0 oy
394 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (434 puan) tarafından
Hastaneden yeni geldim kızlar perısanız ya ben esim oglum bebegım ilk esim getirdi hastalığı o iki gun boyunca hastaneden cıkmadı snr oglum onuda hastaneye dun gtrduk serum faln cocugumm perısan oldu snr ben hastalandım ama ben daha hıc bı tedavi almadım sımdı de kızımı getrdm hastaneden ıkı yerden damar aradılar o agladı ben agldm kızlar ben emzırıyorum ya acaba banada antibiyotik verirler mi ya bıde ne olurn kızlar bebegınızı kalabalık ortamlara sokmayın bugun kızım resmen kollarımın ıcınde cırpınıyodu bari sizinkiler hasta olmasn

7 Cevaplar

0 oy
(1,508 puan) tarafından
Bizde jastayiz valla kizimin kalp kapakçığı çürümüs arti eklem romatizmasi cikti simdi ateşi var oksuruyo simde de bebegim hasta oldu onunda atesi var oksuruyo Allah jepimize şifa versin insallah
(434 puan) tarafından
Amin Allah senın yavrularınada sıfa versn acı cekmrsın ya meleklerm benım
(1,508 puan) tarafından
Amin canim amin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim şafi adıyla şifa versin cnm
(434 puan) tarafından
Ay ıns belki bu dualarınız la ıylesrz hemn
0 oy
tarafından

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah

(434 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Valla ben kızımla kendimi eşimi karantinaya aldım resmen ne bir yere gidiyorum, ne de hasta olanı eve kabul ediyorum gelmesin kimse bir süre:)
(434 puan) tarafından
En iyisi ccnm valla
0 oy
(6,396 puan) tarafından
kuzum ben bi hastalndrdim ateslendirdim 1 ay oldu ondan belli ewden çıkmıyorm 1 aydir ewdeyim soyle hava toplayıp nisan falan olasıyada çıkmayı dusunmuyrm çok geçmiş olsun
(434 puan) tarafından
Bız cıkmamıs dk esim getirdi ya  ok kotyz hele ben artık cocuklara bakıck takatim kalmadı
(6,396 puan) tarafından
hemen iyilerlesiniz kuzumm insAllah
0 oy
(2,762 puan) tarafından
Bizde ailecek hastayız maalesef Allahım hepimize şifalar versin inşallah 
(434 puan) tarafından
Amn cnm
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım Rabbim safi ismiyle şifa versin inşallah 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler