+1 oy
144 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,665 puan) tarafından

Kizlar kulakta sıvı duydunuz mu uzun zamandır kontrole gidiyoruz , bu doktor çökmeler başladı demişti herzmn gittiğimiz doktor da cokmeleri yeni gormeye başladı, tüp takılma kaçınılmaz gibi dedi korkuyorum bu ara yüksek açıyor TV sesini kalıcı olur mu duymama böyle problem oldu .j çok üzülüyorum bayramdan sonra gidilecek kesin ertelettirmesemiydim bu kulağı düzelmişti :( 

6 Cevaplar

+1 oy
(828 puan) tarafından

Nasıl yani doktor değişikliği mi oldu farklı Doktorlar ayrı teşhis mi koydu orası karışık olmuş 

(2,665 puan) tarafından

2 doktora götürdük işitme testide yapar diye o doktor aylar önceden çökme başlamış dedi herzmanangittginiz doktor ise daha yeni çökme gördü mikroskop farkı bence ? 

Aynı teşhis kulakta sıvı var dediler şimdiye kadar beklemissiniz kontrol ettirmisdiniz gecmemis beklemeye de gerek yok bence takalım dedi sonra hasta oldu erteledik tekrar gttgimizde bu doktor çökme var dedi ben korkuyorum bu sefer soğukkanlı olup sanırım amelyt derlerse yaptircam isitme kaybı olur diye korktum biraz 

-Reklam-
+1 oy
(23,176 puan) tarafından

Ne lazımsa bir an önce yaptır bende maalesef kalıcı işitme kaybı var o çökme ile ameliyat da oldum ama çözüm olmadı çok geç kalındığı için 

(440 puan) tarafından

Bende de işitme kaybı var hem sol kulak tamamen kapalı sağ kulak %38 kyipti en son iki kulak içinde kulaklık kullanıyorum. Ertelemeye geleck bir durum değil ertelemeyin derim

(23,176 puan) tarafından

Benimde sol çok iyi sağda orta düzey kayıp var günlük hayatımda çoğu zaman fark edilmiyor bile ama işte çok zorluyor 

(440 puan) tarafından

Bende fark etmiyordum ama kulaklığı taktiğimda duymadığım sesleri fark ettiğim an cok ağladım :(

0 oy
(1,982 puan) tarafından

Instagramda bir sayfayi takip ediyordum onlarin da benzer sorunu vardi tüp takılmıştı cikarildi hatta diye hatirliyorum hesabı bu istersen bir bak belki yardimci olur öne cikanlarinda var https://www.instagram.com/birannebiripek?igsh=MWFxbTQ3dDdwa21lYQ==

0 oy
(4,006 puan) tarafından

Benim kızımında kulağında sıvı birikmiş,ama doktor çok olmadığını söyledi şimdilik ilaç verdi onu kullanıyoruz, eğer ilerlerse tüp takarız dedi,benim kızda geniz etide var,yani kızım dokuz aylıktan beri bu iki problem var, şimdi dört yaşında bir ay sonra kontrolü var bakalım ne diyecek 

0 oy
(4,226 puan) tarafından

valla bu durumu bilmiyorum ama iyi bir doktor görüşüyle ne gerekiyorsa yaptır. benim kızımın kulak zarında da kist var, şimdilik sorun teşkil etmiyor ama büyümeden alınması lazımmış, kalıcı işitme kaybı, yüz felci gibi sorunlara sebep okuyormuş 

0 oy
(4,207 puan) tarafından

Bir dönem bende de suphelenmislerdi ben o zaman arastirmistim çok kolay bir işlemdi kulağa minicik bir delik açıyorlar minicik bir şey takip içerideki sıvının uçmasını bekliyorlar 6 ay sonra falan da kendi kendine tüp düşüp delik kapanıyormuş doktor bir kaç dklik bir islem demisti 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 210 göst.
18 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,436 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 170 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,720 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 338 göst.
0 oy
15 cevap 289 göst.

Kategoriler

1,468,087 soru

24,053,613 cevap

329,807 kullanıcı

...