+2 oy
195 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (239 puan) tarafından

Kızlar imdat hiç tatile çıkan yokmu bebesi kocasıyla tatil önerisi istiyorum ya

14 Cevaplar

+4 oy
(13,429 puan) tarafından

Valla ben villa tatilciyim ya çocukla en rahat tatil bence. Öğlen uykusu olsun akşam erken uyutma olsun odaya tıkılmıyorsun. Çocuk uyuyo sen takıl havuzda falan. Yad havuzdan çıkmak istemiyorlar ama sen evden oturabiliyorsun dinleniyorsun çay kahve iç falan. İstediğin şeyle havuza gidiyorsun bakan yok karışan yok 😆

-Reklam-
+3 oy
(1,719 puan) tarafından

biz ev tutuyoruz genelde öyle gidiyoruz. 

(239 puan) tarafından

Aynen bizde öyle yaptık bi sene ama yeme içme işiyle sen uğraşıyorsun bişe yapmak istemiyorum ya 

(1,719 puan) tarafından

o konuda haklısın ama otel yemekleri de öğhhh yani. bak restoran yemeği demiyorum, otel yemekleri. yemekte aman aman titizlik arayan bir tip değilim. gider tablacıdan da yerim öyle bir pis boğazım. ama otel yemekleri noooo 😂😂

bebeğim için evde hazırlıyorum ama biz de genelde dışarıda yiyoruz evde maksimum kahvaltı yapıyoruz tatillerde

(239 puan) tarafından

Ev mi villa mı düşünüyorsun biz villa tutmuştuk havuz olsun diye ev olursada nasıl tatil kız o bebeyle zaten doğru düzgün gezilmiyor

(1,719 puan) tarafından

valla gideceğimiz yere göre değişiyor. eğer etrafı gezmek istersek ev yeterli ama keyif yapalım tarzı bir şeyse villa da olur. sadece marketlere falan yakın olsun isteriz. geçen sene alanya merkezde ev tuttuk. yolun karşısı sahil, 3 apartman geçiyorsun migros öyle kolay oldu. kızı parka falan götürdük rahattık

geçen sene kız küçüktü tabi 1 yaş bebesi rahattık gezdik de bu sene 2 yaş sendromlu bebemle nasıl olur kestiremiyorum ama kuzey ege planımız var bakalım😂

(239 puan) tarafından

Ayy bakalım bende bulamadım kafama göre bişe

+3 oy
(6,502 puan) tarafından

Yazin gittigimiz otel guzeldi ilk basta kapali olunca herkes bir bakti turist agirlikli.bir oteldi cunku Allahtan 2 3 tane daha kapali vardi sorun olmadi hersey dahildi denizde kendi kumsali vardi 2 tane havuzu vardi ikramlari falan cok guzeldi 

(239 puan) tarafından

Adı neydi acaba 

(6,502 puan) tarafından

Meryan hotel

image

+3 oy
(5,238 puan) tarafından

Biz gecen sene aydin didimde aquasis otele gitmistik. Herseyiyle cok guzel bi oteldi. Ama kocamla basbasa gidicek olsam ki ayarlarsak planimiz kibris istiyorum 😃

+3 oy
(1,779 puan) tarafından

Antalya kundu kemer belek otellerine bakabilirsiniz

+3 oy
(7,424 puan) tarafından

3 gün otelde kaldık 4 gün de il il gezdik gezdiğin illerde günğ birlik kaldıkk bebekli ve hamile halimle 😂😂

+3 oy
(629 puan) tarafından

3 senedir mersin susanogluna gidiyoruz erdemli ev tutuyoruz annemlerle gittik bu sene gidemeyiz galıba🤗

(1,490 puan) tarafından

Evlerin fiyatı ne kadardı canım en son günlük fiyat olasak

(629 puan) tarafından

Geçen sene 1500 dü ama eylülde gittik sezonda bitazdaha pahalı oluyor

(629 puan) tarafından

Orası aile yeri canım 

+3 oy
(3,734 puan) tarafından

tesettürlü olduğumuz için bungalov kiraladık geçen gittiğimizde çocuk yoktu bu sefer var bakalım nasıl olacak 

+3 oy
(1,490 puan) tarafından

Alanya annabella diamond otele gittik bu yaz çok beğendik hem aile oteli hem temiz hem ilgili bu sene yine gideceğiz denize sıfır olması çocukla gitmek için birebir tek sorun Ruslar aşırı fazla ama genel olarak Antalya otellerinde Rus fazlalığı var :)

(1,490 puan) tarafından

Plajı harika bir de sınırsız yemek var 7.24 yemek çıkıyor her türlü yemek vardı tatlarını beğendik 

+3 oy
(524 puan) tarafından

2 yıl antalya botanik otele gittik çok memnun kaldık. 3 4 tane havuzu var kendine ait sahili var gece eğlenceleri var odalar herşey tertemiz kesinlikle tavsiye ederim çocuklu aileler için de mükemmel 

+3 oy
(5,350 puan) tarafından

Ayyy bacım ben de senin adını hatırlamaya çalışıyordum. 

Biz bu sene Grand Cortez e gideceğiz. Daha gitmedik ama bence güzeldir.

Onun dışında daha önce gidip memnun kaldıklarımızı yazayım 

Long Beach

Cyristal Admiral 

+2 oy
(4,835 puan) tarafından

Biz muğlaya gidiyoruz hep geçen sene kadıkale resort & spa ya gttik güzeldi . Ondan önceki sene manaspark a gitmiştik oda güzeldi

+1 oy
(161,707 puan) tarafından

cok fazla guzel otel var benim favorim voyage belek ve the land of legens

+1 oy
(1,713 puan) tarafından

Biz köye gideceğiz kız sende gel 😂

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 111 göst.
1 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Prensannesizey (524 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 80 göst.