+2 oy
163 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,777 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar hayırlı cumalar nasılsınız neler yapıyorsunuz evimin işleri bitti bı mutfağım uzun sürüyor buz dolabını elden geçiyorum koya bildiğimi buzluğa basıyorum 3.4 gün evde olmam bozulmasin 

Akşama ne yaptınız veya yapacaksiniz banada fikir olsun yapmaktan çok düşünmesi yoruyor beni yarın akşam evde olmam büyük ihtimalle yaptığımın bu akşam bitmesi lazım 😁

5 Cevaplar

+1 oy
(1,741 puan) tarafından

Aleykum selam bende ütüleri bitirdim bu bayram neden gomlek giyiyoruz ki kendi kendime ütü işi cikardim bu arada en guzel gomlek ütü istemeyen gömlektir 😁 evde fazla işim yok buzdolabi içini temizlicem bide banyoyu ovucam bide supurge tutarım ay düşündükçe iş çıkıyor yeter bu kadar 😁 yemek bozulcak gibi biseyler varsa onu pişir elden çıksın hem 

-Reklam-
+1 oy
(1,510 puan) tarafından

Menemen var akşam a benim oğlum istedi erişte yaparım bide tm hayırlı bayramlar cnm şimdiden hayırlı yolculuklar 

+1 oy
(1,121 puan) tarafından

zeytin yagli yaprak sarmasi 

Tavukllu beyaz lahana sarmasi 

Yaprak sarmasini yarin pisirecem sarip bide 

Esim belen tavasi istiyor aksama kadar yemek tarifleri izliyor 

+1 oy
(7,196 puan) tarafından

Bizde yarin evde olmicaz o yuzden esime sordum fark etmez dedi aksama fark etmez yemegi var 🤣🤣 patates kizartip biraz makarna yapicam ben 

0 oy
(5,661 puan) tarafından

Ah busram bugün cok halsizim niye bilmiyorum adetim bitti bitmedi supheye dustum bugunde tutmadim onceki gun aksam temizlik yapmistim dun kirletmedik kaynanama gitmistim dagilmisti sadece bugün de yatak odasinda esim yatiyo cocuk odasi zaten toplu mutfak karisikti sadece orayi topladim az bisey kaldi halim yok oturdum geri mecsid odasında cocugu uyutmustum orayi topladim salonda 3 5 oyuncak var onlari da kaldirdim mi tamam cocugu yikayip uyutcam birazdan aksama pirinc islattim esim markete gidecek hazir doner alsin ustune koyayim dedim aman o ise goturecek zaten pilav ustu saklama kabiyla corba da goturmuyo geceye de ac bitir falan alsin ekmek arasi koyayim dedim sahura ramazanin sonu ya buzluk stogum bitti evde de pek bisey kalmadi 

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 280 göst.
+1 oy
5 cevap 161 göst.
26 Şubat 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Sarioglusumm (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 227 göst.
12 Temmuz 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 152 göst.
2 gün önce Yemek-Tarifler kategorisinde Abc123 (280 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,566 soru

24,171,391 cevap

335,882 kullanıcı

...