Edit :Defalarca kez ölmesine rağmen ilk kez kendi için öldü ✓
Aynı senin yazmak istedigini yazdirmak isterdim
Bı yerde okumuştum çok içime oturmuştu yazayım...
Ben öldüm adım kaldı
Yuvamda gözüm kaldı
Öldüğüme acımam
Arkamdan yavrum kaldı 🥺🥺🥺🥺
Gözlerim doldu
Anne yüreği işte
Bazen bende bunu düşünürüm
Ya aniden kaza geçirip ölürsem
İki evladıma kim bakar diye
Kahroluyorum
Çocuklarım hep anne diye sayıklar
Ooff çok kötü oldum şuanda
6 yaşındayken annem vefat etmişti
Ölürken gözleri açık kalmış
Güçlükle kapatmış gözlerini teyzemler
Yüreğim kan ağlıyor
İşte bunu yazmaya geldim yakın tanıdığım biri 32 yaşında ardında 5 cocuk bıraktı hepsi küçücüktü mezar taşinda bu yazı yazıyor
Hangi yazı yazıyor gülüm
Yüreğim kan ağlıyor mu❤️
Hediye&HM nin yazdığı
Anladım
Çok üzücü bir olay
Ah ah
Evet onu her gördüğümde hüngür hüngür ağlarım 😢
Ay içimi yaktın kız.
Bazen eşimle konuştuğumda ben de aynı şeyi söylüyorum eğer ben ölürsem başkası bilemez benim çocuğumun ne sevdiğini ne giydiğini ne istediğini tabii en doğrusunu Allah bilir ölüm anı ne zaman hiç bilemem Allah ölümün gecini versin mi diyeyim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin hepimize güzel ömürler versin bu günlerin hürmetine inşallah yani annesiz babasız büyüyenler de oluyor ama insan anne olunca bazı şeyleri daha iyi anlayabiliyor ben de abimi kaybettim düğünümden 3 gün sonra onun arkasında 3 tane yetimi kaldı oğlu daha 1 sınıfa başlamamıştı yani çok zor bilmiyorum her okuduğumda her abimin mezarına gittiğimde bu yazıyı görüyorum başkasının mezarında çok üzülüyorum Rabbim ölmüşlerimize rahmet eylesin
Aynsiini yazmaya gelmiştim bende 🥲
"Olacağına vardı"
Zılamayın boşuna kurtuldum hepinizden 😂😂
Hiç mezartaşım filan olsun istemediğim için düşünmemiştim ☺️ Kabe'de hayatını kaybedenler gibi sade gömülmek istediğimden sanırım
Yaptıklarından pişman değilim aklım hala yapamadıklarımda 😅
Allah korusn ya
Bide 2 dakikalığına gelip cenazeme gelecek olan gereksizleri kovabilsem çok isterdim
Gözdem hepimizin sonu o ne aşkom Rabbim imanlı ölüm versin
Korkudan kaçarlar kendim için düşündüm de bi haykırmak geldi 😅🙃
Amin inşallah canm 🤲 genede allah korusub 😞
Sagligimda yok olanın mezarimda işi yoktur
Halay çekmek için hepinizi bekliyorum (bunu gerçekten yazdıracam hatta vasiyetimdir)
Sen altınsında ben tunç muyum
Ay bu şiir çok güzel
Sen altınsın ben tunç muyum Aynı vardan var olmuşuz Sen gümüşsün ben sac mıyım Ne var ise sende bende Aynı varlık her bedende Yarın mezara girende Sen toksun da ben aç mıyım Kimi molla kimi derviş Allah bize neler vermiş Kimi arı çiçek dermiş Sen balsın da ben çeç miyim Topraktandır cümle beden Nefsini öldür ölmeden Böyle emretmiş yaradan Sen kalemsin ben uç muyum Tabiata Veysel aşık Topraktan olduk kardaşık Aynı yolcuyuz yoldaşık Sen yolcusun ben baç mıyım Beni Hor Görme Gardaşım Aşık Veysel
aklı, söylemek isteyip de söyleyemediklerinde kaldı
Buda olabilir 🤭ama ben çok içime atmamaya çalışıyorum
ben deniyorum, baktım olmuyor susuyorum çünkü anlatsam da fayda etmeyecek
Bende beni rahatsız etti oda rahatsız olsun diyorum minyonlugumu buna borçluyum ama kötü ilan ediliyorsun hemencecik
en güzelini yapıyorsun valla
simdi ben bunummdan ameliyat olcam kaburgam falan acilacak .13 gun sonra. esime dedim kavisli kalkik hokka gibi barbie burun heykeli istiyorum ölursem kavisli barbi burun ugruna oteki tarafi boyladi ama asla pisman degil ucunda ölüm olsada pisman degil yazdir😂
aynen canim rabbime emanet girecez bakalim . 🩷
Girer çıkarsın allahın izniyle canm
@Casperiye yaptirdinimi burnunu
yesss baby hastanedeyim suan herseye deger valla. esim aklina sicayim dio da aglio sabhtan beri beni boyle gordu diye😬😬😬
Niye morardi peki yuzun
Asıl Sevgiliye kavuştu Elhamdülillah 🌹
Koca bi hic yazdırırdım ben
En yakinlarımdan biriyle küsüm ölümüne küslük hemde canım çok yanıyor postunu görünce istemsizce ağladım
:((((güvendiklerim el oldu yazardım çokkkkk sey yazardim da NEYSE bosver
Aaaa niye aglatiyosun beni bak basim agriyordu ilacımı ictim simdi zaten açım sahura ne yapacam daha yaaaa
Yorumun beni üzdü kalbine Allah ferahlık versiiinn amiiin 🦋
Insallah canım teşekkür ederim
Eşime vasiyetim eğer birlikte ölmezsek ben ondan önce ölürsem "yuvamda gözüm kaldı" Yazmasını istedim. Ayy gözlerım doldu ben bu lafı söylerken eşimin ağlaması canlandı yıne gözumde
Kalbimde ölenler kabrime gelmesin
☹️☹️☹️🥹🥹🥹
Ölümü görün 🤣🤣
Asıl film şimdi başlıyor 😩
" çabuk inanırdı"
1,490,023 soru
24,352,302 cevap
346,542 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın