Benim dişim felaket agirdi için bugüne kaldı camları silicem evleri toparliycam akşama kadar hallederim yarında balkonları yaparım kanal tedavisi oldum kızlar Allah kimseye dış ağrısı yasatmasin
Gelen giden olmuyor kaynanamla yakınız ona gelen giden olur bende yarın sabah oraya giderim orda kalırım aynı mahalledeyiz ama sabahtan çocukları terli terli götürmeyim diye yine camlarımın tozunu aldım evleri silip süpürüyorum düzenliyorum geldigimde temiz olsun hemde birini buyur edebilcek bi vaziyette olsun diye 10 aylık kızımla oldugu kadar bişeyler yapmaya çalışıyorum.geçmiş olsun canm Allah iyilik versin
Bende öyle bana da kimse gelmez etmez ama kaynanama gelirler. Teşekkür ederim canım
Taşinali 2 ay oldu herşeyi yeni almama rağmen tekradan temizlik yaptım 🤦🏼♀️perde halı cam mutfak dolablari (herşeyi yeni almamın nedei birlik oturuyordum ayrı eve çıktım hiç birşey almadım o evden vermedi kaynanam) 1 buçuk yaşında kızım var 5 aylık da hamişim akşama da sarma sarıp dolapa atım Arife günü alışveriş fln derken zamanım olmaz:)
Ooo marifetlisin canım maşallah sağlıcakla gelsin bebiş
Bize kimse gelmez evde olmicaz ama simdilik kapilari sildim supurdum oglum uyusun vileda yapip toz alicam ütüm var tuvalet ve banyoyu yıkıcam camasir atiyorum bir yandan bir mutfak dolaplarimi bayramdan sonraya birakicam camlari silicektim ama yagisli gozukuyor bizim bayram da o yuzden silmicem ve arkada insaat var oranin tozu evin icinde oluyor ne kadar temizlesemde ertesi gün aynı oluyor
Evet ya yağmurlu gözüküyor ama benimkiler batmış mecbur silicem.
Valla gecen basladim hava cok guzledi gunluk goneslik boyle gorsen butun komsular camdaydi herkez camlarini sildik dusun o gun camlarimi sildim perdelerimi yikadim ertesi gun baktim hava kapanmis yagmur yagdi yagacak hevesim kirildi koltuk hali ortuleri yikanacakti cocuk hastaydi kusmustu 10 bilemedin en fazla 15 gun once yikamistim mobilyalari cekip alt ust temizleyecektim 3 gun once misafirim vardi onlar gelmeden cekmistim butun esyalarin halilari falan kaldirip onlar gidince tekrar yaptim mutfak dolaplarini silcektim onu da misafir oncesi silmistim yazlik kislik yapcaktim camasirlara hava da serin dedi esim kislik giyerim ben dedi o da kaldi eee napcam ben bende ustunden supurdum sildim banyo wc yikadim zaten bayramda gelen giden olmayacak esim bugunden itibaren 5 gun gececi bayramdan sonraki hafta cocugun dogum gunu var onu da atlatip oyle girisirim diyorum tekrardan
Öyle yap madem canım aynen benimde güneşli havalarda temizlik yapasim oluyor ;) . Bende başlim de ev temiz olsun
Yani soyle baktim bi vok seyi yakin zamanda yapmisim baslamisken bitirsem iyiydi de temiz yeri bi daha bi daha ne ugrascam aman canima yazik 3 4 gundur yatiyorum valla
Bayram temizliği yapmayan bir benim galiba, günlük evimi temizlerim zaten, perdelerim camlarımda temiz bayram içinde bir daha kendimi yoramam 🤣🤣
Dimi ama günlük temizlik xjxjxj
Evet canim haftalik komple halıları kalkar ev temizlenir bayram için bir daha neden yapıyım ki, benim için sıradan bir gün zaten
Geçmiş olsun özel bir temizlik yapmadım zaten yaz temizliği kış temizliği bayram temizliği bunlar saçma geliyor bana normalde de dip köşe temizlik yapıyorum bitirdim kapıları silicem mutfak dolabını silicem
Helal valla bende canım isterse yaparım
Ayyy bende üstten temizlik yapıyorum dahada var geçen gün derin temizlik yapayım dedim biraz yaptıktan sonra alt karnıma kramp girdi hamile olduğum için korktum ağrıdan sonra ayağa bile kalkamadım doktora gittim dedim temizlik yapicaktim oda delimisin ne temizliği dedi ama böyle üstten de içim almıyor
Hamileysen yapma tabiki
Amin kolay gelsin canım valla bende üstünden ne yaptıysam o busene bi yorgunluk halsizlik var anlamadım
Ben bir cam kaldı balkonları de temizledim bir tane de perdeyi yıkadım şimdi diğer perdeler yıkanıyor arsya kek sıkıştırdım djdjdjjd
Maşallah
Yok yapmadım yapmayacağım. Dün bir postta da yazdım, bayram temizliği yapacak kadar sevmiyorum hayatı :D
Enerjimi bunlara değil kendime harcarım :D
Bana soruyorsan var evet :)
Peki dagilmiyormu ev benim evde 3 cocuk var ev perisan
Dağılmaz olur mu, ev dağılıyor ama ben takmıyorum 😄 Çok oyuncağı yok zaten oğlumun, dağıtır oynar toplar. Salonda oynamaz bir de odasında oynar. Salon toplu olur
O zaman bir çocuğun avantajı Benim 3 tane olunca her tarafı Perişan
Perişan olsun canlar sağ olsun ya bu yaşları geri gelmez temizlik başka zaman da yapılır varsın dağıtsınlar
2 kere yaptım. Bugün de merdiven dairesini yaptım. Minder yastık yüzlerini yıkadım. Mutfak dolabı kaldı onları da akşam silerim.
Akşam bende unutmazsam kılıfları değiştirecem
Köye gidicez ama ben yinede temizledim dün dolapları kapıları camları sildim bugünde banyo tuvalet temizliği yapıcam başka kalmadı şuanlık iş canım
Geçmiş olsun canım. Valla 2 gündür yapıyorum ama arkamı döndüğum an hiç yapılmamış gibi oluyor 2 sıpam sağolsunnn.. 🥹 bugün balkonları halledeceğim bende.
Ben hallettim ama dediğin gibi çocuk yüzünden ev dağıldı yarında oyjncak vs temizlerim
Mutfak ve salon bitti yatak odası da zaten bitti önceden yarım sil süpür tuvalet banyo yıka yapcam o kadar
Benimde tuvalet banyo bide yatak odası kaldi akşam bamyo tuvalet yarın yatak odasını yaparim
Kimse gelmez evdede olmucaz diye yapmayacaktım halıyı siliyim bi dedim sonra kendimi cam koltuk mutfak dolabı silerken buldum perdeleri nevresimleri yıkadım eh bence bu kadar yeter 😁
Zaten günlük sürekli elim üstünde evin o yüzden Bayram temizliği benim için yok. Zaten hergun bayram temizliği gibi sil supur toz al artı bı daha gerek yok yaa
Amin diş ağrısı nedir bilirim çok çektim bende Rabbim şifalar versin çok az işim kaldı benimde son posta çamaşır yıkadım yarın onları katlarım sonra balkonu yıkarım tamam sigara böreği saracağım bide yarısını anneme yarısını kaynanama götüreceğim bayram kahvaltısında kızartıp yeriz
Elimi hicbirsey atmadm *** goturyr ev oruçlu iken ypamayrm aksm yemeği zor yapyrm kapımj kilitlyrm bayram günü kaynanamlara gidyrz bir kaç saat kalıp annemlere gidyrz ben orda 2,3 kalacm sonra eve gelecm komple eve girdicm bir hafta tatil yaprm
Ben yaptım bana gelen olmaz ama halı yıkadım ek olarak
Bayram için çok detaylı olmamakla birlikte temizlik yaptım Nisan sonu mayıs gibi yaz temizliği yapacağım için kendimi extra yormadim.
Camlar kapılar halılar hep duruyor :)
Dün camları sildim Perdeleri yıkadım genel olarak evin çoğu yerini toparladım bir tek oturma odası her gün dağılıyor 3 çocuk var neticede 2 gün önce de balkonu yıkamıştım belki yarın yine yıkarım bugün de bir tane koltuğumu sabunla Bir güzelce sildim kurabiye yaptım yarın da tatlı ve poğaça yaparım çocuklarla malum ancak bu kadar akşama doğru da evi süpürür silerim bayram günü temiz olsun gerçi gurbetteyim bayramın 1 günü eşim de işte kimse de gelmiyor bana ama çocuklar bayramı yaşasın istiyorum🙂
1,466,627 soru
24,033,160 cevap
328,793 kullanıcı