmüyorum Allah'a isyan etmek istemiyorum ama bayram gelince çok sahipsiz kalıyorum ister istemez isyan ediyorum

8 Cevaplar

+6 oy
(5,763 puan) tarafından

Yaşadıkların çok acı, haklısın ama bunun sorumlusu bayram günleri değil... Rahmetli annen hayatta olsa o da bence sitem etmeni istemezdi. Ona yaraşır bir bayram geçir bence... Kötülük eden kötülüğüyle kalsın. 

(226 puan) tarafından

Çok yoruldum inanın herşeyi 4 4lük göstermekten sahte mutlu olmakdan o kadar yoruldum ki ölmek ister mi bi insan 30 yaşında vallahi bıktım

(1,927 puan) tarafından

@indigo gerçekten yorumların çok akıllıca tebrik ederim

(5,763 puan) tarafından

Estağfurullah. Objektif bakmaya çalışıyorum elimden geldiğince @Osoncikolatabenim

@Minnosunannesi evladın var mı?  Sana daha büyük bayram yok o zaman. Kimseyi de düşünme. Emin ol kimse seni bu kadar düşünmüyor çünkü. Kimseye de rol kesme, mutsuzsan mutsuzsun ne var sanki kime ne. Mutsuzluk da insan için. Mutlu olduğun da olur. Evladınla tadını çıkar bayramın. Annenin ruhunu kendi anneliğinde yaşat.

(226 puan) tarafından

Şükür bin kere 5 yaşında bi kızım var zaten tek tutunduğum dal o 

-Reklam-
+4 oy
(711 puan) tarafından

Çocukların en çok hatırladığı yaş aralığı 7-12 yaşlardaki bayramlarmış, çocuklarınızın hatıraları güzel olsun diye bile olsa modunuzu değiştirmeniz gerekli

+3 oy
(9,080 puan) tarafından

basin sagolsun cok zor durum . annesiz evin bacasi dami kapisi kalmiyor derler ya. en buyukleriniz kim ise onu anne bilin abinizse onu baba bilin . 

(226 puan) tarafından

Malesef herkes çıkarıno kovluyo annesi olmayanın kimsesi olmuyo 

+1 oy
(1,793 puan) tarafından

Herkes ettiğini çeker canım anne gbı olmuyo annen yoksa hicsin iyiside vardr ama erkekler zevklerinden ödun vermez boşver  sen cicugunla eşinle güzel.gecirmeye çalış anacigina bol bol dua et

+1 oy
(23,726 puan) tarafından

Yaşanılan hiç bir şeyin sorumlusu bayram değil bayramı yok saymakta ne annesizliğini ne babanla yaşadığın kötü durumlari çözmez 

+1 oy
(5,105 puan) tarafından

Allah derdi kederi sevdigi kuluna verir cunku biz gunahkariz kullar olarak Allah dunyada der cile keder hastalik yokluk verir ki gunahlari temizlensin ya da imtihan etmek icin Allahin terazisini adaletini bilemezsin anlamaya gucumuz kudretimiz yetmez bizim biseyin basina neden geldigini bilemezsin hatta belki daha beterinden korumak icin bile gelmis olabilir o yuzden isyanina tevbe istigfar et bosu bosuna gunaha girme kardeşim 

0 oy
(3,554 puan) tarafından

Bende ayniyim qnnem kaybedeli 1 yil  2 ay oldu

Bayram ozel gunler cok aci veriyo 

Carsida ana kiz gezenleri gorunce eski gunlerim aklima gelityo 

Akrabalarimiz tutkun degildi anami kaynedince sade kimseisz kaldim annen yok kimsen yok su hayatta birinin evladi olamamak cok koyuyo

Yorumymu okuyan kiskanc fesat desin umrumda degil 50 60 yasindakilerin annesi olup benim olnanamsi cok koyuyo 

Anneler gunu zindan gunum herkes durumlar uapiyp icime oturuyo

Hele bi akrabamiz var beni 3ngelle dimi ne zaman kizlariyla bulussq hemen hemen gunluk bulusuyolar kizlarimla anne kiz gunu vs paylasim yapmalari zoruma gidiyo bilincli de yapmiyolardir muhtemeelen ama elimde olmayan sebeple icim burkuluyo

0 oy
(23,032 puan) tarafından

İsyan ediyorum deme de üzülüyorum de istersen. Yaşadıkların üzücü gerçekten ama bunların bayramla alakası yok. Allah feraha çıkarsın. 

İlgili sorular

+2 oy
30 cevap 1,272 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Pamira (10,388 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 394 göst.
4 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,913 göst.
0 oy
8 cevap 481 göst.
2 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,521 puan) tarafından soruldu