+1 oy
135 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (559 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

çocuk goruşleri mahkeme tarafında belirli yerde cikdi bende nerde olcak diye gittim aradım buldum adli destek mağdur hizmetleri müdürlüğü çocuk görüşme nerde olcak diye bilgi verdi bana dediki dosya felan var orda baba bayramda çocuğunu görmeye gelmesi için bildirim yapması lazım dedi bende o yapmaz öyle şeyler direk gelir ozaman napicam adam sıkıntılı dedim, tekrar tekrar anlattı bildirim yapmadan çocuğunu göremez zaten bir günü kaldı 48 saat içinde bildirim yapmassa göremez dedi, ve siz bizi devre dışı bırakıp çocuğu babaya gösterirseniz orda diyelim baba çocuğu kaçırır biz bişey yapamayız bulamayiz 4 ay çocuğu ama , bizimle hareket ederseniz bı durum oldugunda anında çocuğu buluruz dosya herşey hazır baba gelicem diye bildirim yapması gerek ona bilgi verilmisdir dedi bize haber verirse bizde hemen sizi ariycaz haber vercez sosyal hizmetler çocuğu sana vermiş seniin bı suçun olmaz baba bildirim yapmadan gelirse o suçlu sen suçlu olmuyorsun göstermeme hakkın var ama polis yada jandarma gelip derse ki bu adam uzaktan gelmiş çocuğunu görsün diye işlem yaparsa ozaman gösterirsin dediler ...      

Bana bu konu hakkında bilgisi olan varsa söyleyebilir misiniz boşanma aşamasında olan arkadaşlar böyle Bir durum ile karşılaştınız mı acaba 

3 Cevaplar

+1 oy
(2,675 puan) tarafından

Aman bildiğim bu erkekler beter olsunlar 

(559 puan) tarafından

Allahindan bulsunlar pislikler

-Reklam-
+1 oy
(6,752 puan) tarafından

Kurumdan sana yeterli açıklamayı yapmışlar çok çocuğunu görmek istese bildirimi 50 kere yapmış olurdu bosverin 

(559 puan) tarafından

Adam bundan anlamıyor işte inşallah gelmez gelirsede anlayacak 

(6,752 puan) tarafından

Baktın anlamıyor çağır polisi gelip rahatsız ederse çok zor değil

(559 puan) tarafından

Öyle yapicam bazen polisde hiç işlem yapmıyor inşallah yaparlar 

0 oy
(5,731 puan) tarafından

Avukatın eşinin avukatına ulaşıp durumu tekrar anlatmasını söylesin 

(559 puan) tarafından

Avukatımla iletişimsizlik sorunu var  telefonlarimi acmiyorlar, zaten çocuğunu gormedigine dair iftira atıyor davalı bana benim elimde kanıtlar var onları gidip kendim dilekçe verip aile mahkmesine gondercem avukat ilgilenmedigi icin ben yapcam 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 308 göst.
5 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cano6can (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,145 göst.
31 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 872 göst.
21 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gamzenur25 (420 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,600 göst.

Kategoriler

1,469,824 soru

24,077,798 cevap

331,038 kullanıcı

...