0 oy
143 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (219 puan) tarafından

Kızlar iyi geceler merhaba öncelikle ben size zaten diğer postlarımda belirtmiştim benim bebeğim erken doğdu diye o kadar yaramazki hiç dayanmıyor tek kalmaya altı temiz karnı tok gazı yok yerine koy gelip baksan sanki dövmüşler o derece ağlıyor ve asla kendş kendine uyumuyor ne yapabilirim lütfen yardımcı olurmusunuz perişan oldum ?

4 Cevaplar

0 oy
(6,155 puan) tarafından

Ne kadarlık ki yaramazlık yapıyor?

(219 puan) tarafından

Erken doğuma göre 3 aylık normal doğumuna göre 2 aylık

(6,155 puan) tarafından

Daha çok küçükmüş. Normal bebekler de ağlar. Gelişmeye çalışıyor o da. Öte yandan temasa ihtiyacı var. Anne karnındaki gibi sımsıkı sarılmak istiyor. Bağırsak gelişimi geriden geliyor o yüzden gaz sorunu vardır. Gripe Water kullandık biz gazda oldukça etkili. Biogaia falan tırı vırı onlar. Gazlı bebeğe yarayan damlalar değil. Mümkün olduğunca kundaklı dursun ve temas edilsin. Siz, eşiniz, başka kim varsa evde kundak yapıp kucakta gezdirsin. Pış pışlasın. Büyümeye, eksik günlerini tamamlamaya çalışıyor annesi çok görme. Geçip gidecek hepsi. 

(219 puan) tarafından

Gazı var malesef kollarım kopuyor resmen gazıds çok geç çıkıyor ben verem oluyorum inanki gaz damlasıda zinco kullanıyorum önceden nurse kullanıyordum pek etki etmedi ama inşallh etki eder zinco çünkü oğlum patlıyor resmen sancıdsn valla kucağıma almıyorum anakucağına koyuyorum

(6,155 puan) tarafından

Gazını almayı doğru yapıyorsunuz değil mi? Sırtına küt küt buradaki vurarak değil de sırtını süpürerek. Emdikten sonra midesi hafif omzunuza gelecek şekilde sırtını süpürürün. Ağızdan üst gazını almaya çalışın. Geğirirse işiniz kolay. Gaz bağırsağa inmeden çözülmüş olur. Esas sancıyı bağırsak gazı yapıyor kuzulara :(

(219 puan) tarafından

AAlttan çok kokay kendisi yapıyor üsttende mesela 2 kere çıkarsada avazı çıktığı kadar bağırır ağlar ben gazını çıkarıyom yine aynı 

-Reklam-
0 oy
(4,749 puan) tarafından

Canım daha çok küçük. Ben hafif oturur pozisyonda yatıyordum kızımı da göğsüme yatırıyordum gece öyle çok uyuduk. Tam yatağın ortasına yatıyordum. Uykum çok hafif olduğu için nefes alıp verişi değişsin uyanırım. Temas istiyor seninle.

(219 puan) tarafından

Ama zaten küvezdeyken kucağa almışmış inanki nasıl kucak istiyor anlatamam hiç beş dakika sakin kalmıyor 

(4,749 puan) tarafından

Onun erken doğmasıyla kuvezle alakası yok ki. Benim kızım zamanında doğdu. Oda hep kucak isterdi. 33 aylık dışarı çıktığımızda hala kucağıma gelmek istiyor. Yok mu yanında yakınında kimse gün içinde onlar tutsun biraz. 

(219 puan) tarafından

Valla kayınvalidem var oda biraz nazlanıyor bende pek vermiyorum onun eline bide bizden mesafeli olsunlar istiyorum annemde babam izin vermiyor gelsin 

0 oy
tarafından

Kaç haftalık doğdu canım. Birde ayı daha küçükmüş kendi bir şey yapamadığı için sıkılıyordur sürekli sana ihtiyacı var daha 

(219 puan) tarafından

31+4 haftalık doğdu küçükte öldürüyor beni ya böyle bir bebek görmediö 

tarafından

Normal canım her bebek bir değil benim bğyğk tek oynardı küçük ayağı kalkmamla her yeri yıkıyor

0 oy
(2,495 puan) tarafından

Beraber uyuyun sizi istiyordur gaz için  durumunuz yerinde ise sab smplex veya atacağım görselleri Alablrsnz

image

image

(219 puan) tarafından

Sab simplex kullandım hiçbir işe yaramıyor 

(2,495 puan) tarafından

Bu gaz damlaları 1 hafta 10 gün içinde etki edıyor zinco ve metsılde öyle bu süreyı bekleyıp işe yaramadığıa mı karar verıyorsnz yoksa 1-2 günlük kısa kullanımda mı

(219 puan) tarafından

Yok oğlum iki aylık ilk bir ay sab simplex kullandım etki etmedi zinco ya geçtim 

(2,495 puan) tarafından

Zinco daha zayıf kalabilir sab simplex yanında bende zinco kullandım hafıf bır ilac

(219 puan) tarafından

Valla yeni kullanmaya başladım bakalım 

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 533 göst.
0 oy
1 cevap 75 göst.
26 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anneolmakask (895 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 76 göst.
0 oy
5 cevap 164 göst.
29 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Nagiiiss (473 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,388 soru

24,168,403 cevap

335,728 kullanıcı

...