+1 oy
65 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (628 puan) tarafından

32 haftalık hamileyim karnım taş gibi oldu gece karnıma sancı girdi uykudan uyandırdı belki gaz sancısıdır dedim ama yok sonra kendiliginden azaldı uyudum şimdi kalktım yine hafif sancım var karnım hala taş gibi normalmi bilginix varmı acaba inşallah gaz sancısıdır ya hem bebeğim kilosu küçük hemde çok erken henüz 

2 Cevaplar

0 oy
(6,776 puan) tarafından

Böyle bir durumlar da normal olsa bile ben normal karşılamıyorum bı acile gidin 

(628 puan) tarafından

Haklısınız gidicem eşimi bekliyorum haberi yoktu işe gitti gelsin beraber gidicez mecbur kızımda var 3 yaşında çünkü tek gidemem 

(6,776 puan) tarafından

Rabbim sağlıcakla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah canım Allah bağışlasın hareketlerini takıp et Rabbimin izniyle birşey olmaz ama kasılmalar devam ederse çok beklemeyin 

-Reklam-
0 oy
(1,092 puan) tarafından

Canım ben aynı hafta aynı belirtileri yaşadım doktora gittim sabah ve 5 santim açılmam var korkutmak istemiyorum ama hastaneden imza vererek çıktım 2 gün doğumhanede yattım ama Annemlerde kaldım hiç hareket etmedim Sadece yattım namazları bile yatarak kıldım diyebilirim sana Böylelikle kızım tam 38 haftada doğdu mutlaka bir muayeneye git derim sana birebir aynı belirtileri yaşadım çünkü benim de ilk hamileliğimdi

(1,092 puan) tarafından

aaaa hatta geçen sene bu zamanlarda yaşadım 🥲

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 59 göst.
0 oy
8 cevap 596 göst.
22 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 175 göst.
25 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy